Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 56 929
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте!
Моля да споделите мнение за лекарите в Мемориал и за др. Тургут.
Объркани сме не знаем към кого да се насочим.
Знравейте аз избрах Бахджеджи и доктор Карлъкая.
Едно инвитро направихме първият трансфер неуспешен,втори трансфер в момента съм бременна.🙏🙏🙏
Аз го препоръчвам с две ръце доверих му се изцяло.

# 736
Aleksis93, жената е с НЯР/ИЯР за което се изисква добра ембриология. Като препоръчвате някого, е хубаво да казвате защо ги препоръчвате, защото забременели има и в най-селските клиники в Мозамбик но това абсолютно нищо не значи. Споделете вие на колко години сте, с какви усложняващи фактори и какви процедури са правени от ембриолозите за да ги препоръчвате. Вероятно сте с НЯР и вие и т.н. ще ми е интересно!

# 737
Знае ли се нещо за текучеството на ембриолозите в Мемориал?
Аджъбадем по принцип разчитат на опитни кадри, независимо дали са нови или стари

# 738
Aleksis93, жената е с НЯР/ИЯР за което се изисква добра ембриология. Като препоръчвате някого, е хубаво да казвате защо ги препоръчвате, защото забременели има и в най-селските клиники в Мозамбик но това абсолютно нищо не значи. Споделете вие на колко години сте, с какви усложняващи фактори и какви процедури са правени от ембриолозите за да ги препоръчвате. Вероятно сте с НЯР и вие и т.н. ще ми е интересно!
Ами не аз съм с неизяснен проблем.
Но не мисля че в Бахджеджи ембриологията е на по ниско ниво.По статистики и двете клиники и Мемориал и Бахджеджи са добри.
Била съм и на преглед в Мемориал,ами в Бахджеджи останах по доволна и тях избрах.

# 739
Писах в съседната тема, но смятам, че е редно да пиша и тук. И така:

Ето, че дойде времето да напиша този пост, който тооолкова отдавна искам да напиша, но страхът, суеверията, неизвестността и несигурносттта ме спираха. И така, искам да БЛАГОДАРЯ на:
*мила моя, скъпа моя, невероятна Айля! Цял живот няма да успея да ти се отблагодаря, но все пак - БЛАГОДАРЯ! За това, че първа повярва в мен! За това, че не се отказа! За това, че се пребори за мен и успя да убедиш доктора, че не съм загубена кауза! Знам, че не ти е било лесно! Жена на 47 години, с АМХ 0.01 (!!!) не е обект на интерес за никой лекар! Но въпреки това, въпреки, че никога не ме беше виждала и не знаеше нищо за мен, ти ми повярва, когато ти казах, че изследванията НЕ са точни! Че на прегледите всеки месец си имам както доминантен, така и антрални фоликули! БЛАГОДАРЯ ти, че беше с нас през цялото време, за това, че винаги разсейваше страховете и съмненията ми, че звънеше и говореше с когото и когато имах нужда от информация, за това, че страдаше с мен в трудните моменти, че се радваше за мен в хубавите моменти, за това, че през цялото време и до ден днешен, въпреки хилядите километри разстояние, ти не спираш да се интересуваш и да ми стискаш палци, и да се молиш за мен! Както ти казах още тогава, когато ми съобщи, че все пак докторът се е съгласил да ме види, въпреки, че шансовете са почти нулеви, ти си нашата фея, която ще ни отведе до вълшебния финал, а именно - нашето бебче! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце и душа на ГОЛЕМИЯ, НЕВЕРОЯТЕН професор Йозкан Йоздамар! Благодаря Ви, професоре! Че Вие също повярвахте в мен! Че не се отказахте да се борите за мен! Че въпреки многото проблеми, които тялото ми Ви създаваше, ми обещахте, че ще дадете най-доброто от себе си и го направихте! Не човек, а пратеник на Господ, чрез чиито ръце Бог върши чудеса! Никога няма да мога да Ви се отблагодаря! Не напразно Ви казах: аз имам най-добрия лекар в света, от нищо не ме е страх и Ви вярвам! БЛАГОДАРЯ, че оправдахте доверието ми и се раздадохте от началото до края!

БЛАГОДАРЯ на Зейнеп! Скъпа моя Зейнеп! Ти си една голяма душа, един добър и невероятен човек! БЛАГОДАРЯ ти за всичко, което направи за нас от ден 1, до края, докато си тръгна от Бахчеджи! За подкрепата, за това, че беше с нас в най-трудните мигове, за среднощните обаждания, за съпричастността и съчувствието, за това, че и до ден днешен, ти също не спираш да се интересуваш от мен и да стискаш палци всичко да стигне до успешен финал! Както ти казах и преди: ти винаги ще си бъдеш НАШАТА Зейнеп и цял живот ще съм ти благодарна за всичко! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на Херис, която въпреки краткото време, което беше с нас, направи най-доброто за нас, и се радва на успеха ни! Благодаря ти, че ме наричаш "нашият много специален случай", толкова ми стана мило, като го разбрах от съвсем друго място! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на ембриолозите от Бахчеджи, които оплодиха, пазиха и се грижеха, замразиха, а след това и успешно размразиха нашата "малка запетайка", както я наричам аз, и й се радваха, че има такова огромно желание за живот, че едва размразена, започна отново бързо да се дели и да расте, а те я наричаха перфектна и й се радваха на прогреса! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на Мелике от регистратурата на Бахчеджи! През тези 2 дълги месеца, тя ни съчувстваше и съпреживяваше с нас, а на финала, след успешния трансфер, със сълзи в очите, ми даде целувка и ми пожелае успех! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на хората от хотела Шерифе и Окан, които освен, че ни накараха да се чувстваме у дома си през тези 2 месеца, също с трепет очакваха да им кажем добрата новина, а когато им я казахме, ни благославяха и желаеха успех! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на всеки един човек от Истанбул, с когото в някакъв момент пътищата ни са се пресекли и ни е помогнал по някакъв начин, и ни е пожелал успех! 🤗❤️

И на последно място, но не по значение - БЛАГОДАРЯ на всички тези момичета тук, които чисто човешки споделят, дават съвети и помагат! Без вас нищо от това нямаше да се случи, момичета! Не знам колко дни и нощи ви четях, страдах с вас, радвах се с вас, попивах от съветите, които давате, и запаметявах най-важните неща, които ми помогнаха в последствие! Във всеки миг на несигурност и притеснение влизам тук, и винаги намирам успокояващи думи, безценни съвети и незаменима помощ и информация, която не бих могла да открия никъде другаде! БЛАГОДАРЯ ви, че ви има и че отделяте от времето си, за да помагате на такива като мен, които преди това нямат представа с какво се захващат! 🤗❤️

ПОЖЕЛАВАМ от сърце на всяка една от вас, която вече е сбъднала мечтата си, да е жива и здрава, да са живи и здрави и бебенцата ви, и семействата ви, и всички около вас! 🤗 А на тези, на които тепърва им предстои тази трудна битка, пожелавам да не се отказват, да се борят за мечтата си и да вярват! Намерете лекар, в когото истински да вярвате! Слушайте го и действайте смело и с вяра, че чудото ще се случи! Защото чудеса се случват, а аз съм само един мъъъничък пример за това! 🤗❤️

С положителна енергия и най-добри чувства, поръсвам всички тук с вълшебен прашец! Нека полепне по вас и ви донесе толкова много щастие, че да се чудите какво да го правите! Бъдете живи, здрави и  благословени! 🤗❤️

# 740
Май ни е време за нова тема Blush

# 741
Този памфлет с благодарностите може някой да ми го резюмира, че нямам психическото спокойствие да го дочета.
Надявам се, че всички, имащи комерсиални цели тук, свързани с % пари от тези, които пациентът оставя при доктора, няма да объркат хората, които тепърва са тръгнали по пътя на инвитрото в Турция.
Пожелавам на всички успех Flowers Four Leaf Clover

# 742
Florecita*  би ли споделила какъв е твоят “много специален случай”? Предвид възрастта, СЯ си е цяло чудо!  Защо сте стояли два месеца? На много тук ще им е интересно…

# 743
Florecita*  би ли споделила какъв е твоят “много специален случай”? Предвид възрастта, СЯ си е цяло чудо! На много тук ще им е интересно…

Това е моят "много специален случай", Вие всъщност сте си отговорила сама. Ако и на Вас Ви предстои процедура, Ви желая успех, без значение къде, в коя клиника и кой доктор ще изберете. Важен е крайният резултат. Успех! 🤗
Редактирали сте, за това и аз редактирам: имах сериозни хормонални проблеми, които отнеха доста време на доктора, докато успее да укроти развилнелите се хормони и да пристъпим към същината на въпроса.

П.П. На психично нестабилните няма да отговарям, защото всеки има правото да лее злоба, щом това го прави щастлив! 🙂

# 744
Ако Пингвинче не пусне до довечера, ще пусна аз. 🤗

# 745
Кактусче, давай ти. Аз вече не съм пациентка на турските клиники.

# 746

Общи условия

Активация на акаунт