Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 56 929
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, здравейте!
     С мъжа ми ни предстои инввитро и ще съм наистина благодарна ако може да ме насочите. Ние сме с мъжки фактор – обструктивна азооспермия. Според вас към коя болница/клиника трябва да се насочим при това положение?
     По темите виждам, че във връзка с мъжки фактор често се споменава името на д-р Башар. С оглед на това дали е най-добре да се обърнем към д-р Тургут (за когото също чувам много добри неща)? Доколкото разбирам двамата работят заедно. Също така прочетох, че д-р Тургут няма собствена ембриология, а ползва тази на други болници. Намирате ли това за съществен минус или не би следвало да има значение?
     Обмисляме също така и Мемориал.
     Тепърва започвам да проучвам различните болници и доктори и всяка информация ще ми бъде изключително полезна.
     Весело посрещане на Новата Година!

# 691
Здравейте, има ли някой, който е бил при доктор Лале Бакър? Ще се радвам да чуя мнение.
Здравейте. Аз съм пациент на Д-р Лале Бакър. За нея мога да кажа само хубави неща. Изключително внимателна при прегледите, обяснява,съдейства. За мен е най-сърцатият лекар,който съм срещала. Д-р Лале говори и много добре английски език,така че може да говорите лично с нея без преводач. С една дума... за мен е уникална.
Успех Simple Smile

# 692
Как е положението с координаторите в Мемориал сега?

# 693
Относно доктор Башар. Бяхме на преглед при него по Коледа. Направи ни добро впечатление, защото не държи да натиска за операции и ТЕСЕ, ако не е сигурно, че има нужда. Аз самата отидох с мисълта, че има нужда от това, но той не натиска, а реално от това би взел най-много пари.
Ние също мислим да работим с доктор в частен кабинет, който ползва лаборатория на някоя от големите болници.
За мен това не е проблем, напротив.
Ние също сме с мъжки фактор и при мен мисленето беше в посока да се насоча към добра ембриология и комбинация от добър андролог и репродуктивен специалист, които да работят заедно.

Относно координаторките, бяхме на първичен преглед в Мемориал пак по Коледа. Докато самите доктори и прегледът ми направиха страхотно впечатление, координаторките направо ме застреляха за тези 2-3 часа, в които бяхме там. Тичат 3 жени една през друга, не могат да се разберат кой кога ще те прегледа, отбелязва се едно от доктора като изследване, те на каса отбелязват да се плати друго, после се прави трето. Така че дори само от вратата успяха да се опитат да ни объркат. Ако говори човек английски и успява да си гони нещата, да си говори директно с докторите и да си проверява и проследява по 5 пъти какво трябва да му се направи напук на координаторките, може и да се получат нещата Simple Smile

# 694
Разбрах, че от Нова година повечето клиники са с нови цени. Някой има ли новите цени на Мемориал?

# 695
Здравейте, момичета!
Нова съм и леко объркана още,
Чета, но се обърквам още повече, та..
С НЯР/ИЯР и високо ФСХ на 32г.
Пациентка съм на д-р Бойчев в Тутракан, предстои ми преброяване на антрални фоликули идната седмица, но започнах да се разколебавам да губим време и средства в България.
От четеното останах с добри впечатления за Мемориал и проф. Кахраман.
Към коя координаторка мога да се обърна за повече информация и записване на час?
И дали биха ме приели с много ниско АМХ и високо ФСХ?

# 696
При всички случаи ще ви приемат. В Мемориал прегледа е безплатен, тъй че няма да ви коства много да отидете на преглед. Може да получите и по-точна диагноза. Много двойки отиват уж с един проблем, а там лекарите откриват и други.
На първичния преглед се отделя много внимание, обмисля се цялата стратегия. Определено си заслужава.
Можете и в две клиники да отидете в Турция и да прецените накъде после.
Не знам на какъв етап сте тук, но определено нямате време за губене в България. Също бих настоявала за ПИД на ембрионите. Така шанса за успех при трансфер ще е по-голям.

# 697
При всички случаи ще ви приемат. В Мемориал прегледа е безплатен, тъй че няма да ви коства много да отидете на преглед. Може да получите и по-точна диагноза. Много двойки отиват уж с един проблем, а там лекарите откриват и други.
На първичния преглед се отделя много внимание, обмисля се цялата стратегия. Определено си заслужава.
Не знам на какъв етап сте тук, но определено нямате време за губене в България. Също бих настоявала за ПИД на ембрионите. Така шанса за успех при трансфер ще е по-голям.
Супер! Благодаря Ви! 😊❤️🙏

# 698
Супер! Благодаря Ви! 😊❤️🙏
Здравейте.Аз лично ви съветвам да отидете с посредник.Няма да ви струва нищо,но поне ще има кой да ви дава съвети и напътствия.

Успех

# 699
Момичета, ще ходя за снимка в Ехомар, знаете ли дали има къде да се паркира там?

# 700
Foxy9,
За записване на час можеш да пишеш по Вайбър на телефоните на първа страница. Дори да има нови координатори те ползват вече съществувашите номера. Ще ти обяснят какви изследвания да носите и кога да е прегледа.

# 701
Момичета, ще ходя за снимка в Ехомар, знаете ли дали има къде да се паркира там?
съвсем малко по-надолу от входа на ехомар има платен паркинг, ние там спряхме.

# 702
Колко дни отнема реално ПИД на ембрион в Турция? Стандартно казват 14 дни,но реално за колко става?

# 703
Колко дни отнема реално ПИД на ембрион в Турция? Стандартно казват 14 дни,но реално за колко става?
При мен и двата пъти около 14 дни.
Моя приятелка пък за 5 дена получи резултати от ПИД, което според мен си е жив късмет

# 704
Момичета, здравейте отново. Засега съм се спряла на преглед при проф. Кахраман в Мемориал.
Да попитам все пак, кой от техните специалисти според вас е най-добре за ИЯР/НЯР?
Успях да се свържа и с координаторката на д-р Емре Тургут, та тя ми каза,че той ще ме приеме за преглед с моите доста кофти резултати от изследвания.
Сега съм леко объркана, но мисля да заложа на проф. Кахраман или някой лекар под нейн контрол. Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт