"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 173
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Зизу, благодарности за хубавата и уютна тема ! newsm51

Ха сега де за тази анкета, ами като искам да му направя много лоши неща
на Джемчо какво първо да му избера  newsm78
Е няма такава ехидна физиономия като неговата ooooh!

# 31
  • Разград
Тсчно пък като почна филмчето тогава взе че се срина форума.

# 32
Добро утро  Hug направила съм кафенце  morning слизайте от балконя да го пийнем  Laughing

# 33
Слизам, слизам Злати
пийвам кафенце и си мисля, че от всички сапуни дет следя в момента, нито един не ми носи любовни трепети, всички са зациклили на тъжни моменти, интриги, раздели, караници.
Ако скоро некъде не се появи любоввввввв, да потека малко ще се пръсна от задържане на течности  Joy Joy Joy

# 34
Слизам, слизам Злати
пийвам кафенце и си мисля, че от всички сапуни дет следя в момента, нито един не ми носи любовни трепети, всички са зациклили на тъжни моменти, интриги, раздели, караници.
Ако скоро некъде не се появи любоввввввв, да потека малко ще се пръсна от задържане на течности  Joy Joy Joy

търпение   bouquet скоро ще има и любовни трепети..да ни наплнят душичките с приятни емоций txtloves

# 35
Здравейте и от мен.Мерси за кафенцето,много ме е яд за снощи #Cussing out нищо не дадоха само тоя сополанко Юмер. Браво на Екрем  newsm10 smile3501 Фатих за малко да изпусне нещо в гащите Laughing Laughing ама и той взе да се досеща днес или утре ще мине в отбора на Йълмаз и Екрем.Ъслъ пък  квото се е разписала в тоз дневник големи стихове голямо нещо тя била родена за поет не за архитект Laughing Laughing Laughing .То за беля пък ще вземе да ги прочете Йълмаз и то ще стане една......

# 36
В крайна мсетка Иелмаз жени ли се за Аслъ?

# 37
Е не как ще се ожени.В деня на сватбата им осата Хандан отива и казва на Ъслъ че бащата на детето на Филиз е Йълмаз междувременно Йълмаз разбира че Филиз го обича истински,Йълмаз иска да се откаже от Ъслъ ама разбира че е много болна.Тя припада на сватбата, оперират я и т.н.

# 38
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
В крайна мсетка Иелмаз жени ли се за Аслъ?
Не!!!
Ха, сега....Ийигюнар пичолар! Hug Hug Hug Hug
Снощи не можах да гледам серията, ама разбрах, че Пръчкинер фалирали... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ха, да им е ЧЕСТИТО!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам им прекрасни емоции в квартал "ГААЗИ" Joy Joy Joy

# 39
хаха здравей Зизанке   bouquet фалира фалира маймуната мустаката гадна..аз получих един душевен оргазъм,ама чакам да кажат и на Хандан та да ми стане още по-хубаво  hahaha Mr. Green hahaha

# 40
Е не как ще се ожени.В деня на сватбата им осата Хандан отива и казва на Ъслъ че бащата на детето на Филиз е Йълмаз междувременно Йълмаз разбира че Филиз го обича истински,Йълмаз иска да се откаже от Ъслъ ама разбира че е много болна.Тя припада на сватбата, оперират я и т.н.

Мерси миличка   bouquet

# 41
хаха здравей Зизанке   bouquet фалира фалира маймуната мустаката гадна..аз получих един душевен оргазъм,ама чакам да кажат и на Хандан та да ми стане още по-хубаво  hahaha Mr. Green hahaha
И аз...и аз... smile3521 smile3521 smile3508 smile3508

# 42
Ще го поканя на чай с английска сол  Joy Joy Joy Joy Joy

# 43
Честита Нова 2011 год. Нека да сте живи, здрави и много щастливи!!!
Голяма съм почитетелка на сериала, чета и форума но досега не съм се включвала.
Искам да помоля някой да публикува линк към 65 турски епизод, че дотам съм стигнала да гледам на турски, не че не гледам сериите и на български де, вече n-ти път.

# 44
Честита Нова 2011 год. Нека да сте живи, здрави и много щастливи!!!
Голяма съм почитетелка на сериала, чета и форума но досега не съм се включвала.
Искам да помоля някой да публикува линк към 65 турски епизод, че дотам съм стигнала да гледам на турски, не че не гледам сериите и на български де, вече n-ти път.
wavey wavey Добре дошла!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

65 орг. епизод го няма в тубата. Но, може да видиш в турските сайтове. Да ти кажа някъде го бях гледала ама не си спомням къде.  ooooh!
Сори, че не мога да помогна. Sad

Общи условия

Активация на акаунт