"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 166
  • 732
  •   1
Отговори
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ihlamurlar altinda - "Под липите"

Режисьор: Айдън Булут
Сценаристи: Нилгюн Йонеш ; Неслихан Ейюбоолу ; Айше Текер
Държава: Турция
Година: 2005
Производител: Шюкрю Авшар
Композитор: Наил Юртсевер
Епизоди: 80

Елиф е много красиво , младо момиче , което работи като шивачка в текстилна фабрика.Тя е влюбена в беден , но много честен младеж Йълмаз.Мечтата и на двама им е да споделят живота си заедно...до момента , в който на Елиф и омръзва бедният живот , който живее.Тя мечтае за лукс , власт , ... , а тези неща Йълмаз не може да и ги даде.На пътя на красивата шивачка се изпрява синът на шефа на текстилната фабрика , я която работи Елиф - Йомер.Още от първия миг , в който я вижда , той остава силно запленен от нея.Ревността на Йълмаз нараства все повече и повече.Честите срещи на Елиф и Йомер стават причина за раздялата и с Йълмаз.
Йомер има много красива сестра - Филиз.Ако трябва човек да определи вътрешността и то най-точната дума би била - романтичка!Единствената и мечта е да намери своя принц на бял кон.Именно Йълмаз е нейният принц.Въпреки че все още не е забравил Елиф , Йълмаз е силно привлечен от Филиз и между двама им се заражда нещо истинско , което и двамата чувстват за първи път.

Участват:

Tuba Buyukustun - Filiz Bulent Inal- Yilmaz

Ozge Borak - Elif Sinan Tuzcu - Omer

Nur Surer - Mujgan Billur Kalkavan - Handan Evrim Alaysa - Sema

Музика от сериала: Sonbahar  Sevdam  Sevgiliye  Tebess

# 1
Добре дошли на всички фенове на "Под липите"Надявам се, че ще се чувствате комфортно тук!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 2
  • БГ
Я-я-я , Зизу, ама аз май ударих 6-тица от тотото - цопвам се първа в новата тема,леле,леле....

Благодаря  bouquet ти мила за усилията! Да чувствам се добре тук сред вас!

Снощи гледах поредния епизод,но тая Хандан направо ми разбива нервите  Mr. Green - всеки път сътворява поредната глупост ooooh! .Ама как не пожали дъщеря си тая жена не знам.
И какви са тия нрави,моля ви се, да се бърка в живота на 25-30 годишната си дъщеря.
А пък този плазмодий Йомер - ужас... Mr. Green до каквото се докосне го бастисва...
Ама няма да си развалям кефа сега - май скоро ще му увисне мустака hahaha hahaha

# 3
Да ни е честита новата темичка newsm44

# 4
Зизу благодаря, не ти се пише днес ама нема как, добра душа си и пусна темата   bouquet

Наближава ли стрелбата по Йълмазчо?

# 5
Зизу благодаря, не ти се пише днес ама нема как, добра душа си и пусна темата   bouquet

На кой не му се пише бреее? Аз пишем, ти си траеш. Разказах за премеждията ни на сватбата на МачоМен...некви работи... Joy Joy Joy

Може да обърнете внимание на анкетта... hahaha hahaha hahaha

# 6
Обърнах и внимание, ама ми изписа че такава анкета не съществува или че вече съм гласувала в нея , а аз не съм  newsm78

# 7
Обърнах и внимание, ама ми изписа че такава анкета не съществува или че вече съм гласувала в нея , а аз не съм  newsm78
Що бе? На мене ми работи.

# 8
Айде да ни е честита новата темичка Hug и ще го ритам докато диша  bash

# 9
аз се разписах в анкетата

# 10

ми да ти кажа има сега сме на 61ориг. а стрелбата е 72ориг.
  Ще трябва доста да почакаш

# 11

Даа бая чакане ще падне  Tired

Зизу оправи ми се анкетата, май тая нова визия е виновна отново, ще го ритам докато диша и в последния му дъх ще го питам приема ли Хандан за жена докато смърта ги раздели  Joy Joy Joy

# 12

Даа бая чакане ще падне  Tired

Зизу оправи ми се анкетата, май тая нова визия е виновна отново, ще го ритам докато диша и в последния му дъх ще го питам приема ли Хандан за жена докато смърта ги раздели  Joy Joy Joy
Амин!!! Joy Joy Joy

# 13
  • София
Хайде и аз в новата тема благодаря много страхотна е  ида ни е честита и гласувах в анкетката много се смях .Ще го ритам докато диша страхотно измислено Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha

# 14
На линия ли сте за филма, че го чакам с нетърпение

Общи условия

Активация на акаунт