Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 56 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Привет, момичета! Търся 2 оп Пр¢лут€кс Simple Smile

# 646
Привет, момичета! Търся 2 оп Пр¢лут€кс Simple Smile
Здравейте, имам наличен две кутии. Пишете ми, ако е нужен все още.

# 647
Здравейте и от мен. Колко време се чака в Мемориал за първичен преглед?

# 648
Здравей! Свържи се с Айля да ти запише преглед или просто, за да получиш точни отговори на всички въпроси, които те интересуват!
Пиши и на Вайбър +905347474488
Здравейте и от мен. Колко време се чака в Мемориал за първичен преглед?

# 649
Здравейте отново. Дали има някой при д-р Севинч Йозмен, какво е мнението Ви и добър специалист ли е? За Мемориал става въпрос.

# 650
  • София
Здравейте отново. Дали има някой при д-р Севинч Йозмен, какво е мнението Ви и добър специалист ли е? За Мемориал става въпрос.
Аз съм била при нея и при др.Ипек.Доволна съм и двете са много добри и внимателни.Обясняват всичко подробно.

# 651
Дами, ако са ви откривали задържан фоликул отлагали ли са ви стимулацията за следващия месец?

# 652
Ако сте се насочили към Мемориал, горещо препоръчвам д-р Юджел Шахин, изключителен специалист на световно ниво. Цял живот ще сме му благодарни.

# 653
+1 за д-р Юджел Шахин Hands Wave Hands Thumbsup

# 654
Благодаря Ви момичета! Записана съм за него и професорката Hug

# 655
Привет.На последната стимулация имах прегледи при Д-р Севинч. Внимателна,обяснява всичко...с две думи...хареса ми. Д-Р Шахин.... без коментар. Изключителен. Д-р Лале ето това е най-уникалният лекар за мен. На последната стимулация бях с два задържани фоликула. Слава Богу хормоните ми бяха в норми. Изключително добре мина всичко. Сега чакам резултати от ПИД. Успех на всички Simple Smile

# 656
За д-р Севинч разбрах, че преди е работила в Мемориал, след това в друга болница и сега отскоро пак се е върнала в Мемориал. Друго не знам за нея.

# 657
Много ви благодаря за споделените конкретни имена на лекари! Не ми е ясно как мога да изискам конкретен лекар (хипотетично).
Минавам първичната консултация и после като дойде момент за старт на стимулация, контактувам с координатор за запазване на час? Тогава ли споменавам конкретно име на лекар, който предпочитам? Ако не е на смяна? А как знае какво сме говорили с консултиралия ме лекар?

(сложили са ме в графика на д-р Ипек, не срещам името ѝ да се споменава с успехи).

Здравей.
Ние бяхме при д-р Ипек. Имаме 3 несполучливи опита при нея (2 процедури ин-витро, 3 трансфера). Ние не сме доволни от нея. Не ни обърна достатъчно внимание, постоянно си сменяше мнението, пишем и въпроси по whatsup, тя отговаря след няколко дена. Никакво ясно обяснение не ни даде защо не се получаваха нещата, просто ни казва трябва да пробвате пак.
В момента и ние не можем да вземем решение. Дали да продължим с Мемориал или да почнем някъде другаде. Но и да е в Мемориал ще искаме при някой друг. Даже мисля директно при Семра Кахраман ако е възможно.

# 658
Здравейте отново. Тези от вас, които са с доказан имунологичен проблем в матката как процедирате в Мемориал? Четох, че не зачитат тези изследвания и не се изписват терапии, но реално ако това е причината какво следва? Благодаря предварително.

# 659
Здравейте момичета! Предстои ми снимка в Ехомар. Можете ли да споделите как минава процедурата, от турмед ми казаха, че не говорят английски, което малко ме притесни.

Общи условия

Активация на акаунт