Високо TSH - 22 седмица

• 1 547
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!

Аз съм в 18г.с и съм с резултат 6.090, в подобна на вашата ситуация. Как минаха нещата при вас сега всичко наред ли е с вас и бебето?
Здравейте! Продължих да пия акутирокс до края на бременността, като странното е, че въпреки него се беше покачило след като се нормализира за 1 месец и при прегледа отново ми увеличи дозата. Всичко е наред с бебенцето, да. Пуснах месец след раждането изследване и беше около 2.13 мисля. Просто ходих на ендокринолог няколко пъти, за да увеличава постепенно дозата, за да го смъкнем.

# 16
Здравейте!
Пиша, защото съм много притеснена. Бременна съм в 23 г.с. с ТСХ 2,83.
Дозата ми е 75 мгр 1 ден и 50 мгр 6 дни. Ендокриноложката не иска да я вдигне все още. Чак след 4 седмици иска изследвания. Това нормално ли е?

# 17
Не е чак толкова високо ТСХ-то. По принцип до 3 бива, а около 1.5 е най-добре. Според мен правилно не иска да вдига дозата. Вижте с тази доза как ще е.

# 18
Благодаря ви за мнението!
Аз съм с тази доза от месец някъде (вдигна ми го на 2,4 ТСХ в 5-ти месец).
Добре се чувствам, но числата не ми харесват и много ме притесняват. Както и това, че за 4 седмици ще скочи още. Ще мине 3 100%.
П.С. Бях на 50 преди да забременея
Не е чак толкова високо ТСХ-то. По принцип до 3 бива, а около 1.5 е най-добре. Според мен правилно не иска да вдига дозата. Вижте с тази доза как ще е.

# 19
Потърсете още едно мнение. Трудно е ендокринолозите в България.

# 20
Може ли да ми препоръчате някого от София?
Потърсете още едно мнение. Трудно е ендокринолозите в България.

# 21
За съжаление не. И аз съм в търсене на добър ендокринолог

# 22
  • София
Здравейте, зъжалявам, че се намесвам в темата ви, но се нуждая спешно от телефонния номер на д-р Емил Начев ендокринолог, моля ако някоя от вас го има да ми го изпрати на лично. Благодаря!

# 23
Здравейте може ли мнение за тези изследвания

# 24
ТСХ е висок. Трябва да се видите с ендокринолог, за да пусне антитела за изследване, да направи ехография на жлезата и да изпише хормон.
Здравейте може ли мнение за тези изследвания

Общи условия

Активация на акаунт