Керамична преса за коса - 10

• 45 525
  • 518
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета,
Имах преса на Remington sleek and curl, близо 10 години вярна служба, но се развали.
Сега си търся нова преса за коса колебая се между REMINGTON HYDRALUXE PRO S9001 E51, REMINGTON HYDRALUXE S8901, PHILIPS BHS520/00 ако вие имате предложения също бих се радвала да ги чуя.

# 511
Здравейте момичета,
Имах преса на Remington sleek and curl, близо 10 години вярна служба, но се развали.
Сега си търся нова преса за коса колебая се между REMINGTON HYDRALUXE PRO S9001 E51, REMINGTON HYDRALUXE S8901, PHILIPS BHS520/00 ако вие имате предложения също бих се радвала да ги чуя.

Онзи ден се сдобих с Philips BHS520, със страхотни първи впечатления съм.

# 512
Никой не отговори за Philips Series 5000 BHS515/00, все пак угодих на детето и я поръчахме. Ползвах я два пъти на 190° и съм супер доволна, изобщо не се налага да е на максимални градуси.

# 513
Честито!
Иначе и аз ползвам Бейбилис на 190 градуса максимум, но за жалост, щетите по косата са  налице. На два месеца ходя на подстригване и косата е много изтъняла, особено в краищата. Налага се да режем повече, отколкото е пораснала. Та не е съвсем до градуси явно...

# 514
Здравейте момичета,

И моята преса беше Sleek and curl и изкара точно 10 години! Купена за 40 лева. Не знам как оцеляват производителите с такива клиенти като мен, по една покупка на 10 години Grin

Сега си търся нова преса и се чудя дали да не е с широки плочки този път? Те не стават за накъдряне, но и аз я къдря супер рядко, та мога и без това.

Някой с мнение за:

Remington S5525:
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B00MCSW8X0/ref=ox_sc_act_imag … WKAKR8XB7XF&psc=1

Remington S8550:
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07N7T9HXF/ref=ox_sc_act_imag … WKAKR8XB7XF&psc=1

# 515
Здравейте,  колебая се дали да си взема пресата BaByliss PRO Elipsis 3000 EP или отново да заложа на Ремингтън. Не съм ползвала продукти на Бейбилис затова не мога да преценя. В момента съм с Ремингтън и съм доволна но вече е за смяна. Моля за плюсове и минуси на бейбилиса. Благодаря!

# 516
Аз имам Elipsis. Ми какво да кажа...найстина някакси много добре изправя и заглажда косата ми, но само и единствено на най-високите градуси, а не ми е плътна изобщо. Съответно не ми щади особено косата.

# 517
Пак да похваля Philips BHS520, отдавна преса не се е справяла с косата ми на 190гр. Преди нея бях с Remington S5506GP PRO-Ceramic Titanium, трагедия. На 230 изправяше на момента и след 1 час бях бухнала и респективно адски изсушаваше. С Филипса сутрин си ставам със сравнително права коса и само коригирам,ако някъде има чупка от спането. Доволна съм.

# 518
Аз съм с фин косъм и Елипсис го изправя безупречно на 170 градуса. Ако къдря, къдря на 190 градуса. Всъщност, дори не съм я ползвала на повече. Споделяла съм, че и при мен си гори косата. За сравнение, Ремингтън ползвах на по-високи градуси дълги години и пак ми гореше косата. Харесвам и двете марки, а Елипсис бих сравнила единствено с най-висок клас Ремингтън.

Общи условия

Активация на акаунт