ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 999
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 165
Не съм много редовна в темата, но чета вс, та да си дам и аз 5те ст по темата…

Досадна била Милена, че мрънкала и мудно говорела, защо не си била преодоляла травмите и дразни, че нямала самочувствие. 🙄🙄🙄 Ами хора всякакви има, заекващи, притеснителни.. На фона на цялата тая събрана паплач тая година с изкл. на една- две Милена абсолютно блести, при все колко е смотана… нали. И как нищо не би преодоляла? А анорексията да не е малко? Много ясно, че ще мънка, то да не дава много сила това гладуване.. Че нали и от хубаво е.

До една са всичките с неизлекувани детски травми, къде липса на родител, къде явно прекомерно обгрижване. Но какъв резултат виждаме.. гняс, злоба и лошотия, натъпкани в кг пластмаса и фаянс. Да не би да са ви по-приятни за слушане на Памела витаещата около мозъка клетка да примлясква и говори за л..на, или на Тея актрисата дето около 5 букви що годе може да произнесе както са в азбуката…

# 166
Сега ми излязоха снимки в които ясно се вижда, че Памела и Габриела са балонаджийки в същата дискотека в която Барбара е барманка.
https://www.facebook.com/share/r/EQtAY1oc53hhCmEM/
https://www.facebook.com/share/r/EQtAY1oc53hhCmEM/

От коя година са тези снимки?

Любопитно ми е дали из албумите на тази дискотека ще видим още материал.

# 167
Включвам се инцидентно, но като цяло темата ми е интересна и предимно чета. Милена има затруднения с говора, когато е притеснена. 1-2 пъти се видя, че когато не е напрегната говори гладко. И според мен не е за там. Според мен е стойностен човек.
Може би се е опитала така да пребори някои фобии, за което впрочем се изисква много голяма смелост. Така че браво на нея, че се опитва да преодолее нещата, които са я травмирали и направили стеснителен и неуверен човек.И дано някой ден отрие някой много свестен човек, с който да е щастлива.

Останалите за мен са ...пълнеж. Но какъвто ергенът, такива и момите.
На мен ми е неудобно да гледам Надежда и Маги с Алек, защото изглеждат като майка и син , и е много перверзно, особено като се правят на невинни тинейджърки.
Доколкото знам и двете имат деца? Не греша нали?
Защо и двете крият, че имат деца?
Една майка трябва да се гордее, че е майка, не да се крие и да се прави на девица.
Извинявам се предварително, ако са споделили, че имат деца, не съм гледала всички епизоди.

# 168
Маги няма дете , Надежда му каза отдавна.

# 169

Маги има дете. Но може да живее с баща си, няма как да знам.

# 170
  • София

Маги има дете. Но може да живее с баща си, няма как да знам.
Няма, племенница ѝ е.

# 171
Вече започвам да си мисля, че има. 😁 Доста хора го твърдят.😂

# 172
На мен започва да ми омръзва тук. През 5 страници “Маги има ли дете?”, “Надежда защо крие детето си?”, “Къде работи Маги?”, “Знаете ли, че Памела и Габриела са сестри?”, “Ауу какви ужасни железа си е сложила в устата Маги.” и още, и още дъвкани и предъвкани неща.

# 173
Чудя се само аз ли симпатизирам на Маги? Има нещо женствено и нежно в нея, Алек я харесва очевидно. Стои ми "на положение", не знам как да го обясня. Виждам ги заедно.

Обратно, Надежда не ми вдъхва доверие, не ми харесва тази роля на "наивната" и "сладката", която тепърва ще разкрива огъня в нея 😂 Насилственото целуване в храстите ми се стори по-скоро жалко. Жена така да се мята на мъж... И пеперудите "в стомахЧЕТО".. uughh

Но явно съм малцинство във форума 😔

PS - Както и в друго свое мнение казах, за първи път следя Ергенът, и не започнах от първия епизод

# 174
  • софия
А дали Йоана не е сестра на Алек?

Шегувам се, Joy сори не се сдържах. Hug

# 175
А, да! И това е топ въпрос 😃😃😃

# 176
Не се ядосвайте, не всички следят темата редовно.
Някой да е чувал, че Алек е обвързан с жена на име Ксения или Аксения (не можах да запомня точно).

# 177
Толкова романтика има, че се чудим участничка дали не му е сестра Joy

# 178
  • софия
Чудя се само аз ли симпатизирам на Маги? Има нещо женствено и нежно в нея, Алек я харесва очевидно. Стои ми "на положение", не знам как да го обясня. Виждам ги заедно.

Но явно съм малцинство във форума 😔

Не си само ти, поне няколко бройки сме от тук пишещите. Grinning
И да, малцинство сме Stuck Out Tongue Winking Eye

И това е част от чара на темата Hug

# 179
Защо са седмични темите, и от кога?
Никой не ме извести, що така..Joy

Сряда е. Денят на бермудите Joy

Общи условия

Активация на акаунт