“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 797
  • 834
  •   1
Отговори
# 495
  • Берлин
8 за Мара от Фъньо...захлебил е

# 496
Фънки е отвратителен. Не може Християна да е на дъното. Завистлив, посредствен и комплексиран, че има по-талантливи от него. Професионалният му връх е "Черно фередже".

# 497
Фънки голяма поддръжка на Мария, просто много непрофесионално..

# 498
Да бе да, Мара с 8т, а Християна с 3т!Фъньо какво ѝ се мазни да не мисли, че ще намаже. 😁
Пя и създаде настроение Панчо, но нищо от уникалният плътен глас на Василис.

# 499
Християна се справи много добре! Интересно защо такива песни се падат на нея, а не на Марчето ...мда...

# 500
Журито като цяло много точно си ги класира според мен.

Зомбори е номер едно безапелационно. Аръков наистина много добра имитация на иначе доста глупава песен,  Панайотов също беше много добре.

Относно Християна - през по-голямата част от времето си беше тя, през другата, много по-малка не знам на кого го докарваше, но никога не беше Уитни Хюстън. Откъм имитация също нямаше много при нея. Не оправдавам Фънки.

# 501
Добре, Християна си беше Християна, ама пее, а Мара какво беше?! Буфосинхронистка? Или онова новото, как беше - липсинг?

# 502
  • Берлин
Християна пя добре. Но това не е Гласът,а Капките. Имитация нямаше, както винаги. Заслужено ниски точки.

# 503
  • София
(Наистина в скоба - жалко, че бутат да докарат Мара до финалната 4-ка. Не е за там хич.)
Някой го написа: Зомбори им е едничката и цялата "летва" този сезон. Хайде, на епизод - и по максимум още 1-2 инцидентно (за вечерта) представени образа.
Не е до възхищението. Свалям му шапка на Владимир за труда, който полага, за ентусиазма, за удоволствието - което постига и дава на зрителя. Той да вземе един трибютен/кавъри албум да запише след сезона - някъде няма и да знаят, че не са оригиналните звезди.

ПП. И добре, че гласуват зрителите. Огледалото при тях не е изкривено.

# 504
  • гр.София
Тази вечер за мен най-добрите имитации бяха на Зомбори и Иво Аръков.

# 505
Малко изпуснах накрая, но ако Фънки е дал на Мара 8, 7, 9, 10 на кой даде?
Само не казвайте, че е сложил Мара пред Елена?

# 506
  • София
И все пак, публиката оценява мноого по-адекватно от "професионалното" жури.

# 507
  • София
В крайното класиране Мичка е последна, пък нека Фъньо я подпира..
27т срещу 90т на Зомбори!!

# 508
Сврачков прекалява с тая реклама на книгата. Но нищо, нали заминава за каминката пак Joy
Честито на Владоо! Направи ми вечерта! Heart Eyes

Колкото и да я подпира Фънки, Мичка няма да иде на финала.

# 509
Здравейте, кой победи тази вечер?

Общи условия

Активация на акаунт