Керамична преса за коса - 10

• 38 911
  • 459
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета, имам едно питане. Преди 3 години си купих пресата Елипсис по препоръка от форума. Не че не съм доволна от нея, но съм я ползвала сигурно 5 пъти от тогава. Причината е, че получих голям косопад, и не исках да тормозя косата допълнително. Обаче сега ще започвам работа и ми трябва уред, с който бързо и лесно да оправя стърчащите косъмчета и след това да я направя на вълни. От косопада имам много нова коса, къса която много неприятно стърчи. Пробвах с Елипсис,  но успявам да изправя, но така и не се успях да накъдрям с нея, а и ми отнема повече време. Има ли преса и маша в едно, която да може да се ползва лесно и бързо, без да имам големи претенции за кой знае какъв резултат:) Благодаря предварително!

# 451
mariq2424, на мен с Елипсис ми е лесно и най-сполучливо и щадящо ми се получават къдриците, защото се загрява и отвън и е обла като форма.
Иначе съм виждала и такава, но лично аз,  нямам впечатления, защото и с права преса ми се получават къдрици.

# 452
Аз имам широката на Upgrade с кератин, с нея къдренето е невъзможно. Отпреди нея имам Remington S9600 Silk и се къдря с нея, мисля че формата на Elipsis е подобна, не виждам защо да не става къдренето с нея.

# 453
Отпреди нея имам Remington S9600 Silk и се къдря с нея.
Това е "желязна" преса, която ми служи вярно повече от 7-8 години. Искрено тъгувах за нея когато ме предаде, защото междувременно купувах и други и все към нея се връщах. Но си ми гореше косата де. Иначе и тя е тежка и наподобява като усещане Елипсис, но е доста стар модел вече и реших да не инвестрам пак в същата.

# 454
Аз имах ОТТО и не бях особено доволна, продадох я след кратка употреба.
За Коледа се сдобих с тази:
https://www.remington.bg/presi-za-kosa/podarchen-komplekt-presa- … -ceramic-titanium

С много добри впечатления съм към момента.

# 455
https://www.remington.bg/presi-za-kosa/podarchen-komplekt-presa- … -ceramic-titanium

Тази също съм я имала. Според мен, не може да се сравнява с Remington S9600 Silk. Но да Ви е честита и със здраве и кеф да си я ползвате!

# 456

Тази също съм я имала. Според мен, не може да се сравнява с Remington S9600 Silk. Но да Ви е честита и със здраве и кеф да си я ползвате!

Благодаря! Имала съм и S9600, на мен лично не ми харесваше.

# 457
Много благодаря за насоките. Явно проблема е в мен, не съм свикнала на Елипсиса,  но ще гледам клипчета и пак ще пробвам, няма смисъл да купувам други, с които резултата ще е същия Simple Smile

# 458
Здравейте  момичета, търся си преса ,че стария Филипс изгоря. Какво ще кажете за тези преси ? На пазара има много нови и съвсем се обърках. Косата ми е дълга до средата на дупето ,абсолютно права,лесно се омазнява и косъма много трудно задължи къдрици или вълни. Иска ми се преса да взема преса ,която да приглажда да придава онзи здрав и лъскав вид на косата и до колкото е възможно да я щади.Може и нещо на Ремингтон,държа да не скубе. Честно казано хем не ми се дават много пари понеже рядко я ползвам ,хем това което изчетох до момента ме бута към по скъп вариант преса с цел да си съхраня косата възможно най-много.Благодаря предварително🍀

# 459
  • София
Има ли дами с GHD platinum+ ?
Косата ми е много тънка и ме е страх да не би да е прекалено силна за мен.
Доволни ли сте?Заслужава ли си цената?

Общи условия

Активация на акаунт