Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 535
  • 885
  •   1
Отговори
# 810
Преди години си записах при нея сеанс. Не правела това, не отговаряла.на въпроси за онова...то.остана, само да я.слушам, и накрая нищо, камерата и.беше.спряна от таймера и. А чаках седмици наред,.за.да ми дойде.реда....пълна кукувица, с.бизнес за гривни, които струват левчета ...

# 811
Благодаря за споделените мнения! Правилно съм усетила че нещо не е ок.

# 812
Има една жена, не знам как се казва, страницата и във фейса, мисля, че беше Аз вещицата, но не съм сигурна. Та нещо подобно е, като тази, за която споменахте, но приятелите/последователите, като цяло са подбрани хора (в добрия смисъл на думата). При нея също се чака доста, не знам как действа, не знам дали всъщност помага, но съм чела доста под постовете и и изглежда доста надеждна. Писах и преди близо два месеца, върна ми след месец и до там. Щеше да ми връща отговор, но повече не писа.

Преди години си записах при нея сеанс. Не правела това, не отговаряла.на въпроси за онова...то.остана, само да я.слушам, и накрая нищо, камерата и.беше.спряна от таймера и. А чаках седмици наред,.за.да ми дойде.реда....пълна кукувица, с.бизнес за гривни, които струват левчета ...

# 813
Тази Таня Гюрова е голяма измамница, преди години си бях записал час при нея, изпратих и 100 лева по банкова сметка, записа ми час за след един месец за контакт по Вайбър, трябваше да и се обадя в уговорения ден и час но поради влошеното ми здравословно състояние не успях да го направя, писах след няколко дни защо не съм успял да и се обадя а тя вместо да ми даде друг час започна да ми се кара и даже беше публикувала чатовете от Вайбър в нейната ФБ група да видели всички какви хора имало и как и губели времето...100 лева потънаха в нейните дълбоки джобове за едно нищо а се съмнявам че може и да ми е направила и нещо.

# 814
Мили хора!Отчаяно се нуждая от врачка/гледачка/баячка .Не вярвах преди в такива неща,докато лично не пострадах.Моля дайте ми координати на някой в района на Перник.

# 815
Мили хора!Отчаяно се нуждая от врачка/гледачка/баячка .Не вярвах преди в такива неща,докато лично не пострадах.Моля дайте ми координати на някой в района на Перник.
Ако намерите такава, моля кажете.

# 816
Задължително ще споделя ако намеря,но като чета предишни теми и коментари,май няма голяма надежда

# 817
За Перник съм чувала за Бойка, но аз не съм ходила. Прочетете по-назад в темите.

# 818
За Перник съм чувала за Бойка, но аз не съм ходила. Прочетете по-назад в темите.
Някой е писал, че вече не приема. Проверете.

# 819
Отзиви за Лина?

# 820
Коя е Лина и с какво се занимава?

# 821
Лина нищо не познава.консултирала съм се преди години

# 822
  • гр. София
Лина нищо не познава.консултирала съм се преди години
Категорично подкрепям думите Ви. Не само от моя опит, но и от този на моя близка. Даже по няколко консултации направихме. Жената просто е добър психолог.

# 823
Има една жена, не знам как се казва, страницата и във фейса, мисля, че беше Аз вещицата, но не съм сигурна. Та нещо подобно е, като тази, за която споменахте, но приятелите/последователите, като цяло са подбрани хора (в добрия смисъл на думата). При нея също се чака доста, не знам как действа, не знам дали всъщност помага, но съм чела доста под постовете и и изглежда доста надеждна. Писах и преди близо два месеца, върна ми след месец и до там. Щеше да ми връща отговор, но повече не писа.

Здравейте,може ли повече информация с какво се занимава въпросната.Имах среща с нея преди години,беше много рязка даже невъзпитана.Продаде ми една свещ за чистене ,но ми се струва че нещата се влошиха от тогава.Няма реален профил,а видеата в групата и ми се струват направо зловещи!Когато я попитах за ясновидство ми каза,че дните и са запълнени и няма да може,но беше страшно нелюбезна.

# 824
  • там, където ми харесва
Здравейте, искам и аз да изкажа моят опит до сега , които е в тик ток. Едната жена е Гинка таро восъколеене и лее восък , другата е Радостина Моуни също лее восък гледа на кафе , като и двете основно използват карти таро. Аз съм доволна , гледането ти излиза10-13 лева и имат голяма познаваемост.

Общи условия

Активация на акаунт