Парфюмни размисли и страсти - 289 тема

• 62 717
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • Melmak
Аз съм като хрътка и за добрите и за лошите миризми. Не пуша.

И ми е ясно кое мирише и кое не. Специално парфюма, който споменах е пословичен с кратката си трайност. Аз такова нещо няма да купя, за мен е некоректно да се продава такъв парфюм с толкова малка трайност и то на цена.

# 586
Здравейте! Имате ли впечатления от Lancome Idole Nectar EDP и EDT? Различава ли се много парфюма от тоалетната вода като мирис и трайност?

# 587
  • виртуално
Здравейте! Имате ли впечатления от Lancome Idole Nectar EDP и EDT? Различава ли се много парфюма от тоалетната вода като мирис и трайност?
няма Idole Nectar EDT

# 588
Все по-малко дизайнерски аромати харесвам, защото в повечето има една сладост от която ме боли носа. Остро, пластмасово. Ако помириша няколко един след друг накрая точно тази сладост се запазва. Не мисля че е и от ваниловите нотки

Обичам прайвет линиите на дизайнерските марки, най-вече на Герлен и Армани, но 330 евро за 100мл е малко нагло, независимо какво чудо е аромата. Герлен пуснаха и някакви екстракти за 500 евро 50мл. Разбирам инфлацията но това не знам как го калкулират. Плюсът на нишовите парфюми и брандове е че в повечето случаи не подкрепяш милиардерска алчност

Скрит текст:
Напомни ми за Classic Flap чантата на Шанел която за 5 години си удвои цената и сега е почти 10 хиляди евро.

# 589
Скоро и аз с Miss Dior Blooming Bouquet изживях разочарование - добре сложен, цветен, нежен като свежа пролетна утрин и съвсем слаб, нетраен. Харесвам такива откъм композиция, ама 150 - 160лв.за 30мл. 🤑не си струва да изпръскам 10мл наведнъж и да не усещам нищо. Иначе у нас е масово разпространено мнението, че един парфюм е оригинален само, ако пръскаш веднъж дваж и усещаш цял ден. Отдавна престанах да споря по този въпрос. Дизайнерските не са това, което бяха. За нишовите не говоря, тях не познавам.

# 590
При мен е много траен, до душ го усещам ясно и отчетливо. 3та бутилка ми е. Мъжа ми също, любим му е. Но аз винаги усещам всичко с божур много силно.
PS Моя не е 2023 версията, изпуснах момента да се запася с металната панделка Sad
Ако някой мерне..моля дайте ми знак Heart

# 591
При мен е много траен, до душ го усещам ясно и отчетливо. 3та бутилка ми е. Мъжа ми също, любим му е. Но аз винаги усещам всичко с божур много силно.
PS Моя не е 2023 версията, изпуснах момента да се запася с металната панделка Sad
Ако някой мерне..моля дайте ми знак Heart
https://www.starcorp.bg/christian-dior-miss-dior-blooming-bouque … oilette-for-women

# 592
Как така Шанел скучни Stuck Out Tongue Winking Eye Beige скучен или 1957, или Misia - великолепните виолетки и т. н. Аз харесвам и двата Габриел. Коко Мадмоазел е един от най-търсените парфюми. И както нареждат Шанелите, пак повечето мацки с шлейф от Шанел. Да, има промяна във формулите им, това е заради устойчивото развитие. Шанелите са трайни при мен.
Парфюм за деня, какво да ви кажа, една неочаквано добра череша, опушена във връхните с тютюн и не е конфитюр от череши - Black Opium Over Red Heart

# 593
mcvikar, имам същия проблем  с Miss Dior Blooming Bouquet. Намирам го за много нежен и красив, но почти не го усещам.
За сметка на това Mis Dior Parfum е новата ми любов Heart Eyes . Приликата съв Cherie ме връща в един от най-хубавите периоди в живота ми. Беше един от любимите ми парфюми. Същото мога да кажа за Addict Shine. Чудя се, дали и сега би ме впечатлил също толкова много.
Gabriel  и аз не ги намирам за скучни. Стилни, женствени, класически бих казала.

# 594
Новият Black Opium и на мен ми хареса изненадващо много. Жестоко са го направили Simple Smile хем клони към масово харесван, хем има щипка индивидуалност и характер.

# 595
  • на терасата
Зимата си купих този Les Creations de Monsieur Dior Forever and Ever. Бях наясно, че е реформулиран и не е това, което помня от младежките си години. Много ми харесва, макар и окастрен. Моята олфактивна група е неговата и аз се чувствам страхотно с подобни аромати. Явно кожата ми има добра химия с обичайните за тази група съставки. Получих за него много мил комплимент от дама с добър вкус за парфюми. Каза, че около мен ухае луксозно и изискано. Близките ми също го отбелязват като излъчващ луксозно, когато съм се пръснала с него.
Като ги няма отдавна вече първообразите, пък и Addict eau sensuelle го няма, се радвам, че се сдобих с нещо хубаво, което носи духа и емоцията на спрените парфюми.

# 596
Зимата си купих този Les Creations de Monsieur Dior Forever and Ever. Бях наясно, че е реформулиран и не е това, което помня от младежките си години. Много ми харесва, макар и окастрен. Моята олфактивна група е неговата и аз се чувствам страхотно с подобни аромати. Явно кожата ми има добра химия с обичайните за тази група съставки. Получих за него много мил комплимент от дама с добър вкус за парфюми. Каза, че около мен ухае луксозно и изискано. Близките ми също го отбелязват като излъчващ луксозно, когато съм се пръснала с него.
Като ги няма отдавна вече първообразите, пък и Addict eau sensuelle го няма, се радвам, че се сдобих с нещо хубаво, което носи духа и емоцията на спрените парфюми.
парфюмът ми в гимназията Heartpulse.  изключително лек и ефирен, семпла пирамида, напомняща за лекотата на тези времена.

не съм го срещала от години, тези дни ще мина да го потърся.

# 597
Парфюм за деня Mon intense. Плътен, женствен аромат, красота в бутилка.

# 598
# 599
  • София
Днес с Mon Guerlain Edp Florale

Общи условия

Активация на акаунт