Керамична преса за коса - 10

• 34 935
  • 427
  •   2
Отговори
# 135
Ъпгрейд пред Отто разбира се.

# 136
Здравейте , какво мислите за продуктите от Емаг , дали са оригинални ? Мисля да закупя Dyson air wrap от Емаг , но се притеснявам дали ще е оригинален . Моля за мнение. Благодаря !!

# 137
Ако е с доставчик емаг мисля, че е добър вариант, но за гаранцията не знам как стоят нещата. Аз моя го взех от Златна рибка, по-евтин ли е там?

# 138
Да, в момента в Емаг е по-евтин и доставчика е Емаг. Гаранцията пише че е 24 месеца.

# 139
Привет,
Търся най-добра цена за babyliss pro elipsis 3000?

# 140
Следете я в нотино, експертбюти ..

# 141
Някой има ли впечатление от Philips SenselQ 8000?

# 142
Здравейте, аз съм изключително доволна от тази инфраред преса Upgrade Keratine Bio-Infrared. Но я взех от официалния представител. Разбрах, че има значение. Тези, които се продават онлайн дефектират и са с различно качество.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:33 от LittleNoir

# 143
Къде намерихте представителя и на каква цена е? Може ли и снимки с резултат?
Преди време имах тесния вариант, не беше инфрачервена, но не бях впечатлена и я продадох. Бях я поръчала от Тройфлекс. Но тогава беше около 240лв, а сега ..

# 144
https://shop.upgradeconcept.com/en-US/product/UG125-Keratine-Pro … traightener/UG125
Това, мисля, е официалният сайт и има опция за пазаруване онлайн. Доставят и до България.

# 145
Къде намерихте представителя и на каква цена е? Може ли и снимки с резултат?
Преди време имах тесния вариант, не беше инфрачервена, но не бях впечатлена и я продадох. Бях я поръчала от Тройфлекс. Но тогава беше около 240лв, а сега ..
Аз си взех точно от Тройфлекс февруари беше на цена около 450 лв или нещо такова.

# 146
  • София
Някой има ли впечатление от Philips SenselQ 8000?

И аз се интересувам, а не прочетох нищо за нея. Не съм ползвала продукти за коса на Филипс и съм в дилема дали да взема следващия Ремингтон 🤷♀

# 147
Здравейте момичета.
Искам да си взема  нова преса за коса и по мнения тук се бях насочила към Babyliss Elipsis.
Фризьорката обаче ме съветва да взема от тези на пара. Загледах и Loreal steampod 3.0.
Косъмът ми е среден. Къде можеше да се пробва? Ако правилно съм запомнила можеше в Златна рибка на Витошка. Като цяло съм в чудене какво да направя.

# 148
Аз като цяло не съм попадала на много положителни коментари за тази преса, една колежка я има и не е очарована, а е една камара пари. Така, че не знам…

# 149
  • София
Изправям косата си повече от 20 г. и съм сменила един вагон преси. Елипсис имам от 2 ,6 г. и докато работи не бих я заменила с друга.
В доста салони знам,че работят с нея,но не мога да кажа в кои.

Общи условия

Активация на акаунт