“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №2

• 44 807
  • 834
  •   1
Отговори
# 675
Тино никак не ми хареса как пее на живо сега, Мария няма и да я коментирам.
Гледах и другите набързо- Панайот не ми хареса.

# 676
  • на село
Зле беше Мичка, ама сега Фънчака ще я излъска пак. Animal Dragon

Излъска я- Мария пяла много добре Joy

# 677
Песента е страхотна, Тино също, обаче еееее Марето беше ужас. Уж певица, как пък до тук един верен тон не изкара бе, Аръков по вярно изпява песните.

# 678
Мария не уцели нито един тон. А песента е хубава, но не е кой знае колко трудна за пеене. Този Тино сефте го чувам

Дара защо има топки за голф на скулите - и тя ли се е направила на куклата от Убийствен пъзел? Язък!

# 679
Песента на запис си е супер, ама сега дори и Тино не звуча като себе си там.

# 680
  • София
На Мичка джуките й пречат да пее вярно 😆

# 681
  • Буркина Фасо
Песента на запис си е супер, ама сега дори и Тино не звуча като себе си там.
поредно доказателство, че днешните певачи трудно се справят "на живо".

# 682
  • Другата България
Както винаги гледам на запис, току що чух Християна и съм - “УаУ“.
Браво на това момиче, много добро представяне.
Наско също ми допадна, за първи път не беше Наско, песента е моя любима от младостта ми, върна ме назад, доста назад, страхотни хора - и Камен, и Тончо, и Момчил.
Чакам Зомбори, прочетох ви, каквото и да направи - той е моят /а и не само/ №1 за сезона.
Оценявам обаче, че гроздето киселее на хора, които могат само да му дишат прахта във всяко едно начинание, включително и в ТВ формати. Sunglasses

# 683
  • софия
Песента на Дара и Тино е хубава, но беше зле изпълнена. Заслужава 3 т. Даже Панайот не беше толкова зле. На Зомбори не му се получи, очаквах повече. Лоизу няма да я коментирам, никакво чувство не предава.

# 684
Много ми е приятна тази песен най-вече припева,обаче Мара-мноооого е зле. И с какъв селяндур се е събрала на цялата й префърцунена претенция.

# 685
Зомбори не го гледах изцяло -това не е моят жанр музика и само малко пуснах от песента.
За Тино - не съм го слушала някъде наистина на живо, не мога да преценя за него. Сега гледах в момента предаването, предишните изпълнения - пуснах от телефона от записа и със слушалките му в пъти по-добре се чува всичко.

# 686
Извинявам се, но за първи път чувам името на този човек Тино и беше покъртително зле. Мария беше по-добрата от двамата със сигурност.
Тино е чудесен певец! Ако имате желание, проверете го онлайн. Участваше в Гласът на България. Тук според мен умишлено му скапаха изпълнението, за да не проличи колко е зле Мария.

# 687
Тино е страхотен. И като глас, мъж и певец. В Гласът е пял и рок и други стилове има невероятен глас. Сега тези модерни стилове не ме кефят много, шептят нещо там. 😁 Харесвам и Дара, хубав дует са. Мичка си е Мичка.

# 688
ИДВА НАЙ-ЯКАТА ПЕСЕН ЗА ВЕЧЕРТА 😜😎🤟

# 689
Дори не са се опитали да докарат Коцето гримьорите Joy

Общи условия

Активация на акаунт