“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 789
  • 834
  •   1
Отговори
# 510
Много чалга ще се пее следващия епизод - Джулиана Гани, Аръков, Зомбори.

# 511
  • София
Да, доста чалга ще има идния понеделник. Хубавото е, че Владо вече води със 101 т. пред втория.
ПП. Имаше тук такова предложение; и аз съм за един All Stars догодина. Заслужава си, а и Маги ще поизлъска рейтинга след залязващите сезон по сезон напоследък. (Поправка: всъщност, не е до рейтинга, а до истинския интерес на публиката, която следи формАта.)

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 10:26 от EmBrother

# 512
Здравейте, кой победи тази вечер?
Зомбори. Уникален беше, всеки път се раздава докрай.

# 513
Владо си беше за първо място, прекрасен артист!

# 514
  • Другата България
Аз мисля, че на Зомбори поне Porsche Cayenne хибрид трябва да му дадат след сезона, ако не е той да им го прави с изпълнение след изпълнение, кое от кое по-уникално, с Мичка, Панчо и сие критиките щяха да са още по-брутални. Не, че сега не отнасят такива.
Не, че не са заслужени, повечето от тях.
Уникален Владо, страхотен! Присъединявам се към мненията, че това беше едно от най-запомнящите се изпълнения в Капките евър. След миналогодишният Владо, който е мой любимец /отново евър/ мислех, че няма кой повече да ме грабне така, но сгреших. Още помня неговия Фреди Меркюри, то и как да го забрави човек,  но и сегашният Майкъл Джексън си беше топ изпълнение. Поредно потвърждение, че най-добрите имитации идват от актьори с певчески данни, не от певци с актьорски заложби. Не помня да е имало участник с 4 победи на такъв /все още относително ранен етап/, иначе сезонът беше предизвестен достатъчно рано.
Незаслужено подценяват Християна, за сметка на Мара и Панчо, тази вечер отново. Аман, и от Фънки, и от Мънки, и от всеки, който постави Мара пред Християна. Та дори и пред Елена. Тя поне пее. Мара не прави и това. И самата тя не знае защо е там.
Аръков заслужено дръпна, но много почна да се лигави, преиграва, това надали ще се хареса на аудиторията.
Панчо добре се справи с Карас, но то пък остана и с това парче да не може да се справи. Разбира се, “случайно“ му се падна точно този изпълнител.....ведно с мармота.....

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 00:22 от Merri_An

# 515
Не успях да гледам всичко.Може ли някой да сподели Зомбори каква каква кауза подкрепи? Изпълнението си беше за победа.

# 516
  • Другата България
Мисля за хранителната банка дари парите.

# 517
  • София
И следващият образ на Зомбори -Азис или Галена ще му се получи..то след днешния MJ всичко бледнее,
еле пъ един Азис Sunglasses

Всички останали са изтеглили късата клечка да участват в един сезон с него, не могат да изпъкнат, дават им някоя и друга победа, за да не оклюмат съвсем.. отчаяни, но е слаба ракията ..Има тук-таме добро изпълнение, но не такова каквото беше днешното..и глас и имитация и постановка..

# 518
  • Другата България
И следващият образ на Зомбори -Азис или Галена ще му се получи..то след днешния MJ всичко бледнее,
еле пъ един Азис Sunglasses

Всички останали са изтеглили късата клечка да участват в един сезон с него, не могат да изпъкнат, дават им някоя и друга победа, за да не оклюмат съвсем.. отчаяни, но е слаба ракията ..Има тук-таме добро изпълнение, но не такова каквото беше днешното..и глас и имитация и постановка..
Факт.
Много се ядосвам обаче, че заради Мара, Наско и Панчо хора като Елена, Християна и Джулияна са все на дъното. Поне до момента. Аръков изплува, но пък и добре се представи и сега, и на миналия лайф. Но Елена и Християна поне според мен се подценяват незаслужено.

# 519
Евала на Зомбори! Просто в друга лига е, класи над другите!
Тази вечер харесах и изпълненията на Кристияна и Аръков .
Радвам се, че таланта на последния най-после, беше оценен подобаващо. За Кристияна много ме е яд, че са я поканили в напреднала бременност, това й пречи да е конкурентна на другите. Тя танцува много добре, което показа в Маскирания, но с това коремче няма как да й получи, а бременността си тежи, човек бързо се уморява....
 Да не е първата,  Ралица също беше в това състояние,  но първо беше в дует, а не сама на сцената, а и беше в началото на бременността, а Кристияна до края на сезона просто ще роди.
Щеше да покаже много повече, ако я бяха поканили догодина. Беше страхотна Хищница в Маскирания.
Подозирам, че някой се е отказал в последния момент и тя е приела, защото е близка с Маги и не е могла да им откаже.

# 520
  • Враца
Геро, по сценарий ли беше така изнервен или наистина?
Малко ми беше грубичко.

# 521
Докато пя Аръков си мислех, че най - накрая ще е неговата вечер. Старае се. Но все нещо не му достига..
Но Зомбори беше звяр. Да му дават приза и да се приключва.

# 522
Зомбори беше мега брутално Той!
Но...обезмисли напъните на другите. Всички се досещат вече на финала кой ще е и се притеснявам, че от тук нататък ще пеят демотивирано или както се казва - за кеф!

# 523
При наличието на толкова хубави дуети- В.Найденов и С Кацарова,  Боби и Заки, Горанов и К. Димитрова и др./цитирам само български/, защо предложиха толкова чалга? Не че Владо няма да се справи с Азис...

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 07:25 от W

# 524
  • София
Владо вероятно ще трябва да пее Галена.

Общи условия

Активация на акаунт