Парфюмни размисли и страсти - 289 тема

• 62 665
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, много ви благодаря за насоките, които ми дадохте. Heart Открих парфюма с аромат на "червилото на мама". NARCISO RODRIGUEZ MUSC NUDE. Влюбена съм! Ще си го поръчам.

Пробвах и La Vie Est Belle - слагам го в списъка с любими. И един светло розов Скандал много ми хареса. Innocent

# 691
  • Бургас
Cartier Carat е голяма моя любов, много парфюми разкарах, но него никога.Хладна елегантност, изискан, много цветен, с разкошен шлейф и безобразно траен при мен.Класа.

# 692
При мен той има прекрасно начало, после усещам някаква... чубрица. Anguished

# 693
  • Отвъд алеята зад шкафа
Поръчах една 30-ца Argos Birth of Venus

Пробвах го в Италия и ми хареса, но имаха сама 100 мл. Много добре блендиран парфюм. Заредили са някои аромати на бранда в bеautinow.

# 694
Някой питаше за Joy и Joy Intense.  Имаше ги и в Сефора, но не съм в България.

# 695
  • Г. О.
Момичета, как може да се познае дали един парфюм е оригинален? Искам да купя парфюм, но от физическо лице, не от магазин. Притеснявам се да не е ментак, затова се чудя какво точно се гледа при покупка. На снимки се вижда, че е неразпечатан и човекът твърди, че му е подарък.

# 696
Не се купува така от непознат. Аз не бих никога, защото дават ментета. Само от познат и то парфюм с доказан произход.

# 697
Момичета, как може да се познае дали един парфюм е оригинален? Искам да купя парфюм, но от физическо лице, не от магазин. Притеснявам се да не е ментак, затова се чудя какво точно се гледа при покупка. На снимки се вижда, че е неразпечатан и човекът твърди, че му е подарък.
Много неща се гледат шрифт, дъно, цвят на течноста. По-добре погледнете в Ютуб някой клипче за сръвнение на оригинал и фейк

# 698
Погледнете и какви са цените на нов, за същите милилитри. Ако в Дъглас например струва 300 лева,  на вас ви искат 80-100 значи има върху какво да се замислите. Никой няма да продава оригинал, който струва 300 лева, за 100. Всеки ще гони най-изгодната цена близка до максималната. Също така малко хора си продават парфюми подаръци без да са ги поне разопаковали и пробвали. Пълно е с ментета, особено в ОЛХ. Вече виждам ментета и на 35 мл Бакара Руж, Килиан е залято, Том Форд, Шанел, напрактика всички популярни парфюми. Търговците са готови на всякакви лъжи за да продадат стоката си.

# 699
Купувайте от сигурни магазини. Не бих купила парфюм от непознат.

# 700

Притесненията ще ви съсипят емоцията около парфюма. Изобщо не се занимавайте дори при най-малко съмнение.
В крайна сметка за удоволствие става дума,  а заради това ще губите време да гледате видеа за ментаци, wt*.
И аз не бих купила от непознат.

Аромат за деня: Alien Flora Futura- извънземен кактус. Two Hearts

# 701
  • Melmak
Аз избягвам да купувам от групи и непознати. Купувала съм парфюми от познати хора, приятелки, с които знаем, че няма да се излъжем никога.

Белезите за оригиналност най-добре вижте в нета, детайли са, как е изпипана самата опаковка, бутилката, капачката. Ментетата често са зле изработени на външен вид. Не всички, де, но по групи във фейса съм виждала хора да постват снимки на парфюм и да питат дали е оригинален. И то се вижда и на снимките, че не е защото сравнен с оригинала просто не са еднакви.

Аз не бих си причинила стреса, по-скоро ще дебна някоя промоция в доверените сайтове, код за отстъпка или ако моя близка приятелка иска да разменим или да ми продаде нейн бих се съгласила. С непознати -не.

Аз съм продавала парфюм и вече рядко го правя, обвиниха ме, че е фалшив без да е такъв и ми стана тъпо. Имаше преглед, дамата беше видяла парфюма и го беше приела. После реши, че бил фалшив, защото се различава от аромата, който познава. Аз бях сигурна, че е оригинален, но ми стана много неприятно от самото обвинение, защото не съм такъв човек.

Парфюм на деня: crystal noir edp. Мислех да го прибирам чак до другата есен, обаче на това време навън ми се стори подходящ.

Последна редакция: вт, 23 апр 2024, 11:14 от hechicera_

# 702
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз днес съм с това:

Скрит текст:
От Selfridges ли го поръча? И, на каква цена?

От сайта на марката с фирма посредник.

# 703
Това с купуване на парфюм от непознат е нож с 2 остриета, както се казва в подобни ситуации.
От една страна в днешно време е доста рисково (знаейки, че на всяка крачка има измамници) и не е ясно, какво ще изкочи от "храстите". От друга обаче, ако е нещо много желано, спряно от производство и автентично (тук трябва много детайлно да се обследва и анализира стоката) си е удар в 10-ката.
На кратко - гледате, пипате, миришете (ако е възможно), сравнявате и накрая решавате дали да се гмурнете в дълбокото. Не е задължително да се удавите... Simple Smile

# 704
hechicera_ чудесно те разбирам.
Подарих 1/2 шишенце на Герлен на добра позната, лично си го бях купила от магазина им на площад Вандом и беше споделила на общи познати че съм и подарила менте, ползвам ментета и само се правя на специална.
И понеже паля от четвърт........ JoyGrinning

И да кажа, че в дъжда Флоработаника е екстремно красива. Обожавам розата в него

Общи условия

Активация на акаунт