“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 46 147
  • 834
  •   1
Отговори
# 705
  • Другата България
Тоя Владо пее като звяр! Heart
Преигра малко, но Азис е труден образ, факт.
Но пък Владо беше близо, много близо. Няма да спечели тази вечер обаче, а и не е необходимо.
Вече мисля, че този човек може да изпее всичко.
И като прибавим факта, че като махнеш главата с тези кожени ....дрешки беше секси, много секси.....абе както казах и миналия път - да му дават колата и да си ходи, заслужена ще е отвсякъде Heart

Едит - все пак спечели. Не вярвах, но - факт.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 00:09 от Merri_An

# 706
  • София
Алисия пее доста по-добре от колежката си...
Охх, Маринов като извади тоя кахърен поглед 🤣

# 707
Иво ще ме набие. 😂

# 708
Аз не слушам тази музика,коментирам поведението на Аръков,който до момента не се изяви нито като певец,нито като имитатор.Актьор може да е някакъв,ама тук ми е незинтересен,чак се излага!

# 709
Хахаха, разби ме пак Рачков към Веско. LaughingLaughing "Ама вие сте на работа, говорете! Шест епизода си пишете турнето и броите зрителите от Полски Тръмбеш".

# 710
  • София
На мен Алисия ми хареса, Иво вече ми е неудобно да го гледам, а го харесвах. Държи се просташки.

Много слаба вечер.

# 711
Ами човекът даде всичко от себе си. Не е неговата тази песен.

# 712
Владо е като Владо Михайлов предния сезон,като Фики още по-предния.Всестранно развита личност,ще.спечели със сигурност!

# 713
Много ми е забавна тази вечер с изпълненията си на всички.И самото присъствие на поп -фолка допринася за хубавото и весело настроение в предаването.Фънки го попиляха с този Студентски град Joy Изпълненията може и нищо да не струват ,но емоцията и настроението са на 6.

# 714
Абе Алисия нещо не ми харесва визуално, беше по- хубава.
Незабравима песен, част от музикалното ни наследство ще стане! 🙃свърши ли се с чалгата за тази вечер?!
Алисия в групата на Преслава и Мара-  на обезобразените и предозиралите с филъри и Оземпик / подчертавам че съм за интервенции, но умерени, невидими/…И Галена също е при тях- трагично еднакво погрознели, изненадана съм от визията им сега и преди😵💫

# 715
Чалга може само да ме разплаче, но не и да ми докара настроение. Потрисат ме друсанията на такава "музика", наречете ме сноб, ако така ще ви хареса.

# 716
  • Sofia
Била”любима песен на цяла Бг..”🤮

# 717
Благодаря за този пост!!!
Не разбирам какво е това прехласване по този Тино. Той не може да пее. Още от формата, в който "изгря", не помня кой беше точно, мисля така. Може някакъв речетатив да възпроизведе. Пенее като пеене... извинете, не.
Мария е потресаваща!
Дара не я харесвах заради майка ѝ, но се научи да пее. "Дишам" ми е мега любима и на мен и на мм.

Аръков вече се изплесна в лигня съвсем. Никакво Коце не беше. Прилича повече на Благо Джизъса.

# 718
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чак така като пее не се лигави и говори Константин. Алисия, нос ли си е правила още веднъж, ама нещо не е както трябва в лице.

# 719
  • Другата България
Панчо беше потресаващ. Изобщо не беше като оригинала, аман от “четки“ и изкуствени комплименти към този застаряващ чичак, клонящ към дедичка, лежащ на стари лаври. И който именно заради това е в челото на класирането, дано не остане там.

Общи условия

Активация на акаунт