Парфюмни размисли и страсти - 289 тема

• 62 814
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Пролетни опции...

# 286
И аз направих една ротация и се спрях на тези парфюми за сезона, но сигурно пак ще ровя по шкафовете за други Grin

◇ Много ми харесва да гледам снимки на парфюми, затова и аз публикувам една Simple Smile

SOTD: любимия  DKNY Women

# 287
Ето и моите три, редувам ги.
Флоработаника е с най-характер, сега и е сезона.

Бих прибавила и една Eau Rose / Diptique

# 288
Направих пролетно почистване на парфюмите ми. Махнах много кутии, изхвърлих ги, подредих, подарих, изхвърлих два с много променен аромат и извадих по- напред пролетните. Много съм доволна.

# 289
  • София
И аз поизхвърлих кутии, макар че досега пазех повечето. Оставих само на някои, които някога бих разменила.

Тези, които сте наснимали, отвън ли ги държите "активните".

# 290
Не. Аз всъщност порових малко да видя какво имам пролетно, извадих, снимах, после ги тикнах обратно в гардероба, защото и без това сутрин се парфюмирам на излизане в коридора, където е той, така че там да си стоят.
Иначе много харесвам снимките с някой изискан поднос, върху който стоят парфюми, но нямам такъв за целта.

# 291
Ох и аз държах всичко в кутии, дори тестерите в грозните, но първо много ме дразнят с вида си и трябва да вадя да чета кой точно е сутрин, защото аз решавам много рано с какво да съм, второ няма място вече за огромните кутии.

# 292
Аз тези, които ползвам не ги държа в кутии, но не са на пряка слънчева светлина. Стоят близо до антрето, за да са ми под ръка когато излизам. Другите са прибрани по шкафове в кутиите си.

И аз позачистих няколко броя, които не ползвах. Правя го периодично. Все си мисля, че голяма полза от толкова парфюми няма и се разделям с тях без да му мисля много. Харесва ми идеята за парфюмен капсулен гардероб.

Edit: наканила съм се да си взема някаква такава поставка за парфюми

Стои много красиво.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 21:53 от Dewi D

# 293
  • The Evergreen State
Моите парфюми държа в кутиите им в едно от чекмеджетата на скрина в спалнята. Откъм спалнята има дървета и е винаги сенчесто и щорите са спуснати и като цяло парфюмите са на хладно и тъмно. Допада ми че чекмеждето е дълбоко и успява да събере и по-високи кутии като Dior J'adore L'or. Удобно е и като се преобличам за излизане и са ми под ръка.
Капацитета на това чекмедже ми е психологическата граница която не искам да минавам. Дъното е почти е запълнено с 37 бутилки, на един ред са, нямам парфюми един върху друг. Ако сложа парфюми един върху друг бих успяла сигурно да събера и 50 кутии но ще е трудно избирането сутрин и изваждането им, пък и са прекалено много вече като бойка така или иначе.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 22:27 от Athena

# 294
И аз не ги държа в кутии, всички са на плитък рафт в гардероба. Това което нося в момента по естествен начин минава отпред, но виждам всички. Преди ги държах в чекмедже, но някак повече ми харесва всички да са ми на нивото на очите, вместо да ги гледам отгоре в чекмеджето. Разкарах малко неносени дрехи и освободих място за парфюмите, оказва се че те са ми по-важни от дрехите Blush

# 295
  • виртуално
Аз преподредих миналата седмица.
Прибрах най-зимните, но пък още не съм извадила най-летните

# 296
Моите са в най-горното чекмежде в скрин без кутии. Чекмеджето е със сет от панери и парфюмите вътре. Слънце не огрява там. Много далеч е от парното..дано оцелеят докато им дойде дъното- ама както дойде- баба ми имаше 1 приказка- "имала-дала". Разбира се не притежавам някакви чутовни колекции. По скоро не е 1 парфюма, защото не може да ми пасне на всички настроения и занимания.
Като цяло за мен парфюми не могат да се колекционират, твърде преходна стока са- нито стойност ще трупат, нито дори ще се запазят за достатъчно дълго. По скоро ще финансова щета.
Това чекмедже ми е лимита, нищо не прибирам или вадя. Парфюма с който съм въпросните 2, 3 дни ми е отгоре, да му се порадвам.
Отделно ги виждам всичките и ме радват шишенцата. С кутии сякаш съм в магазин, а не са моите, знам ли- аз съм леко куку на тема подреденост и симетрии.

# 297
  • The Evergreen State
И аз не ги държа в кутии, всички са на плитък рафт в гардероба. Това което нося в момента по естествен начин минава отпред, но виждам всички. Преди ги държах в чекмедже, но някак повече ми харесва всички да са ми на нивото на очите, вместо да ги гледам отгоре в чекмеджето. Разкарах малко неносени дрехи и освободих място за парфюмите, оказва се че те са ми по-важни от дрехите Blush

Да, има го този момент с гледането отгоре, отначало ми беше трудно дори да се сетя кой кой е само по капачето на кутията отгоре както са плътно наредени един до друг. Отне време докато свикна, научила съм им местата вече и сега нямам този проблем. Скрива им се красотата на бутилките обаче така прибрани. Чудя се и аз за нещо като рафт по-скоро на който да си ги гледам. Колко помага това че са в кутии за съхранението и дали им трябват не знам.
Момичета снимките ви са прекрасни, страхотни колекции имате, радвам се че споделяте.

# 298
Много е удобно, поне за мен, но моите не са чак плътно, че да не виждам кой, кой е. Може да си вземеш удобно, виждаш всички, а на рафт за да вземеш заден..пазиш преден парфюм от полет.
Всеки си има предпочитания, но всички снимки са много красиви Heart

# 299
  • Отвъд алеята зад шкафа
Нищо не държа в кутии -  повечето ми кутии са огромни и заемат много място, защото имам основно ниш и доста по-малко дизайнерски. Само на xerjoff като натрупам ковчезите....А и ако са някъде в кутии, ще забравя за тях. Стоят ми на открит рафт, така им се радвам. Хубаво е, че повечето са в плътни шишета.

Общи условия

Активация на акаунт