Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 524
  • 885
  •   2
Отговори
# 825
  • гр. София
Здравейте, искам и аз да изкажа моят опит до сега , които е в тик ток. Едната жена е Гинка таро восъколеене и лее восък , другата е Радостина Моуни също лее восък гледа на кафе , като и двете основно използват карти таро. Аз съм доволна , гледането ти излиза10-13 лева и имат голяма познаваемост.
Да разбирам ли, че са Ви прездсказали събития от бъдещето, които са се случили?

# 826
Здравейте, искам и аз да изкажа моят опит до сега , които е в тик ток. Едната жена е Гинка таро восъколеене и лее восък , другата е Радостина Моуни също лее восък гледа на кафе , като и двете основно използват карти таро. Аз съм доволна , гледането ти излиза10-13 лева и имат голяма познаваемост.
Да разбирам ли, че са Ви прездсказали събития от бъдещето, които са се случили?

Мисля, че това никои карти не могат да кажат. Почти всички, които съм гледал (публични видеа) говорят, че картите просто "предават" енергията, но не са ясновидство. Те не могат да кажат, ей това ще се случи. Дори и на живо като съм питал, все тая. В крайна сметка изборът какво ще направим е изцяло наш.

# 827
Здравейте, дали някой има тел. номер на Радо от Асеновград, за който знаете, че работи ? От известно време се опитвам да се свържа с хората, които записват часове, но не ми вдигат или тел е изключен.

# 828
  • там, където ми харесва
Всеки да си прецени сам за себе си. Аз казвам моето мнение, защото чрез картите ясновидката ми  описа ситуацията от предния ден. Точно от какво идва проблема, даже предмета , с които е свързан и това от Радостина!!!

# 829
  • гр. София
Всеки да си прецени сам за себе си. Аз казвам моето мнение, защото чрез картите ясновидката ми  описа ситуацията от предния ден. Точно от какво идва проблема, даже предмета , с които е свързан и това от Радостина!!!
Не разбирам... За какво Ви е да давате пари на врачка, която ще Ви каже какво е станало предния ден?! Миналото и настоящето Вие си го знаете.
И аз вярвам, че тарото описва само моментната ситуация и енергия. Защо тогава някой да Ви гледа на таро? Та Вие не си ли ги знаете и виждате нещата в настоящия момент?!
Пиша това за пореден път, защото израза "всичко ми позна", подлъгва хората да мислят, че някой е познал бъдещето.

# 830
  • там, където ми харесва
Нямам нещо против мнението ти, но когато ти познае за минало събитие не означава ли , че познава и бъдещето?

# 831
Това, че познава за минало и настояще не означава, че познава за бъдеще !  Има много такиа примери.
Обаче много неща идват от миналото без да знаем кое как и на моменти човек, който познава за миналото е мн. полезен.

# 832
  • там, където ми харесва
Така е. Надявам се и нещата, които каза за бъдеще да се сбъднат. Макар , че се опита да опише човека от бъдещето!?

# 833
Така е. Надявам се и нещата, които каза за бъдеще да се сбъднат. Макар , че се опита да опише човека от бъдещето!?

може и да познае, или просто е усетила твоята енергия какъв искаш да бъде. Макар че, човек трябва да има наум винаги израза "внимавай какво си пожелаваш". Ето например една стара история, моя позната, харесала си един мъж, ама пък той се оказа наркоман, не някакъв тежък случай, но все пак. Изчезваше за по 1-2 седмици, после пак идваше, и тя го обича и той е мъжът. Дали защото мислеше, че никой друг няма да я хареса, или защото така си беше навила, така и не разбрах.

# 834
  • София
Добро утро 
Нека, който има възможност,  да пусне нова тема.

# 835
Писала съм ви на лично, но явно не получавате.
Има една жена, не знам как се казва, страницата и във фейса, мисля, че беше Аз вещицата, но не съм сигурна. Та нещо подобно е, като тази, за която споменахте, но приятелите/последователите, като цяло са подбрани хора (в добрия смисъл на думата). При нея също се чака доста, не знам как действа, не знам дали всъщност помага, но съм чела доста под постовете и и изглежда доста надеждна. Писах и преди близо два месеца, върна ми след месец и до там. Щеше да ми връща отговор, но повече не писа.

Преди години си записах при нея сеанс. Не правела това, не отговаряла.на въпроси за онова...то.остана, само да я.слушам, и накрая нищо, камерата и.беше.спряна от таймера и. А чаках седмици наред,.за.да ми дойде.реда....пълна кукувица, с.бизнес за гривни, които струват левчета ...
Здравейте,може ли повече информация с какво се занимава въпросната.Имах среща с нея преди години,беше много рязка даже невъзпитана.Продаде ми една свещ за чистене ,но ми се струва че нещата се влошиха от тогава.Няма реален профил,а видеата в групата и ми се струват направо зловещи!Когато я попитах за ясновидство ми каза,че дните и са запълнени и няма да може,но беше страшно нелюбезна.

# 836
За Перник съм чувала за Бойка, но аз не съм ходила. Прочетете по-назад в темите.
Не става Бойка. От личен опит.

# 837
При Мими от София ходил ли е някой?Гледа на карти Таро

# 838
Добре, а аз да попитам, какво мислите за тази Алена от списанието Кармичен кръг. Не правя реклама, но като гледам какъв ценоразпис има, доста стабилен бизнес си е това. Направо се чудя, как висшите сили я толерират още. Естествено въпросът е колко познава.

# 839
Здравейте, мен честно ме е страх от тази тема и не бих отишла при всеки, но издирваме жена на име Румяна от Перник, има син, някога е помогнала страшно много на моите родители, гледа на кафе, търсили са я мои близки, сина и е казал, че е заминала за чужбина. Ако някой има информация за такава жена ще съм ви много благодарна.
Да допълня това е било може би преди 25-30 год, когато нашите са ходили.

Общи условия

Активация на акаунт