“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 802
  • 834
  •   1
Отговори
# 570
Фен групата на Владо Михайлов тук е голяма. Аз не съм гледала извън Капките нито Михайлов, нито Зомбори. Но защо всяко положително нещо се приписва все на Михайлов? Що да не може Зомбори да е направил нещата по образа сам?

# 571
  • Другата България
Аз не прочетох някой да подценява Зомбори, за каквото и да било.
Напротив - това е участникът, който има най-много фенове в темата и представянето му е повече от добро.
Което не означава, че не можем /аз и останалите, които го коментираме/, да отбелязваме разликата в представянето на всички клипове, не само на Зомбори, и то изцяло в положителен аспект.
И според мен Владо /Михайлов/ е спомогнал за това нещата да са по-раздвижени, по-артистични, по-реалистични дори, доближаващи всеки участник колкото се може повече до реалния образ, който имитира.

# 572
  • София
И двамата Владовци са супер и много ги харесвам, но идеята ми беше, че се получава "на краставичар краставици да продаваш".

# 573
# 574
  • Другата България
Blush
Рачков и Геро го представят като “преподавател по актьорско майсторство“.
Предвид това, че самият Зомбори е актьор, така се получава, да.
Но и Елена е актриса, Аръков също, не се отнася само за Зомбори.
А парадоксът е, че самият Владо Михайлов всъщност е....музикант. Blush

# 575
По образование В.Михайлов е филолог. Английска филология в СУ.  Т.е. ако гледаме образованието - ни актьор, ни певец. Това невинаги има значение. Невена Коканова беше без актьорско образование /не че сравнявам някого с нея/.

# 576
Blush

Никой нито подценява Зомбори, нито има реална конкуренция с Михайлов. Аз ви напомних, че Зомбори дори е завършил сценография, преди актьорско майсторство и съм почти сигурна, че голяма част от последното му изпълнение е лично негова реализация. Михайлов има впечатляващ стаж като актьор, поне за мен, а и си го носи в себе си. Иначе не би имал този успех просто така.

Ами предишния преподавател в Капките, без да го подценявам за работата му там, като актьор не мога да го гледам...

# 577
  • Другата България
Blush

Никой нито подценява Зомбори, нито има реална конкуренция с Михайлов. Аз ви напомних, че Зомбори дори е завършил сценография, преди актьорско майсторство и съм почти сигурна, че много от последното си изпълнение е негова реализация. Михайлов има впечатляващ стаж като актьор, поне за мен, а и си го носи в себе си. Иначе не би имал този успех просто така.

Ами предишния преподавател в Капките, без да го подценявам за работата му там, като актьор не мога да го гледам...
Нали това казвам и аз, същото казвам. Blush
Наблегнах на това, че Владо Михайлов дори не е актьор, а музикант, но като актьор отвя такива, които са завършили актьорско майсторство.

# 578
Владо Михайлов помага на участниците да повярват, че могат да се справят с това предизвикателство успешно - с участието си в състезанието, като дадат по-доброто от себе си, помага като човек, който е минал вече през това доста успешно.
Вие винаги ли имате нужда да ви удари едно рамо в живота човек, който е много успял или в повечето случаи предпочитате някой, минал вече през това, през което вие минавате.

# 579
Да, и по-горе вече коментирахме, че реално е завършил АФ. В Холивуд не са се впрягали, че не е дипломиран актьор ☺️

# 580
Абе, хора, все пак за това му плащат, та все някак трябва да си заработи хонорара Владо! Какво се хванахте сега за това кой е по-голям сценограф, чудите се вече за какво да се счепкате.

# 581
Тази година много често дават репетициите на участниците с Владо Михайлов. Миналата година Ненчо не го гледахме толкова често. Знаят режисьорите колко е харесван Владо, затова ни го показват редовно. Smiley
2023 г. - Владо Михайлов.
2024 г. - Владо Зомбори.
2025 г. - ??? (Владо Ампов - Графа)? Joy JoyJoy

# 582
Идеята не е да се мерят дипломи. Дейностите и отговорностите са разпределени, един е ангажиран да е участник, друг да е ментор, вероятно имат и сценографи. Това не изключва всички да се включват с идеи, когата имат такива. Но да се изтъпачни някой в конкретната ситуация и да каже "ти на мен не ми обяснявай, защото аз съм с диплома, а ти не" ми се струва инфантилно и комплексарско. Хубаво е да работят в екип и да имат положителна динамика в работата помежду си, но е редно и всеки да се разпрострира в рамките на ангажимента, който е поел.

# 583
Идеята не е да се мерят дипломи. Дейностите и отговорностите са разпределени, един е ангажиран да е участник, друг да е ментор, вероятно имат и сценографи. Това не изключва всички да се включват с идеи, когата имат такива. Но да се изтъпачни някой в конкретната ситуация и да каже "ти на мен не ми обяснявай, защото аз съм с диплома, а ти не" ми се струва инфантилно и комплексарско. Хубаво е да работят в екип и да имат положителна динамика в работата помежду си, но е редно и всеки да се разпрострира в рамките на ангажимента, който е поел.

Със сигурност няма такова нещо, съвсем друга енергия струи от тези хора. Тук се вихрят тези неща.

# 584
Със сигурност няма такова нещо, съвсем друга енергия струи от тези хора. Тук се вихрят тези неща.
Да, да, напълно съм съгласна. Просто ми стана странно, че се коментират дипломи за нещо в творческата сфера и сферата на забавлението. Иначе хората са там да бачкат, да предизвикват себе си, да научат нещо ново, да забавляват зрителите и в идеалния случай и те са де забавляват в процеса.

Общи условия

Активация на акаунт