Керамична преса за коса - 10

• 35 072
  • 427
  •   1
Отговори
# 180
Забелязах, че има доста препоръки за нея. Ще я пробвам

# 181
Аз също използвам нея, тя е като олио, много е икономична.

Тъкмо сега е намалена в златна рибка.

# 182
Здравейте момичета! Може ли тези които имат BABYLISS PRO 4ARTIST TITANIUM ELIPSTYLE да изкажат мнение за нея. За малко да я поръчам, но се зачетох тук и разбрах, че и горната част на пресата се загрявала? 😬

# 183
И аз пробвах пресата на Babyliss снощи.
Супер изправи, много лъскава козина докара 😹
И аз съм със слънцезащитата на Напура. Сложих малко от кератинa на Чи по краищата, мисля че тук бях чела така.

# 184
Не е нужно да е Титан модела за да ви кажем че загрява и отгоре. Това е за да можете да правите къдрици с нея. Държи се със специална ръкавица която идва в комплекта или с два пръста ако не искате да я ползвате.

# 185
Супер доволна от bio infrared Upgrade. Косата не ми се промени дори след дълго стоене в сауна навита на топчица.
После си я пуснах и си остана гладка като корда и права. Докато я мия дълго време остава права и под душа.
Имала съм всякакви преси, но тази ми е любима и ползвам най-много нея.

# 186
Аз стигнах до извода, че всяка коса е коренно различна от друга дори подобна на вид и съответно всяка преса ѝ влияе различно.
Въпросът е как да избереш какво да купиш, предвид че се инвестират не малки средства в определени марки, като няма къде да пробваш кое работи за теб...

# 187
При мен с всички други преси има frizz.

# 188
Здравейте чета Ви с интерес. Обръщам се към Вас с молба за помощ!
Косата ми е с тънък косъм, съвсем леко начупена в краищата, не много гъста, бързо омазнявсща се. В търсене на нова преса съм. В момента съм с Ремингтън много стар модел, от който, честно каза о не съм доволна понеже няколко часа след изправянето краищата на косата ми отново се начупват.
Бюджета ми не е много голям- 300 лв. От това, което прочетох по-назад и съобразено с бюджета, с който разполагам май се ориентирам към babylis. Желанието ми е да мога да я използвам и да си къдря косата с нея. Ще се радвам за напътствия кой конкретен модел да избера.

# 189
Точно нея ми препоръчваха познати преди да избера моята. Една сива.

# 190
Йоана бюджета е достатъчен, препоръчвам Бейбилис елипсис. Наистина ще останеш доволна, а и ще спестиш пари. Дебни я сега около коледните промоции - емаг, бютиексперт и др.

# 191
Йоана бюджета е достатъчен, препоръчвам Бейбилис елипсис. Наистина ще останеш доволна, а и ще спестиш пари. Дебни я сега около коледните промоции - емаг, бютиексперт и др.
Много благодаря.
Кой точно модел на елипсис ? Този ли https://www.notino.bg/babyliss-pro/elipsis-3000-ep-za-izpravjane-na-kosata/

# 192
Да, с другия се различават в ширината на плочите  която е незабележима.

# 193
Аз пак да попитам.. спяла съм се вече на елипсис 3000. Но тези двете не са един и същ моделз нали ? Едната има едно ЕPа има и съществена разлика ? Та коя от двете да взема ?
https://douglas.bg/babylisspro-3000-elipsis-straightener-62052
https://www.notino.bg/babyliss-pro/elipsis-3000-ep-za-izpravjane … 0uGBoCtHAQAvD_BwE

# 194
В Дъглас е скъпа, търси я другаде.
Един коментар над твоя е писано за разликите.

Общи условия

Активация на акаунт