Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 17

• 46 772
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Аз търсех един едностаен да купя 60на хиляди евро, еми няма такова животно, всичко без значение от квартала или е на зелено и даже е по-скъпо или е някакви партери и други недоразумения. Няма, просто няма. И пак казвам - без значение от района.

Кво говориш и аз гледам да купя нещо до 120, 2 стаен тухла, широк център без пазара и ботев, може гол или до ключ, без обзавеждане и кухня, ами няма и няма, то има ама едни недоразумения и курници за който остави 120 и 60 не бих дал, не бих живял на подобно място.

Който иска да дава по 150 -170 аз няма да дам, скъпо ми е, на когото не му е скъпо да купува.

# 286
Някой знае ли какво се случва с комплекс Еуфория, който щеше да се строи във Възраждане непосредствено до Ренесанс?

# 287
  • Варна
sweet13 ами скъпо е, с очите си видях апартамент в един от големите и престижни градове във Франция, 100кв в супер квартал целия в зеленина за 160 000 евро, преди седмица го видях, вярно стар, вярно за ремонт ама за 30 000 евро го направиха като нов, вярно на първи етаж е също...и блокчето вътре е малко като нашите панелки ама отвън е супер инфраструктурата. И с паркомясто... Ето ви прясна информация, не една съседка каза.

# 288
Идете във Франция, купете там имот, поддържайте го, пробвайте да поживеете там....., тогава друга песен ще запеете. Ще видите, че такова спокойствие като БГ няма.

# 289
Идете във Франция, купете там имот, поддържайте го, пробвайте да поживеете там....., тогава друга песен ще запеете. Ще видите, че такова спокойствие като БГ няма.

Дека е туй БГ спокойствие, че досега не съм го забелязал?
За Франция не знам как е, но имам апартамент в Германия (Дармщат). Разликата м/у Варна и там е огромна, и определено не в полза на Варна.

# 290
Някой знае ли какво се случва с комплекс Еуфория, който щеше да се строи във Възраждане непосредствено до Ренесанс?

Бях им писала на Х2Ю Януари месец, като тогава казаха, че продажбите са спрени и ще ги подновят при физическото започване на строежа(очаквано УЖ до края на Януари), но преди 2-3 дни писаха, че продажбите са стартирани, нямам идея дали реално е започнат строежа.

# 291
Строи се. Инвеститори са същите хора които направиха Ренесанса. Вече основите са изкопани. В същият район се строи и Галерия 3 и Светлина.

# 292
Това не е ли бъзик? Очевидно от анонимен човек, който си няма работа.

Днес видях обява за гараж в Трошево за 90 000€
Съвсем се побърка тоя народ.

Ето я:

Явно не си бил извън България много. Потвърждавам колегата за Германия. На светлинни години е спокойствието и уредеността, особено извън големите градове.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 13:32 от Gogo1979

# 293
Явно не си бил извън България много. Потвърждавам колегата за Германия. На светлинни години е спокойствието и уредеността, особено извън големите градове.
Чак всичко да им е уредено не. Имат по-висок стандарт от нашия, не само германците, но и почти цяла западна европа. За седмица-две почивка са добре. Почнеш ли работа там, чувстваш се като яйце от щастлива кокошка. Хем всичко ти е уредено, хем съдбата ти ясна -  скучна и предрешена. Пообиколил съм света, навсякъде има плюсове и минуси, но за мен в България си е най-добре.

# 294
  • Варна
vgi, а може би съм ги направил вече тия изредените от теб неща? Да твърдиш, че нагъчканите блокове, изпочупените плочки, дупките по пътя, безпризорните глутници, тоновете кучешки лайна по улиците, тракащите климатици и безогледните вентилации по блоковете, липсата на правила и ограничения кой кога да пуска перални и подобни, колите по тротоарите, селският манталитет на 90% от населението и още, още е по-добре от един добре уреден квартал във френски град подобен на Варна, където има предимно ниско строителство и отстояния, които за стандарта в България са цели паркове между сградите значи нищо не си видял.

# 295
  • Варна
Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално???

# 296
Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално???
Цените растат главоломно,  а доходите остават без промяна.

# 297
Не е персонална обида, но ми ставате много смешни, когато хората ви дават реални аргументи, като чистота, градски транспорт, паркоместа, велоалеи, градинки, отстояния и т.н., а вие започнете да изтъквате аргументи като "тука е най добре", "няма такова спокойствие", "при нас е така", "ако не ти харесва се махай" и т.н.

# 298
Алфа Херинга, смешното е че гледаш само твоите аргументи. Отиди, поработи в чужбина и ще прогледнеш в дълбочина, не само в паркове и велоалеи. Когато дойде момента да се чудиш как да скъташ за нискотарифен самолетен билет щото трябва да оправяш зъби, не за друго, ама там скъпо, ще почнеш да проглеждаш. Но те да са само зъбите.... Трябва да си високоплатен специалист за да водиш някакъв читав стандарт на живот. Но да не забравяме все пак, че данъците са яки. Но пък велоалеите са още по-яки...

# 299
Алфа Херинга, смешното е че гледаш само твоите аргументи. Отиди, поработи в чужбина и ще прогледнеш в дълбочина, не само в паркове и велоалеи. Когато дойде момента да се чудиш как да скъташ за нискотарифен самолетен билет щото трябва да оправяш зъби, не за друго, ама там скъпо, ще почнеш да проглеждаш. Но те да са само зъбите.... Трябва да си високоплатен специалист за да водиш някакъв читав стандарт на живот. Но да не забравяме все пак, че данъците са яки. Но пък велоалеите са още по-яки...
И, зъбите ли са ти основният аргумент? Да, услугите са скъпи, но те и тука ще станат, а и вече са станали в определени сфери, като строителство например. Другите цени се изравниха, а на някои неща са и нагоре. Но, и заплатите им също са по високи от нашите, а те поне знаят за какво плащат. Имам познати в Холандия и нямат никакво намерение да се връщат тук, даже си купиха и жилища там. Отделно миналата година живях за малко в Ротердам и само да ти кажа, че няма много общо с Варна.

Общи условия

Активация на акаунт