“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 773
  • 834
  •   1
Отговори
# 555
  • София
При положение, че Владо Михайлов не е завършил актьорско майсторство, а Зомбори е, мисля че последният е в състояние сам да си разтълкува образите, които му се падат, а Михайлов може да помага на непрофесионалните актьори.

# 556
Аз се впечатлих, че Зомбори е участвал в Xfactor. И двамата Владовци са топ.
Аз си мислех, че само Христиана, не я правят черна заради бременността.

# 557
  • Враца
Да имитираш чернокож певец, без да те боядисват черен, без перука на афро прическа и без да можеш да пееш ???
Е, те това е..

# 558
  • тук, на мястото си
Примерни коментари на същата имитация:

Съвършена имитация! Първите два тона пя като себе си, но после едно към едно! Най-доброто ти изпълнение - коментар на Хилда.

Браво! Справи се блестящо! То тоя и без това не може да пее, пък и песента за нищо не става, но ти се справи перфектно - коментар на Фънки

# 559
То бива европейски "ценности", ама това с чернокожите удари дъното. Че той така си изглежда, защо да не го имитират, както трябва? Бял, с права коса, ама вие си представяйте, че е къдрав и черен. Побърка се този свят.

# 560
То бива европейски "ценности", ама това с чернокожите удари дъното. Че той така си изглежда, защо да не го имитират, както трябва? Бял, с права коса, ама вие си представяйте, че е къдрав и черен. Побърка се този свят.
В тази песен и този клип си е точно бял и със супер издялкан нос по свое си желание. Така че гримът и стайлингът си бяха съвсем на място.

# 561
  • ENGLAND
А, това е нищо. На децата, когато изучаваха Шекспир пуснаха час  и половина пиеса, Ромео беше черен, Жулиета пакистанка, музиката беше индийска и се играеше на сцена 3 на 3 метра. Така,  че нищо не сте видели. Това в Англия.
Извинявам се за отклонението.
Добре, че Майкъл Джексън се избелваше , че иначе и той щеше да е карикатура, но Зомбори беше перфектенн.

# 562
Не ставаше въпрос за имитацията на Майкъл Джексън. За него знаем, че е "бял".

# 563
Ами още в “Язон и аргонавтите” (от 2000 г.) на Hallmark , Орфей е негър. В ролята е Ейдриън Лестър.
След него и Ахил вече е черен, забравете за Брад Пит...
https://www.flagman.bg/article/233196

# 564
Забравих ги всичките. Гледам само любими стари филми.

# 565
То не ти и трябват нови филми, и аз гледам стари. Представям си, ако сега Мел Брукс беше заснел "История на света", каква световна полемика щеше се разрази😂😂😂

# 566
При положение, че Владо Михайлов не е завършил актьорско майсторство, а Зомбори е, мисля че последният е в състояние сам да си разтълкува образите, които му се падат, а Михайлов може да помага на непрофесионалните актьори.

Това как да го разбираме, филолог не може да тълкува образи, щото трябва да е дипломиран актьор?! Човек с образование за много високо ниво няма право? Лингвистиката терминологично пак се води към изкуствата, Bachelor/Master of Arts.

# 567

Прекрасният Зомбори 2011год в Х Фактор. Жалко че vbox7 изтри всички клипове и не можем да гледаме участието му.

# 568
  • ENGLAND
Не ставаше въпрос за имитацията на Майкъл Джексън. За него знаем, че е "бял".

Писала съм и той, ясно, че го знаете.

# 569
  • София

Това как да го разбираме, филолог не може да тълкува образи, щото трябва да е дипломиран актьор?! Човек с образование за много високо ниво няма право? Лингвистиката терминологично пак се води към изкуствата, Bachelor/Master of Arts.
Разбирайте го, все едно билкар да дава съвети на дипломиран лекар. Харесвам Михайлов, но Зомбори има диплома за тази професия и би трябвало сам да си разчита образите.

Общи условия

Активация на акаунт