Керамична преса за коса - 10

• 35 051
  • 427
  •   2
Отговори
# 225
  • Вестерос
Привет, имам нужда от нова преса. Ползвам една на Иметек от 2005 година 😁 мисля, че е време да я пенсионирам. Искам да изправям с нея. Косата ми е гъста, леко чуплива след бременността, с нормален към дебел косъм. Няма значение цената.

# 226
Аз съм за philips. Най-доволна съм от тази марка.

# 227
От изброените марки съм ползвала само на Филипс и бях доволна.

# 228
  • Deutschland
Аз имам Braun Satin 7 от повече от 10 години, не е мръднала. Искам обаче вече друга, нещо по съвременно.

https://www.mediamarkt.de/de/product/_braun-satin-hair-7-st-710- … _wcB&gclsrc=aw.ds

# 229
Привет, имам нужда от нова преса. Ползвам една на Иметек от 2005 година 😁 мисля, че е време да я пенсионирам. Искам да изправям с нея. Косата ми е гъста, леко чуплива след бременността, с нормален към дебел косъм. Няма значение цената.
Upgrade ползвам аз. Изправя перфектно. Вече година съм с нея. Моята е с кератин

# 230
  • Вестерос
Meрси, ще ги погледна Simple Smile

# 231
Момичета отзиви за тази ретро преса?
Има 4 степени за регулация на къдрене, но се чудя между нея и една на Бейбилис, но само с една степен, фиксирана. Нямам опит, моля споделете мнения за подобни машините които сте доволни.

# 232
Аз имам ретрото на Ремингтън и съм доволна.

# 233
Благодаря, Кристал!
Аз я купих и даже успях и да се направя набързо за проба.
Скрит текст:

Сори за пижамата 🙈🙈🙈

# 234
  • Deutschland
Косата ти е разкош, Лале Лили.

# 235
Благодаря, Фрау 💐

# 236
Здравейте! В момента нямам възможност да отделя по-голяма сума за преса, затова се чудя дали да си взема от ЛИДЛ. В момента има някаква на Remington. Съжалявам, че не мога да намеря снимка и не си записах какъв точно модел е.
Косата ми е права, до раменете, тънка е, не съм я изправяла много през годините, не е боядисвана. Дали да рискувам? Може ли да препоръчате най-бюджетните хубави преси?

# 237
Момичета, на Upgrade Bio Keratin ламиниращата преса ползвате ли я с нещо? Слагате ли масло, кератин? Или просто минавате косата с нея както си е без препарати?

# 238
Момичета, на Upgrade Bio Keratin ламиниращата преса ползвате ли я с нещо? Слагате ли масло, кератин? Или просто минавате косата с нея както си е без препарати?
Аз ползвам термозащита на CHI и отделно слагам и на Syoss термозащита с кератин,понеже ми прави косата мека. Миксирам ги,понеже втората е евтина и нз самостоятелно колко е добра. Ползвам я заради мекотата🤣,но на CHI е страхотна и съм я ползвала самостоятелно.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 10:51 от Милото

# 239
Това за ламиниране ли? 🙁

Общи условия

Активация на акаунт