“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 805
  • 834
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Страхотен Владо. Въздейства на публиката, на нас като зрители. Разбира се, има и изключение, но то и великите изпълнители имат антифенове. 😁

Очаквам четвърта книга за Владо.

# 481
  • София
Това (на Зомбори като Джаксън) беше едно от най-добрите изпълнения изобщо в Капките - вс.сезони: без да подреждам, но поне в 5-цата от последните 5 сезона и сигурно в 8-та от всички.
Този човек иска и го прави! Вече ще може да си подпира диван или масичка с книгите.

# 482
Ех, хем искам да ми е интересно, хем нямам търпение и ви чета, а съм назад с гледането. ...до Иво, който ми хареса Simple Smile Джулката пак ще има по 3 точки Expressionless
Мара я бяха гримирали екстра, че то мустаците и брадата закриват оная дупка, която зее за уста Trollface Може да не ги сваля - ходят ѝ.

п.п.
Владо ще отвори частна библиотека казвате, а? ♥

# 483
Може и да му се получи на Панайотов,не съм слушала оригинала

# 484
Зомбори спаси този иначе слаб сезон.

# 485
  • София, България
Рядко вече гледам предаването, просто ме загубиха този сезон. Но влизам да изкажа за пръв път възхищението си от изпълнението на Панайот Simple Smile много ми харесва как се справя. То при снижената от него самия летва може и това да е от значение.

# 486
  • София
Нищо общо с достолепността на Карас!

# 487
  • Stockholm
Панайот много добре, не очаквах Joy

# 488
Не гледам предаването, защото не понасям Фънки, но видях първите изпълнения на Зомбори,а и съм му фен от Вина, та започнах да следя този сезон.
Тази вечер беше изключителен. Той се забавлява, толкова е отдаден, токова дисциплиниран. Много, много ми харесва.

# 489
  • Другата България
Много добри изпълнения на Аръков и Християна.
Особено Християна.
Аз бих дала книгата на нея, заслужава го това момиче.

Владо е от друга планета, това е ясно, няма кой да му вземе колата.

# 490
  • София
Дани Милев пеещ гръцко../от фейса/
Зомбори ще ги отвее..

# 491
Хайде пак Аръков започна с пазарлъците. Давал по левче за точка... Neutral Face

Зомбори # 1 Hug

# 492
Дани Милев пеещ гръцко../от фейса/
Точно! А аз се чудих на кой ми прилича JoyJoyJoy

# 493
  • There I was on a July morning
Имало нов рекорд за хвърляне на диск, дискът на Веско Маринов. SmileySmileySmiley

Зомбори много напред отиде. Да видим дали до края друг освен него ще успее да вземе книга, но като цяло се поразчупиха участниците и повечето се представят по-добре напоследък.

# 494
  • София
Пак сме гледали различно предаване с журито. Rage

Общи условия

Активация на акаунт