Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 56 929
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте!
Моля да споделите мнение за лекарите в Мемориал и за др. Тургут.
Объркани сме не знаем към кого да се насочим.

Лично аз съм доволна от Мемориал.Всеки ще ви похвали, където е успял.Тургут също има много доволни от него и забременели,така,че според мен и двата варианта са чудесни.Успех!

# 721
Здравейте!

Лично аз съм доволна от Мемориал.Всеки ще ви похвали, където е успял.Тургут също има много доволни от него и забременели,така,че според мен и двата варианта са чудесни.Успех!

Благодаря много за отговора.
А за лекар кой бихте ми препоръчали в Мемориал ? Аз съм с намален яйчников резерв по 2-3 фоликула.

# 722
Здравейте!

Благодаря много за отговора.
А за лекар кой бихте ми препоръчали в Мемориал ? Аз съм с намален яйчников резерв по 2-3 фоликула.

Там не избираш лекар, а може да бъдеш прегледан от няколко по време на самия опит. Всички са много опитни там.Пишете ми на лично ако искате да ви разкажа повече подробности.
Аз също бях с изчерпан резерв,според мен сте на правилното място

# 723
До колкото знам, може да кажеш при кой лекар искаш да бъде прегледа ти и ти запазват час при него. Ние сме доволни от д-р Юджел Шахин.

# 724
До колкото знам, може да кажеш при кой лекар искаш да бъде прегледа ти и ти запазват час при него. Ние сме доволни от д-р Юджел Шахин.

Възможно е вече да може,ние ходихме 2021. Доволни сме от д-р Ипек Дюзгюнер при която бяха повечето ни прегледи

# 725
Момичета писала съм много пъти, при записване на всеки следващ час за лекар, казвате че искате прегледът да е при еди кой си лекар. Вие имате това право, просто никой в болницата не ви го казва. При първичен преглед казвате искам да е при доктор Х, след прегледа се записва дата за следващ преглед, пак казвате искам прегледа да е при докторХ. И така при записване на всеки следващ час за преглед вие изрично казвате че прегледа искате да се извърши при д- р Х. Това Е!

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 14:13 от mileneira

# 726
Момичета, бихте ли ми казали Turmed вдигат ли телефон в събота?

# 727
Тургут, както и лекарите в Мемориал, са обучени от проф. Кахраман.
Тургут тръгна от Мемориал. Определено е много харизматичен и добър като лекар, само хубави неща мога да кажа за него.
Мемориал има и други много важни предимства -добри ембриолози и генетици, а те са много важни. Особенно при намален ЯР.

Здравейте!

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 19:55 от steli4ka s

# 728
А ембриолозите ,с които работи Тургут, не са ли добри?

# 729
А ембриолозите ,с които работи Тургут, не са ли добри?

Добри са. Но Мемориал са запазена марка в мъжкия стерилитет например. Андролозите също са им добри.
При ЯМР също са похвални.

Ако има други стерилитетни причини например, според мен качеството във всички клиники е едно и също

# 730
Тургут не работеше ли с ембриологията на Бахчеджи? Ако е така, смея да твърдя, че уменията там са силно занижени от малко повече от година. Виждам, че има много мнения за успехи от преди това но имайте в предвид, че екипа ембриолози е сменен.  ALMIRRA вашият опит с тях какъв е?

# 731
С Аджибадем работи Тургут в момента

# 732
Аз имам опит в Аджъбадем и Бахчеджи. Но Мемариал си е класа от едно време. Наистина не знаех, че Бахчеджи прецакват репутацията си. Техния ембриолог (дали не се казваше Неджати) беше много добър и служеше дълги години в клиниката. Докторите също. Др. Карликая е работил в м
Мемориал преди да се премести в Бахчеджи. Явно и той е обучаван от професорката. Изключение правеше целия останал персонал, който се сменяше постоянно. Сега също текучеството е много голямо и откакто я познавам тази клиника все са в търсене на координатори и все нямат.

Недостатък при Мемориал пък беше усезаемата конвеерна система и цената. Но и двете места си имат предимства, разбира се.

# 733
Тургут не работи с Бахчеджи от години....работи с Жинемед и Аджъбадем, но в момента май само с Аджъбадем.

# 734
Ясно. А в Аджибадем казвате, че ембриолозите са опитни? Знае ли се кой работи там?

За ембриологията в Бахчеджи Фулия - Necati Findikli е бил 10 години един от главните ембриолози, който от лятото на 2023 напуска за Белгия. За него хубави неща съм чувала но към днешна дата няма читав ембриолог там. Това късно го разбрах та експериментираха върху мен един цикъл.. Моята епикризата от ембриологията им е подписана от директора на лабораторията - Bilgen Teke - която е била ембриолог в Бахчеджи 17 години и като напуска Findikli я правят директор. Тя няма никакви публикации и никакви научни трудове и не се споменава изобщо в света на ембриологията, за разлика от предшественика и, който има стотици публикации и изяви. Абе лоша работа, но споделям от време на време, за тези от нас които разчитат на отлични ембриолози за да успеят.

Общи условия

Активация на акаунт