Керамична преса за коса - 10

• 35 075
  • 427
  •   1
Отговори
# 195
С кои кодове я намалихте толкова?
Здравейте момичета. Още откакто видях клиповете на dyson airstrait не ми излиза от ума и я търсих къде ли не. Дори в чужбина не беше налична в сайта им, а от тук не ми се даваха 1149 лв.
Прочетох тук, че някои са си я купили от нотино и реших да следя за наличност. Една вечер си викам ей сега да вляза в сайта и да има 1 бр. как ще се изкефяяяя....Hug иииии влизам и гледам налична 1 бройкааа Astonished
Имах код от предна поръчка изпратен, пробвах и един допълнителен - прие ми и двата кода и го купих за 785 лв Heart EyesHug
Поръчах го събота през нощта, получих го тази сутрин. Не съм казала на нито една приятелка от страх да не ми анулират поръчката или да получа друг модел. Просто не вярвах да е истина.
Още не съм го пробвала, ако искате ще Ви пиша пак, като го пробвам на мокра и суха коса.

# 196
Стиймпод 4 е на много добра цена в Нотино.

# 197
Пак съм аз :Д
Пред нова дилема съм. Сега се колебая между тези два модела и някак наистина не мога да разбера коя от двете е по-добрият избор
https://douglas.bg/babyliss-pro-4artist-titanium-elipstyle-82829
https://douglas.bg/babylisspro-3000-elipsis-straightener-62052

Ще съм много благодарна на някаква насока.

# 198
Пак съм аз :Д
Пред нова дилема съм. Сега се колебая между тези два модела и някак наистина не
мога да разбера коя от двете е по-добрият избор
https://douglas.bg/babyliss-pro-4artist-titanium-elipstyle-82829
https://douglas.bg/babylisspro-3000-elipsis-straightener-62052

Ще съм много благодарна на някаква насока.

Първата е с титаниеви плочи, което значи, че е по-силна, изправя по-бързо , но и гори косата повече. Подходяща за дебел косъм. Съветите от фризьорите са да не се ползва от непрофесионалисти.

Елипсис е керамична преса. Става за изправяне и къдрене също.

Аз съм с гъста, къдрава , суха коса. Много се чудих дали да взема титаниевата, но реших да дам шанс на хубава керамична и да си спестя прегаряне евентуално. Взех си елипсис 3000, но съм я пробвала само един път и то без козметика за изправяне, така че не мога да изкажа мнение все още.

# 199
Точно този модел на елипсис ли сте закупила?

# 200
Точно този модел на елипсис ли сте закупила?

Да, само че го поръчах от Нотино. Цената й беше 212лв.

# 201
здравейте, може ли да ми дадете насоки за инфраред преса - студен/топла и преса с пара. Какви са разликите, коя как действа на косата? Тези с пара им се чудя, хем преса на мокра коса не е ОК, но пък тези изправят с гореща вода, не мокрят ли косата? Не влияят ли на омазняването? Ясно, че всички изправят, но и моята ремингтон изправя, но я ползвам на макс 160 градуса, за да не ми гори косата и след няколко часа все едно не съм я изправяла. Имам дебел, боядисан косъм, но  пък косата е рядка и трудно задържа изправяне, на следващия ден най-късно почва да се криви.

# 202
Като споменахте градуси, вие на колко градуса използвате Елипсиса?

# 203
  • София
Аз се изправям на 210

# 204
  • СОФИЯ
Моята е леко чуплива  .Ползвам я на 170 градуса и с три минавания на кичура се получават нещата .

# 205
Като споменахте градуси, вие на колко градуса използвате Елипсиса?

С предната преса, която  ми е ремингтън с широка плоча, не помня модела, но беше към 100 лв, нищо особено, с нея на 220-230 и като изправяне не съм доволна как се получаваше, въпреки градусите. Сега с елипсиса ще почна с 200 да видя как е и ще преценя дали ще увеличавам или намалям, но както казах все още не съм я тествала както трябва, въпреки че вече мина месец откакто я купих.само веднъж се изправих и то без козметика и беше добре.  В момента съм с естествената си коса заради влажното време, а и не излизам особено много. Така че ще споделя като се изправя с нея както си трябва.

# 206
Аз си поръчах елипсис от Дъглас. В момента ползвам Термо защита на Keune , ползвах и на oway но и от двете не съм доволна. Чета по-назад, че сте доволни от тази на напура. Та бихте ли споделили точно коя и на влажна коса преди сешоар ли нанасяте или на суха преди пресата? Благодаря предварително

# 207
https://www.amazon.de/BaByliss-Straight-Brilliance-Straightening … Caps%2C156&sr=8-4

След като продадох ъпгрейда останах без преса и реших да взема тази, не ми се даваха пак неоправдано много пари. Еми, супер си е, приглажда много добре косъма и къдри супер, защото и външната част нагрява, аз се изправям с дайсъна основно и само в корена ми трябва да пригладя, дори и да не е толкова щадяща като ъпгрейда (който така или иначе не изправяше уау) съм доволна, пък и я взех само за 60 евро.

Основната й цена е колкото другия модел на бейбилис, но видях, че има повече ревюта и викам, айде, ще пробвам.

# 208
Момичета, здравейте, не откривам тема за Dyson Airwrap сешоар-маша и реших да пиша тук дали може да ме насочите къде да открия отзиви и съответно, ако някоя от вас има впечатления, да сподели? Simple Smile

# 209
Няма тема, пиши в търсачката и ще излязат мнения от различни теми. Аз го имам и е топ за моята коса, къдриците се получават много лесно, но си искат лак, за да стоят дълго.
Очарована съм и от airstrait. Вчера за първи път си го ползвах и съм уау. Косата ми е като след салон, като след преса, колкото и някои да казват, че стояла по-бухнала след него .. използвах термото на Напура.
Определено Дайсън са моите любимци.

Общи условия

Активация на акаунт