Керамична преса за коса - 10

• 34 897
  • 427
  •   1
Отговори
# 120
Имам Steampod 4.0 къдриците не издържат и 30 минути. Не мога да го препоръчам. Ще ви излъжа ако кажа че си заслужава за къдрене. Имам и Елипсис 3000, тя се държи една идея по-добре. Определено е по подходяща за къдрици. Моята коса е вълниста, леко жилава и доста суха напоследък. Тоест трудна за оформяне. Преценете по вашата коса как е. Но Стиймпод 4 за къдрене аз лично не препоръчвам.

# 121
Upgrade пресата не е нищо особено, аз я взех преди няколко месеца, използвала съм я 3-4 пъти. Вчера пак й дадох шанс, но не виждам нищо уау, а има толкова положителни коментари за нея…

# 122
Fiffy, благодаря за мнението!
Отдавна се чудя за нея, видях, че я ползват в салона на Венелин Кондаков и затова предположих, че е добра.
Как при тях се получават такива уау резултати с нея се чудя?
Сешоарът преди това и самите продукти, в комбинация с пресата, може би? :thinking
Иначе от много години съм с Remington Keratin Therapy и мисля, че точно тя ми гори косата, макар че изправям на най-ниските 160 градуса и винаги преди това пръскам с термозащитен спрей...
Изправям веднъж седмично и пак има щети...
Иначе приятелка в чужбина ползва една Cloud Nine отскоро, кълне се в нея Smile
Но няма да се видим скоро да я пробвам и аз, а и сме с много различни коси.
Виждам, че май сте основно най-довлно от Loreal Steampod-a, но коя точно, не са ли няколко?
Благодаря и хубав уикенд на всички!

# 123
И аз заради Венелин си я купих, четох и много + коментари, но не знам, може и да не гори косата, но пък не виждам да заглажда добре, поне при мен. Аз съм с гъста, суха и чуплива коса.

Сега си направих кератин и е права, но вече минаха 3-4 месеца и започва да израства корена и там е по-бухнала. Заглаждах, правих струва, еми, стои бухнала…

Една позната каза, че си е взела steampoda и каза, че не си заслужава…

Реално на мен само кератина ми изправи косата както аз искам, но е вредно и на няколко месеца трябва да се прави…

# 124
Моята е с нормална гъстота, сравнително права, но винаги има нужда от заглаждане, особено в краищата.
Не знам вече и аз какво да взема, четох много отрицателни мнения за Dyson, а и честно казани такива суми не ми се дават. Сега и Upgrade явно ще отпадне. Ще прочета назад темите, за да се ориентирам.

# 125
Аз съм с преса на Upgrade. Косата ми е къдрава,като на пудел. Изправям я след къпане и държи до другото къпане. В жегата като се потя се е начупвала само от вътре и то леко,ако съм с пусната коса. Имам я от март месец някъде. Моята е тази с кератин. Косъмът винаги ми е лъскав. Някои от отзивите са прекалени,че от нея косата започва да расте и бла,бла. Все пак е преса,но мен ме изпаря много добре в предвид,че съм къдрава като овца. Сега както е прохладно няма мърдане изправянето. Мия си косата на три,четири дни

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 15:09 от Милото

# 126
Коя е тази с кератин?
Може ли да ви помоля за линк към нея?

# 127
https://agorabbeauty.com/laminirashta-presa-s-infracherveni-lach … rade-bio-infrared
Този модел имам аз. И все пак всяка коса е различна и не бих убеждавала някой,че на 100% ще има същия ефект като при мен. Просто споделям,че съм къдрава и изправя добре моята коса

# 128
Да, разбира се. Не се притеснявайте, аз лично знам, че всяка коса е различна.
Благодаря за линка Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 20:20 от Lale_Lili

# 129
Тази определено е по-добрата. Преди време писах, че си взех обикновената, но не съм впечатлена. С тази с кератина ме правят в салон и косата става страхотна, с обикновената не е чак такава, лесно се изправя, изглежда добре, но косата е някак изсушена. Поне аз така я усещам… Ако сега трябваше да купувам щях да взема кератиновата.

# 130
Проблемът, е че в салоните винаги всичко изглежда по-добре. 😀

# 131
Аз смятам,че главният проблемът е в точната козметика. Важни са шампоана,маската и термозашитата. Те имат главна роля за блясъка и хидратацията на косата.Изправяна съм със Stempod в салон 4,та определено не е пресата за моята коса.

# 132
Някой поръчвал ли е преса от Otto Boutique? Жт няколко седмици звъня и ме мотаят. Поръчала съм професионална преса за над 200 лв, пише че доставката е до 3 дни, първо никой дори не ми се обади. Звъннах и ми казаха, че ще я получа до края на седмицата.
Мина този срок и звъннах пак... пак увъртаха. Ама ако не съм искала да не я взимам като получа известие, че е дошла. Много ми притеснява това несериозно отношение. Как е стоката им, някой има ли опит? Толкова реклами и толкова постове ежедневно във Фейсбук и накрая това.. не знам...

Да не са някакви схеми и после да искат някакви пари от мен, аз вече всичко очаквам.

# 133
Май са си реални продукти, но аз съм попадала на коментари, че пресите им не са хубави и не стават. Дали нямаше коментари, че ги купуват от Китай и ги брандират…

# 134
А коя инфраред преса бихте препоръчали... да дам шанс на Otto Boutique или да взема Upgrade?

Общи условия

Активация на акаунт