Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 56 943
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Foxy,
Няма как да избереш проф. Кахраман. Тя не преглежда, но всички случай се обсъждат на съвещание и тя дава насоки.
От другите лекари може да може да избереш някого. Ако лекарите преценят, че си тежък случай може и нея да я извикат за консултация, но тя е доста заета като цяло и това е по-скоро изключение.
В Мемориал не си само при един лекар. За мен това е по-скоро предимство, един вид екипна работа.

# 706
Всичките ми прегледи от първичния до трансфера са били при д-р Юджел (един единствен път д-р Ипек ме преглежда и беше леко груба).

# 707
Foxy,
Няма как да избереш проф. Кахраман. Тя не преглежда, но всички случай се обсъждат на съвещание и тя дава насоки.
От другите лекари може да може да избереш някого. Ако лекарите преценят, че си тежък случай може и нея да я извикат за консултация, но тя е доста заета като цяло и това е по-скоро изключение.
В Мемориал не си само при един лекар. За мен това е по-скоро предимство, един вид екипна работа.
Да, вече разбирам напълно.
И аз го отчитам като предимство - мисля че така трудно биха изпуснали някоя подробност. В такъв случай четох за Лале Бакир. Но ако успея да събера още мнения за проблеми с ИЯР/НЯР ще съм благодарна! 😊

# 708
Здравейте момичета! Предстои ми снимка в Ехомар. Можете ли да споделите как минава процедурата, от турмед ми казаха, че не говорят английски, което малко ме притесни.

Процедурата трае буквално 5-10 минути. Ще имате двойно повече време за чакане. След като влезете в стаята в която е разположен самия рентгенов апарат, ще ви помолят да легнете. Рентгенът изглежда много голям, но няма нищо страшно. Една от сестрите ще ви постави държачи във влагалището, през които после ще ви пуснат контрастна течност. Поставянето на тези държачи е неприятно също колкото вземане на цитонамазка. После ви впръсква контрастното вещество и служителката излиза от стаята, защото по време на снимката се излъчва радиация. Самата стая има една стена със стъкло. От там операторите движат машината, за да снимат от различен ъгъл. Правят се около 12 снимки. По време на самите рентгенови снимки и след тях не съм изпитала никакъв дискомфорт или болка. Неприятно е само когато поставят държачите. Когато впръскват течност също не се усеща болка. След като се облечете ще изчакате 10 мин в чакалнята докато ви дадат резултата. Общо взето няма нищо страшно. Безболезнено е

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 11:40 от ALMIRRA

# 709
Здравейте! Някой пил ли е фемостон ? И с кой цвят е започнал ? Казаха ми да започна с жълтите това правилно ли е ?

# 710
Здравейте, може ли някой да ми даде координати на доктор Лале Бакър?
Разбрахме, че преглежда в Мемориал, но някой има ли контакти на частния й кабинет?
Благодаря!

# 711
Здравейте! Някой пил ли е фемостон ? И с кой цвят е започнал ? Казаха ми да започна с жълтите това правилно ли е ?
Здравей, аз пия фемостон, но се започва с червените (естрадиол) 14 дни и следващите 14 с жълтите (дидрогестерон). Не би трябвало лекар да ти е казал да започнеш с жълтите, защото ще се обърка цикъла на приемане. Та кой лекар го каза и защо?

# 712
Здравей, аз пия фемостон, но се започва с червените (естрадиол) 14 дни и следващите 14 с жълтите (дидрогестерон). Не би трябвало лекар да ти е казал да започнеш с жълтите, защото ще се обърка цикъла на приемане. Та кой лекар го каза и защо?

Д-р Юджел и кординаторката ми Айля която ми каза че въобще не знаела лекарствата! Цял ден звъня и война водя да обясня че не е трябвало със  жълтите лекарства да започна ! Сега ме пращат да ме видят в Бг ! 😭Имах редовен цикъл а сега незнам какво ще стане с мен ! Казаха ми да го пия за да понижа ФСХ за нищо друго.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 12:01 от A`Z

# 713

Д-р Юджел и кординаторката ми Айля която ми каза че въобще не знаела лекарствата! Цял ден звъня и война водя да обясня че не е трябвало със  жълтите лекарства да започна ! Сега ме пращат да ме видят в Бг ! 😭Имах редовен цикъл а сега незнам какво ще стане с мен ! Казаха ми да го пия за да понижа ФСХ за нищо друго.
Успокой се, ако не го приемаш от дълго време по този начин и спреш едва ли ще има някакви негативни последствия. Отзад на опаковката пише 1 и 2, виж че 1 е към червените таблетки. Аз също съм в високо ФСХ и сега започнах 4ти месец. Само че на мен ми го изписаха по 2 таблетки, тоест от 2 опаковки синхронно пия по 1 таблетка. Мен също ме притеснява пък количеството, но тези дни съм на преглед.
Стискам палци всичко да е наред!

# 714
Майко мила! Това изобщо не го е казал д- р Шахин,защото той е наясно как да Се пият хапчетата. Айля е виновна, тя е предала объркващата, некоректна информация и ви е нанесла вреди! Боже мили тази жена е много зле, защо изобщо де занимава с нещо,което не разбира? Не само че не помага,ами и вреди необратимо. Тази жена за нищо не Става,аз го Знам ат опит при моя опит, и го писах тук За да предпазя други жени. Но винаги се намираше някой да я защити,че и тя дамата се включи Да де оправдава. Моля ви четете,преди да де доверите на някой посредник! Дано сега вече четящите тук разберат защо не я препоръчвам ,и това не е хейт ,а факти и провалени стимулации

# 715
Ако сте се насочили към Мемориал, горещо препоръчвам д-р Юджел Шахин, изключителен специалист на световно ниво. Цял живот ще сме му благодарни.
[url][/url
Здравейте, може ли да споделите с какъв проблем бяхте и как се насочите точно към д-р Шахин? Благодаря!

Ние правим опити от 8 години, имам две неуспешни бременности. Не ни се чакаше повече чудото да се случи  и се решихме да отидем в Турция на първичен преглед. Категорично не искахме да пробваме асистирана репродукция в България поради ужасните примери около нас, безброй неуспешни опити, загубено време и пари. Така на 30ти май се запознахме с д-р Юджел, разгледа и коментира всичко подробно, при мен имаше нужда от хистероскопия, послушахме го за абсолютно всичко и днес вече съм бременна след първи опит, първи трансфер. Ако имате въпроси, пишете ми.

Здравейте !
В момента съм в Турция за стимулация ,утре ми е първия преглед, след като прочетох доста информация на мнения за д-р Ипек ,се свързах с кординатирката ми за да ми запише час при д-р Шахин. Моя първичен преглед мина при нея ,но аз не останах много доволна ,и затова поиска д-р Шахин. При прегледа тя и проф Кахраман ,решиха че задължително първо ще правя стимулация и след това може би лапароскопия ,защото имам истмоцеле което не е малко 15 мм. Дали има и други като мен с този проблем?Категорично ми отказват да правя първо лапаро и след това стимулация ,по принцип аз имам два спонтанни аборта с нормално забременяване и едно детенце на 12г.

# 716
A Z
Това Айля, която се изявява като частен координатор ли го е казала? Шокиращо е! Точно това е работата на координаторите, да превеждат и да обясняват кое лекарство как се прилага.

# 717
В случай че е работила дълги години като координатор вътре в болницата не трябва ли да са и познати нещата?

# 718
Здравейте момичета. За същата Айля става въпрос. Аз лично не съм доволна специално от нея а не от доктора. Приключих със нея и нейното нагло поведение! Може ли да ми препоръчате кординатор за мемориал от който сте доволни и комуникацията е добра и вярна?

# 719
Здравейте!
Моля да споделите мнение за лекарите в Мемориал и за др. Тургут.
Объркани сме не знаем към кого да се насочим.

Общи условия

Активация на акаунт