Бургаско родилно отделение - ПЕТИЦИЯ ЗА ПО-ДОБРО!

• 67 467
  • 593
  •   1
Отговори
# 465
здравейте и от мен.и аз се подписах!!!аз съм от софия,но ще ми се наложи да раждам в бургас.ама след като видях какво е -как да искам да родя тука.ако някой от вас може да ми препоръча частна клиника ще съм много благодарна.при никакво положение няма да раждам в това родилно.

# 466
здравейте и от мен.и аз се подписах!!!аз съм от софия,но ще ми се наложи да раждам в бургас.ама след като видях какво е -как да искам да родя тука.ако някой от вас може да ми препоръча частна клиника ще съм много благодарна.при никакво положение няма да раждам в това родилно.

Въпреки всичко имай предвид, че в това Родилно отделение са се родили и мноооого здрави бебета, също се намират и съвестни лекари и акушерки (аз съм се сблъскала с някой от тях Simple Smile)Така че, не е дошъл края на Света, дори и да постъпиш там, ти пожелавам моя късмет! Hug

# 467
  • Бургас
Здравейте момичета,съвсем скоро посетих сайта за пръв път,
тъй като със съпруга ми решихме да имаме дете.Нямам преки впечетления какво е в бургаското родилно,но съм чувала за какво става въпрос.
ТВЪРДО ЗА съм за подобряване на услиовиятя не само в АГ-то и подписах петицията.
Като чета вашите преживавания доста ще се замисля дали да раждам за в бъдеще в Бургас!
Хем плащаш,хем се държат с теб като с човек второ качество!
Поздрави на всички бургаски майки ГЕРОИНИ!

# 468

Въпреки всичко имай предвид, че в това Родилно отделение са се родили и мноооого здрави бебета, също се намират и съвестни лекари и акушерки (аз съм се сблъскала с някой от тях Simple Smile)Така че, не е дошъл края на Света, дори и да постъпиш там, ти пожелавам моя късмет! Hug

Да там ще трябва късмет.Но специално аз и много жени не мисля че искаме да се оставяме  само на единия късмет.Не за всяко нещо е нужен само той иска се и специалист на място.

# 469
Вярно е,че като цяло условията са лоши,като цяло няма специалисти,но трябва да се направи нещо ,за да се подобри всичко това.Такъв голям град не може да няма АГ болница.Сега чакам второ и пак тук ще раждам.На мнение съм ,че няма гаранция  че където и да се отиде ще си свършат перфрктно работата,всичко е късмет.

# 470
Живея във Варна, но съм от Ахтопол, за жалост ми се е налагало  да посещавам въпросната болница и не само родилното отделение. Нямат апаратура, персонала е груб и некомпетентен(поне от тези с които съм си имала работа)Мои роднини са били приемани там, но вместо да се подобри състоянието им се влоши и за голямо мое съжаление те вече не са сред нас Cry smile3518 smile3518
До толкова ни мотаха, че и намесата на специалисти от други болници и градове не помогна, просто беше прекалено късно no
Заслужават #Sniper smile3513
ПОДПИСАХ СЕ!!!

# 471
Звучи абсурдно в такъв голям град да няма нормално родилно отделение! Срам и позор! Sad

Има ли ефект от петицията?

Иначе аз раждах в София, свеки е от Бургас и ме покани да родя там, но това разбира се, ми се стори абсурдно поради сума ти причини...

# 472
Да подновили ВИП стаи дето не виждам какво им е ВИП-а
http://news.burgas24.bg/53559.html
...."Суперлуксозни и модерни стаи са вече оборудвани с легла за родилките и за новородените, в стаите има хладилник, телевизор с кабелна телевизия и отделен санитарен възел"...
Що за простотия?
В не Вип-стаите има същите неща - в банята без душ,без хладилник, разбира се, И за кво ми е този хладилник за 3 дни?
Аз също не виждам кво му е Вип-а на стаите- същите легла за родилки /катерейки си лягаш, скачайки ставаш, а ако е ниско момичето-падайки/,.
Всичко се изтърпява за 3 дни, На предстоящите раждане в Бургаска болница, КУРАЖ!
Аз от екипа за раждането съм доволна, но аз си платих, а горе в родилното  е просто мизерия. Акушерки ли бяха, санитарки ли бяха, си пушеха на етажа, влизаха външни хора/мургавки/, а уж строго забранено за външни хора при бебчетата. А за къпането, моето на течение го къпеха на широко отворен прозорец, защото им миришело в стаята/имаше мухъл/, просто нямам думи. И внимание не ти обръщат, а и следете какви имунизации слагат на бебето ви. На моето два пъти му биха имунизация за Хепатит В/втория път по погрешка/, побърках се. Слава Богу няма предозиране на Хепатит В! Няма да се оплаквам повече, че много дълъг ще стане поста. Аз се подписах, но дали ще промени нещата тази петиция???

# 473
  • у нас

Аз също не виждам кво му е Вип-а.......................

цените  Wink

# 474
Здравейте и от мен Simple Smile
Разбира се, че се подписах и как няма...доста лоши неща съм чувала за това АГ. За съжаление и на мен ми предстои раждане в Бургас. Но има време, може пък нещо да се промени...човек неспира да се надява Peace

# 475
Здравейте и от мен Simple Smile
Разбира се, че се подписах и как няма...доста лоши неща съм чувала за това АГ. За съжаление и на мен ми предстои раждане в Бургас. Но има време, може пък нещо да се промени...човек неспира да се надява Peace
И аз така се надявах ама си родих там в мизерията Wink , но се изтърпява дано когато ти раждаш вече да има промяна  Peace

# 476
  • Бургас
Само за споделя,че вчера бях на оглед в болницата.
Показаха ни всички зали за раждане/секцио и нормално/,обикновените и ВИП стаите,също и предродилно.
Ами аз мизерия никъде не видях.Просто всичко е старичко и захабено,но чак пък неизтърпимо?
Наистина има нови дограми и щори.В повечето бани има душове-някъде са слушарки,в други стаи са високи душове,а има и стаи които все още са без душ.
Мисля,че бяха откровени с нас и не ни спестиха неприятните неща.
Запознахме се с няколко акушерки и лекари и всички бяха мили и любезни с нас.
За себе си съм спокойна.Само живот и здраве всичко да мине нормално изтърпявам ги тези 3 дни и се прибирам в къщи да ме обгрижват най-близките.

# 477
  • Бургас
Здравейте! И аз се подписах, но дали ще има полза - не съм сигурна! Лично аз няма да раждам в Бургас, което не значи, че тук няма родени здрави бебета! Лично за себе си съм решила и ако не ми мине котка път и всичко е ОК - ноември в София! Praynig

# 478
Само за споделя,че вчера бях на оглед в болницата.
Показаха ни всички зали за раждане/секцио и нормално/,обикновените и ВИП стаите,също и предродилно.
Ами аз мизерия никъде не видях.Просто всичко е старичко и захабено,но чак пък неизтърпимо?
Наистина има нови дограми и щори.В повечето бани има душове-някъде са слушарки,в други стаи са високи душове,а има и стаи които все още са без душ.
Мисля,че бяха откровени с нас и не ни спестиха неприятните неща.
Запознахме се с няколко акушерки и лекари и всички бяха мили и любезни с нас.
За себе си съм спокойна.Само живот и здраве всичко да мине нормално изтърпявам ги тези 3 дни и се прибирам в къщи да ме обгрижват най-близките.
а така!Браво!Сложили душовете.Преди 4 месеца никъде нямаше, то и ВИП нямаше

# 479
подкрепям Ви

Общи условия

Активация на акаунт