Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 666
  • 885
  •   1
Отговори
# 750
Олово се лее върху дреха ако детето е бебе или много малко или ако човека е болен и не може да отиде. Хубаво е ако може да се отиде на място, ефекта е по-силен. Но да, може да се лее от разстояние, но леещия трябва да има дреха на човека. И да го е практикувал, т.е. да знае какво прави.
Някои уж леят и на снимка. Ходила съм на място за чистене с олово няколко пъти. Ефект 0.
В групата съм от сравнително скоро, от нужда разбира се, но още от началото пиша. Ако някой намери крайно без известна жена, чута от някой съсед, приятел, колега от някое село или град и си я знаят само наоколо. Да каже. Такава жена със сигурност ще свърши повече работа.

# 751
Олово се лее върху дреха ако детето е бебе или много малко или ако човека е болен и не може да отиде. Хубаво е ако може да се отиде на място, ефекта е по-силен. Но да, може да се лее от разстояние, но леещия трябва да има дреха на човека. И да го е практикувал, т.е. да знае какво прави.
Някои уж леят и на снимка. Ходила съм на място за чистене с олово няколко пъти. Ефект 0.
В групата съм от сравнително скоро, от нужда разбира се, но още от началото пиша. Ако някой намери крайно без известна жена, чута от някой съсед, приятел, колега от някое село или град и си я знаят само наоколо. Да каже. Такава жена със сигурност ще свърши повече работа.
Масово вече се лее от разстояние и по снимка,изглежда че им е по лесно и цените вървят от 50 лв нагоре.Казват,че снимката вършила същата работа ,особено ако е актуална .Не съм запозната,но ми се струва несериозно!

# 752
Масово вече се лее от разстояние и по снимка,изглежда че им е по лесно и цените вървят от 50 лв нагоре.Казват,че снимката вършила същата работа ,особено ако е актуална .Не съм запозната,но ми се струва несериозно!
На място са ми ляли там съм била и ефекта е 0
Като дете съм водена от баба си, не помня какво е било тогава, но вече писах, че познавах жена която не питаше не искаше въпроси и чак след гледането, ако имаш такъв да зададеш. Гледането и прогнозите бяха точни на 100% беше крайно неизвестна. Не правеше и не разваляше. Та такива жени търся. Да си знаят работата и занаята без да имат нужда от ФБ. Защото тогава и аз не съм била в тази или друга подобна група. Не ми е била нужна.

# 753
Първо уточнете за какво чистене говорите!
Аз преди 3 месеца ходих. Отливането на олово от раз сваля уплах, страх, стрес, натрупано напрежение, безпокойство, уроки. Възвръща нормалния сън.
За това леят и за това ходим. Ако нещо друго си мислите да чистите, то трябва да питате човека но бабите които са наоколо леят за това.
Имаше преди много години една, която чистеше и други неща и гледаше, но жената почина отдавна.

# 754
Първо уточнете за какво чистене говорите!
Аз преди 3 месеца ходих. Отливането на олово от раз сваля уплах, страх, стрес, натрупано напрежение, безпокойство, уроки. Възвръща нормалния сън.
За това леят и за това ходим. Ако нещо друго си мислите да чистите, то трябва да питате човека но бабите които са наоколо леят за това.
Имаше преди много години една, която чистеше и други неща и гледаше, но жената почина отдавна.
За такива жени имам предвид. Който намери да казва.

# 755
Някой може ли да сподели впечатления от Адем

# 756
Някои много го хвалят, ходила съм за компания с колежка преди много години и нищо.

# 757
Намерих случайно номера на Мира от Айтос в интернет,дано е актуален.Не знам колко е добра,не съм ходила ,но го публикувам защото имаше запитвания!
0886454856

# 758
Аз бях миналото лято… честно умрях от глава след него! Висях 3 часа всички на опашката бяха много доволни. Вътре стоиш точно 3 Мин и започва да те нарежда реално нямам никакви наблюдения дали познава или не той си каза негово мнение по въпроса. Каза ми как трябва поне още 3 пъти да ходя какво да нося. Не съм отишла за мен е просто много реклама

# 759
Записах си час за утре, в 11:9[ч., за разговор с Фатме от Несебър. Ще дам отзиви при първа възможност. Каза, че не взима пари.

Здрасти, дали ще споделиш твоите впечатления?

# 760
Записах си час за утре, в 11:9[ч., за разговор с Фатме от Несебър. Ще дам отзиви при първа възможност. Каза, че не взима пари.

Някой като си свърши работа и поне информация да даде. После ако иска да влиза в групата

# 761
Преди много години са писали за момче тук Бобо,някакви мнения след толкова време?

# 762

Аз съм чувал за Адриана Миронова от Рудозем , че е много добра, но за съжаление все още търся как да се свържа с нея , ако някой има информация моля нека сподели.

# 763

Аз съм чувал за Адриана Миронова от Рудозем , че е много добра, но за съжаление все още търся как да се свържа с нея , ако някой има информация моля нека сподели.
Ако имате информация моля кажете телефона

# 764

Някой като си свърши работа и поне информация да даде. После ако иска да влиза в групата
Преди всичко, никой не е длъжен да дава информация. Прави се на доброволни начала и не е нужно да вменяваме някому задължение да ни информира.

От друга страна, някои хора не висят денонощно във форума и може да се включат и след дни да напишат коментар. Хората работят, имат си лични ангажименти, почиват и т.н. или пък просто не са в настроение.

Общи условия

Активация на акаунт