Парфюмни размисли и страсти - 289 тема

• 62 772
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • Тополовград
Момичета купих на дъщеря си от  ВК 1 Xerjoff casamorati сега искам и за сина си . Кой ще ми препоръчате четох отзиви но повече се обърках.

# 421
  • виртуално
Почерниха Ангела ... този път нямам никакви очаквания
https://ifragranceofficial.com/perfumes/angel-fantasm-mugler/?fb … DsCNZSePrvrr8FFRt
Angel Fantasm Mugler – for Women 2024

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 15:46 от Рапунцел.

# 422
  • Стара Загора
Днес ми се обадиха от ВК, дали искам парфюма си поръчан на 25.01. Simple Smile  Става въпрос за Captive Brecourt https://www.fragrantica.com/perfume/Brecourt/Captive-49334.html
Казах, че го искам, само където вече почти забравих как миришеше Laughing Януари го пробвах от мостра, хареса ми, но сега нямам ясен спомен за аромата. Някой ако го познава, би ли написал няколко думи за него.

# 423
Момичета купих на дъщеря си от  ВК 1 Xerjoff casamorati сега искам и за сина си . Кой ще ми препоръчате четох отзиви но повече се обърках.
Най доброто за лятото. Чисто прекрасно мохито в парфюм.
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Mefisto-Gentiluomo-52432.html
Може и този
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Mefisto-6310.html

# 424
С 2 ръце за предложенията на Денси!
Супер изящни, пристрастяващи и трайни свежарки за пролет-лято. Заслужават си всяка стотинка!
Към тях мога да добавя и Torino21, който е по-зелен и лимонено-грейпфуртов от горните..
Като стана въпрос за мохито веднага се сетих за Guerlain Homme Eau de Parfum 2016. Наличен е продукт във Венера Козметикс за 149 лв.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 15:51 от LSF MCMXIV

# 425
Почерниха Ангела ... този път нямам никакви очаквания
Angel Fantasm Mugler – for Women 2024
Рапунцел, въй, муш, уби мъ! (както казваше един велик актьор). С активен въглен ли е новият Angel?
Аз днес тествах пет от новите аромати на Coty Infiniment, в това число и възхвалявания "софистициран банан" - J'ai trois amours. Не е като да са зле, обаче... Толкова са посредствени и все ми напомнят на нещо друго и по-евтино. Останаха ми два аромата за тестване, ама усмивката ми се стопи. Очакванията - също.
За тези парички си ме изпързаляха. При това елегантно. По френски.

# 426
  • Тополовград
Ще поръчам  Mefisto  тъй като първият не намирам  30 мл

# 427
Другият е по- хубав и да, той е само в такава бутилка.

# 428
  • Тополовград
Мога ли някъде да намеря 30 мл.

# 429
Не, не е произведен в тези мл.

# 430
Рапунцел, въй, муш, уби мъ! (както казваше един велик актьор). С активен въглен ли е новият Angel?
Хаха, велико! 😂😂😂

Всякакви странности приветствам въодушевено, но кокос с пачули не мога да си представя. 😬

# 431
  • The Evergreen State
Привет парфюмни, случайно попаднах на това видео в Ютюб. Писала съм и друг път, за съжаление няма къде да тествам ниш парфюми, може би и страста към парфюмите вече не е толкова силна както преди и се въздържам и от купуването на дискавъри сетове. Знаете, повечето ниш марки продават на изключително високи цени, а купуването без тест често крие голям риск да не се хареса.
Момичето от видеото засяга някои ниш марки, които все пак са по-достъпни като цени. За мен беше добро обобщение, за някои имах идея, за други - не. Разбира се, за мнозина от вас - запалените по ниша, това не е нищо ново и разбира се има десетки подобни видеа засягащи същата тема - за по-достъпните марки ниш. Всеки си има и любими влогъри които следи. На мен ми допадна това момиче, нежна, деликатна и спокойна и реших да споделя, може пък да помогне на някой или да даде идея или вдъхнови.

Хм, при опит да кача видеото, казва, че автора е забранил качването в други сайтове, е, здраве да е.. За който му е интересно, Sanne Parf се казва канала, а видеото е Affordable niche brands and niche fragrances for 100 dollars Molinard Perris Monte Carlo  Le Couvent.

Някои от цените са над 100 долара, но видеото е от преди 8 месеца, а цените растат всеки ден, та нищо изненадващо. За съжаление не всички от споменатите марки доставят до Щатите, но доставят навсякъде в Европа.
Парфюм за деня: Cartier La Panthere.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 01:12 от Athena

# 432
  • София
sesksta, ама те са съвсем различни. Вземи и двата! Smile

И аз преди много харсвах аромати с отчетливи рози. Сега ги търся задължително в комбинация с повече неща.
Няма да вземам новия Miss Dior. Бях му се наточила заради ягодите, но не ми хареса драйдауна. Sad

Devotion Dolce&Gabbana също не ме впечатли особено. Хубава пирамида иначе. А може и да съм го душила в грешния сезон. Вече не ми е до сладкиши. Simple Smile

# 433
Ето това са пролетните ми парфюми.

# 434
  • The Evergreen State
От канала с видеото което не успях да кача разбрах, че в Ютюб върви някакъв таг с въпроси към парфюмните колекционери, може да потърсите CONFESSIONS OF A PERFUME COLLECTOR TAG. Въпросите са 12 на брой, ето ги и тях, копирам ги директно и добавям и превод:

THE QUESTIONS:
1. The CHEAPEST fragrance in collection? Кой е най-евтиния парфюм в колекцията ви?
2. Most EXPENSIVE fragrance?💸 Най-скъпия парфюм?
3. How many FULL SIZE bottles (1oz/30ml or bigger) do I own? Колко пълноразмерни бутилки притежавате?
4. Ever received WEIRD COMMENTS about your scent?🙈 Получавали ли сте странни коментари за парфюма който носите?
5. Do you wear perfume for a special cuddling time?😈 Имате ли специален парфюм за гушкане с любимия?
6. About HOW MANY sprays do you spray? С колко броя пръскане се парфюмирате?
7. WHERE do you spray perfume? Къде пръскате парфюм?
8. Do you buy BACKUPS? Купувате ли запаси от даден парфюм?
9. Do you SHOW your collection to friends and family? Показвате ли колекцията си на приятели и семейството?
10. Does your PARTNER know how much you spend?😻 Знае ли партньора ви колко харчите за парфюми?
11. Do you plan on COLLECTING MORE? Планирате ли да увеличавате колекцията (оригиналния въпрос е планирате ли да спрете да добавяте към колекцията)?
12. Where do you see your collection in 20 YEARS? 🌕 Как виждате колекцията си след 20 години?

Някои от въпросите са леко провокативни, но като цяло помагат да се изготви една повърностна парфюмна визитка Simple Smile.

Парфюм за деня Chanel Eau Vive.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 06:46 от Athena

Общи условия

Активация на акаунт