Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 824
  • 885
  •   1
Отговори
# 660
Да споделя, че Радостина гледа и по вайбър,но не знам подробности.
Телефон моля и колко взема и на какво гледа? Моля пишете и за познаваемост. От къде е тази жена?

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 20:41 от Rumenatia

# 661
Здравейте на всички! Интересувам се от актуални телефони и координати на жени, занимаващи се с леене на куршум в София град и близките села. Става въпрос за двугодишен силен уплах, заекване, безсъние, шум в уши и персирстиращи тежки проявления на хронични заболявания у млада жена, не дете. Лекарите не могат да намерят обяснение и адекватно лечение, а страданието е ежедневно. Близките предполагат влияние на "доброжелателни" лица. Моля да ме посъветвате за жени, които ще успеят да успокоят нещата поне временно.
Лелята на Азис в Костинброд лее куршум

# 662
Здравейте на всички! Интересувам се от актуални телефони и координати на жени, занимаващи се с леене на куршум в София град и близките села. Става въпрос за двугодишен силен уплах, заекване, безсъние, шум в уши и персирстиращи тежки проявления на хронични заболявания у млада жена, не дете. Лекарите не могат да намерят обяснение и адекватно лечение, а страданието е ежедневно. Близките предполагат влияние на "доброжелателни" лица. Моля да ме посъветвате за жени, които ще успеят да успокоят нещата поне временно.
Лелята на Азис в Костинброд лее куршум
Снощи една колежка каза, че много познава, а дали е така, не знам.
Друг който бае е леля Хайрие от Боян Ботево до Хасково. Работи всеки ден без сряда. Седиш и чакаш. Ако искате ще ви дам телефона. Все пак трябва да носите някои неща, дори да сте с детето. Обадете се и питайте. Телефона е стар и стационарен. Обажда се жената.
Успех!

# 663
А коя е Радостина? Може ли телефон? (Може и на лични)

# 664
А коя е Радостина? Може ли телефон? (Може и на лични)
И аз го искам, но за сега ня а отговор.

# 665
Някой ходил ли е при Мария Софтова и Фатме от Несебър ? Моля за инфо, ако някой е имал контакти.

# 666
Някой ходил ли е при Мария Софтова и Фатме от Несебър ? Моля за инфо, ако някой е имал контакти.
Фатме от Тънково? Аз съм ходила преди 7-8г вече доста неща се случиха но адски много се чакаше тогава

# 667
Знаете ли нещо за Роберт Йовчев, звъня му по телефона но постоянно затваря.
Писах на дома на културата район Средец, от там ми казаха че приема и ми изпратиха номера му но не мога да се свържа с него.
Препоръчайте ми добър лечител или радиестезист който помага.... благодаря!

# 668
И ние ходихме при Фатме онзи ден,доста неща позна,за бъдеще се надявам.
Телефона и е 0889738423

# 669
Аз ще препоръчам една гледачка на кафе в с.Сандрово, Русенско.Казва се Радостина, таксата й е 30лв, тел.0884855621.

Предполагам се говори за тази Радостина.

# 670
Фатме от Несебър, не знам дали преди не е живяла в Тънково ..
Фатме от Тънково? Аз съм ходила преди 7-8г вече доста неща се случиха но адски много се чакаше тогава

# 671
Аз също съм ходила преди много години при Фатме от Тънково .Определено има дарба,позна ми неща за настоящия момент и за хората около мен.За бъдещето само някои от нещата се случиха.А за конкретния проблем заради който отидох,нищо от казаното не се сбъдна.

# 672
Аз също съм ходила преди много години при Фатме от Тънково .Определено има дарба,позна ми неща за настоящия момент и за хората около мен.За бъдещето само някои от нещата се случиха.А за конкретния проблем заради който отидох,нищо от казаното не се сбъдна.
На какво гледа? Днес звънях и каза, че има много хора и идват от почиващите от Слънчев бряг. Нямала, време за гледане по телефона. Да звъня и когато има възможност ще ми каже. Та как гледа? На какво?
Благодаря
Поставих телефона и в началото на тази страница.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 21:56 от Rumenatia

# 673
На какво гледа? Днес звънях и каза, че има много хора и идват от почиващите от Слънчев бряг. Нямала, време за гледане по телефона. Да звъня и когато има възможност ще ми каже. Та как гледа? На какво?
Благодаря
Гледа по очите на човек сядаш и почва да говори

# 674
Fiore6767, напълно подкрепям мнението ти. Напълни се с уонаби врачки, чиято цел е единствено капитализация. Включително във форума от време на време се случва по някоя реклама на някой, която уж не е реклама.

Абстрахирайки се от финансовата част, да говориш на някой за проблемите му е изключително отговорно. Има хора, които няма да се впечатлят особено от казаното и ще го забравят бързо. Но има и хора, които на база на казаното от някого ще вземат решения, свързани с деца, семейство, здраве, пари и какво ли още не, последствията от които може да ги преследват дълги години след това. В таро темата писа едно момиче, което беше изключително наплашено от някаква гледачка, която й говорила за родови карми, някакви страхотии, които щели да й се случат и кой знае какво още.
Абсолютно сте прав! Но искам да питам? Защо съфорумци намеквате за някоя врачка, баячка, без да опишете какво прави тази жена, как се случват нещата и без никакви координати и телефон. Защо е нужно и кому е нужно да се дават телефона на лични под сурдинка. Какво печелите, като криете така помогналия на вас човек, та нали всички в този форум явно имаме нужда, нещо, което в жизнено важно и сме безкрайно напрегнати и притеснени. Ами вземете отговорете и дайте информация и координати и телефон. Толкова ли е сложно?
Намерих на една Фатме от Трънково телефон 0889738423 обадих се, каза че е пълно лятото от туристи от Слънчев бряг и не може да отдели време за гледане по телефона. Дори нямала време и за семейството си. Та такъв беше нашия разговор. Все пак ето телефона. Моля не ги крийте координатите! Никой от скука няма да тръгне по врачки и баячки, ако има такива, са единици.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 21:31 от Rumenatia

Общи условия

Активация на акаунт