“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 759
  • 834
  •   1
Отговори
# 585
Сега пък дипломи! Всеки да си коментира каквото и както желае. Моето мнение е, че ако В. Михайлов ще да е бил в основата на изработване на образа с всичките детайли, то би следвало той да има пръст и при другите, не особено удачни образи. Не може само за най-добрия да се намесва, без значение как и колко, нали?

# 586
Не ставаше въпрос за имитацията на Майкъл Джексън. За него знаем, че е "бял".

Писала съм и той, ясно, че го знаете.

Аз отговарям на поста преди твоя. Hug

# 587
  • Другата България
Да, може и да се е “намесвал“.
Може и да не е.
Само че образът на който и да е изпълнител не зависи само от хореография, костюм, грим, декори и т.н., а и от самия изпълнител. В случая Зомбори просто е добър, много добър.
А и многократно отбелязвахме, че и на други изпълнители клиповете бяха пресъздавани доста реалистично, не е като за първи път да коментираме разликата от миналата година и тази. За мен и гримьорите тази година се справят по-добре.

Отново върнах назад, никъде не прочетох някой да е написал, че “Владо Михайлов е бил в основата на изработване на образа с всички детайли“. Най-малкото което за костюмите, грима и хореографията си има отделни хора, които се занимават с това. А и не само.

# 588
Ок. На мен ми е скучен този сезон и гледам вече само другото шоу, в конкурентната тв.

# 589
  • Другата България
И на мен ми е скучен, но заради Владо ще го догледам. Blush

# 590
Преди години мисля,че Михаела Маринова беше с маска на чернокожа изпълнителка от ЮАР.Не си спомням подробности,но някакви чужбини имаше голямо възмущение.Някакъв сънародник на оригиналната изпълнителка  се беше изказал:Толкова ли не можаха да сложат чернокож в тази роля.Нито разбрал,или не иска да разбере какъв е формата.Това било недопустимо.Важното е да пищят,че някой ги дискриминира,макар в случая да не виждам дискриминация.
Не разбирам защо и какъв точно проблем имат чернокожите с цвета на кожата си?

Негри, Сър!

# 591
Положението е “Сал един Зомбори”. От останалите има тук-там попадения при изграждането на образи, обаче като цяло шоуто върви много мъчно. И като почнат журито да превъзнасят колко е била силна вечерта и ми иде да спра телевизора.
Християна беше с изключително неподходяща рокля за тялото й. Като цяло изобщо не приличаше на Уитни. Изпя си добре песента, но като нея. Нищо общо с образа. Елена не се справи зле. Панайот също. Визуално и приличаше на Карас. Марчето, ако мога да й дам -10 точки, за нея са. И адски изнервящо е как Фънки само я подпира.

# 592
  • София
Зомбори ще пее с Галена

# 593
Дано днес е по-интересно !Разчитам дуетните половинки да разчупят нещата!🥳

# 594
Добре му се получи този път на Наско.

# 595
  • There I was on a July morning
Започна много добре и с настроение. Smiley Наско се справи с имитацията, наблюдавам и визуална прилика с Дони.

# 596
Наско беше супер. Върнаха ме тоооолко години назад, когато полудявахме по Дони и Момчил ❤

# 597
Супер беше Наско! Страхотно настроение ми донесоха и останалите участници в песента.🕺

# 598
Ооо, имах си двукасетъчно касетофонче черно, готино. Имах много касети и една от тях бе на Дони и Момчил - "Уморени крила". Ех, какви хубави години бяха ...

# 599
WoooW! 😯 Наско! И визия, и глас , и игра... Направо не повярвах. Аз го отписах преди да излезе на сцената, но той направо ме разби, много добре се справи !!!!

Общи условия

Активация на акаунт