Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 515
  • 885
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте, мен честно ме е страх от тази тема и не бих отишла при всеки, но издирваме жена на име Румяна от Перник, има син, някога е помогнала страшно много на моите родители, гледа на кафе, търсили са я мои близки, сина и е казал, че е заминала за чужбина. Ако някой има информация за такава жена ще съм ви много благодарна.
Да допълня това е било може би преди 25-30 год, когато нашите са ходили.
Писах ви

# 841
Elinor.k , ако го виждаш, разчисти си съобщенията, кутията ви е пълна и не мога да ви пиша.

# 842
Здравейте, мен честно ме е страх от тази тема и не бих отишла при всеки, но издирваме жена на име Румяна от Перник, има син, някога е помогнала страшно много на моите родители, гледа на кафе, търсили са я мои близки, сина и е казал, че е заминала за чужбина. Ако някой има информация за такава жена ще съм ви много благодарна.
Да допълня това е било може би преди 25-30 год, когато нашите са ходили.

# 843
Готово. Благодаря ви !
Elinor.k , ако го виждаш, разчисти си съобщенията, кутията ви е пълна и не мога да ви пиша.

# 844
Днес май доста ви наспамих, ама говорих с майка ми, явно аз не съм запомнила добре, жената си се казва Румяна, но е живяла в Радомир и има 2 дъщери, съжалявам за заблудата.

# 845
  • София
Здравейте, дали някой има тел. номер на Радо от Асеновград, за който знаете, че работи ? От известно време се опитвам да се свържа с хората, които записват часове, но не ми вдигат или тел е изключен.
Това е номера: 033 122 232
Преди месец някъде ходих и си работеше. Може да е излязъл в лятна отпуска...
В петък след 8:30 сутринта записва за следващата седмица и тогава е най-подходящо да се звъни. През останалото време не вдига много.

# 846
Има ли резултат след ходенето ви ? Като цяло дали сте доволни ми е питането. Благодаря Simple Smile
Здравейте, дали някой има тел. номер на Радо от Асеновград, за който знаете, че работи ? От известно време се опитвам да се свържа с хората, които записват часове, но не ми вдигат или тел е изключен.
В петък след 8:30 сутринта записва за следващата седмица и тогава е най-подходящо да се звъни. През останалото време не вдига много.

# 847
Какъв е този телефон? Импулсен ли е ? Отдавна не бях виждала такъв

# 848
  • София
Има ли резултат след ходенето ви ? Като цяло дали сте доволни ми е питането. Благодаря Simple Smile
Основно гледа за здраве, аз за това съм ходил. В предсказанията и гаданията не знам колко е добър.
Иначе относно здраве напипва основните неща, а и е завършил медицина, не е средностатистическата лелка "ясновидка" с незавършено средно образование, която да ти "гледа за здраве".

Какъв е този телефон? Импулсен ли е ? Отдавна не бях виждала такъв
Стационарен. 0331 е кодът на Асеновград.

# 849
Днес май доста ви наспамих, ама говорих с майка ми, явно аз не съм запомнила добре, жената си се казва Румяна, но е живяла в Радомир и има 2 дъщери, съжалявам за заблудата.
В Радомир е имало много добра гледачка на кафе знам от приятелка възрастна много е познавала но жената е починала по време на ковид ще питам как се казва защото не помня

# 850
Здравейте! Спешно ми трябва някой, който разваля магии около варна иии близките места…
Моля за някаква информация, ако може и благодаря предварително. Simple Smile

# 851
Аз да се оплача...преди време, около 2 години, се бях допитала до Наталия Зольторова, и описа мноого, много неща. В неделя пуснах запитване по един въпрос в сайта и, изчаках 3 дена, дойде плика с писмото и отговора по куриер, и познайте...няма да повярвате...нищо общо с питането, което се отнасяше за друг човек, и все едно беше писано от изкуствен интелект. Кълна се, щях да падна...38лв на вятъра, ама в нечий джоб...още ме е яд...чак ме е срам да го прочета отново, и да го снимам, толкова е изкуствено написано...

# 852
Лъжливата Мира от Айтос,от която всички са доволни.Излезе кръст на средата на чашата и разправя,че е за миналото нищо общо, миналото не е там.Разправя после,че сме щяли да имаме деца и сватба,да ги беше показала.Кви деца след това...лошото няма да ни го каже,ама най нагло да лъже за това  че ще имаме деца при положение че на приятелката ми това и е най голямата мечта е нелепо.Не го пожелавам на никого това

# 853
Няма ли как да го върнете....,да се им кажете в сайта и или да Ви върнат парите или да Ви пуснат нов отговор? Не го оставяйте така
Аз да се оплача...преди време, около 2 години, се бях допитала до Наталия Зольторова, и описа мноого, много неща. В неделя пуснах запитване по един въпрос в сайта и, изчаках 3 дена, дойде плика с писмото и отговора по куриер, и познайте...няма да повярвате...нищо общо с питането, което се отнасяше за друг човек, и все едно беше писано от изкуствен интелект. Кълна се, щях да падна...38лв на вятъра, ама в нечий джоб...още ме е яд...чак ме е срам да го прочета отново, и да го снимам, толкова е изкуствено написано...

# 854
Няма ли как да го върнете....,да се им кажете в сайта и или да Ви върнат парите или да Ви пуснат нов отговор? Не го оставяйте така

Най-вероятно ще го направя, но съм много скептична, че ще върнат отговор изобщо. За такива като тях, 30лв са джобни пари, и нямат моето мислене...

Общи условия

Активация на акаунт