“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 773
  • 834
  •   1
Отговори
# 525
Имам гости и пропуснах снощи.Кой спечели?

# 526
  • Буркина Фасо
обичайно заподозряния Smiley

# 527
Отново същият!

# 528
Снощи пропуснах, но сега видях записа на Зомбори, не мога да повярвам колко близко до оригинала звучеше, браво (а го слушах от телефона, където най-добре се чува като чистота звука). Уникален! Не мога сега да си сменя вече избора в анкетата, гласувах по симпатия за Наско, но моя фаворит вече е друг.

# 529
За първи път почти всички ми харесаха!
Както се казва шоуто е в средата, мача е свирен. Зомбори е просто недостижим! Но и Наско ми хареса, за мен беше със сполучлив грим, е няма как вокално да е Мария Шерифович, но имитация имаше. Аръков много добра Дуа Липа, Елена се постара, дори Мария като грим беше сравнително добре и слава на подложките, че попя жената. Достойно представяне и за Панайот. Единствено Джулиана ужасно преигра.
Фънки за съжаление губи всякакво чувство не само за обективност, но и за мярка. Личи си, че вече е тотално отегчен от напъните да е "скандално откровен" и чак избива на агресия.

# 530
Вчера много ми харесаха Зомбори, Панайот, Наско и Християна. Бих ги подредила в този ред. Като Панайот и Зомбори ми харесаха еднакво. Да, Владо беше брутален, но пък Панайот ми създаде много настроение и си личеше, че със сърце я пее тази песен.

Не разбирам защо на повтарящите се победители дават пак книга - нали са им дали по 1?Владо ще събере един бус книги на Маги - за какво са му?

# 531
вкъщи пък се съгласихме с мнението на Фънки. Оценява на база трудност на образа и излизане от зоната на комфорт. Как да даде много точки на Християна, която просто излезе и си пя. Е, надценява Мария, факт! Но няма какво толкова да се прехласваме, че една певица е ... пяла. Иначе горкичката, и аз бях така. В 5тия месец изглеждах като в 7мия Simple Smile

# 532
Сега пуснах и записа на Елена, много добре се справи и тя за това, което трябваше да представи, браво!

# 533
  • софия
Зомбори и Аръков донякъде ми харесаха. Другите са тотал щета.
Предпочитам чалга пред Тоника и дует Шик. Ужасен избор на дуети. Разбира се има богат избор, но ние ще си слушаме едно и също, както всяка година.

# 534
Панчо пак ще си докаро мижав интерес и скандалче с това "най-добрият български дует" по адрес на Шик. 😁

# 535
Все съм слушала имитатори на Майкъл Джаксън, но като имитацията на Зомбори няма. Разплака жури и публика, почти оригинал си беше... Браво на Зомбори!
Христиана и тя беше много силна в пеенето според мен, Уитни е мнооого висока летва и малко я стигат.

# 536
В чалгата на времето имаше хубави дуети между другото (в смисъл, че бяха добри и смислени песни, даже някои още си ги пускам):

напр.:
- Лия и Кондьо
- Глория и Тони Дачева
- Тони Дачева и Найден Милков
- Мая и Магапаса
- Анелия и Гергана
и др.

Не съм съвсем съгласна винаги като се каже чалга да си представяме голия задник на Азис или поредната руса силиконова кифла. Можеха част от тези дуети да се паднат, а не едни и същи песни както винаги.

Нямам против Тоника, но сигурно вече пет пъти са имитирали или групата, или Ваня Костова.

# 537
Все хвалят Фънки Мънкис или гримьорите. Но нека похвалят сценографа на песента на Майкъл Джексън. Кой е той или тя. Без него/нея песента нямаше да въздейства така. Не че ще го зная или запомня, но малко уважение заслужава.

# 538
Според мен за сценографията е давал идеи Владо Михайлов.

# 539
  • Другата България
Според мен за сценографията е давал идеи Владо Михайлов.
Той е, нали това му е ролята всъщност в Капките.

Общи условия

Активация на акаунт