ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 622
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 695
Възможно е от продукцията да не са подозирали какво знае и какво ще почне да говори Виктория, но пък им е добре дошло. Набързо направиха среща с Памела, за да ги разкрият и с това се изчерпаха. Принудили са Габриела да му каже истината и ги изпратиха. 😁 Но пък ние ще си отдъхнем от булито. Така и силите между двата лагера започват да се изравняват.

# 1 696
Не е ли познавала Габриела, нали Габриела ходи на сградичката стадион че.

# 1 697
Не е ли познавала Габриела, нали Габриела ходи на сградичката стадион че.
Каза Памела.

# 1 698
  • софия
Според мен инфото за гаджето на Габа им дойде, като гръм от ясно небе.
 Когато Виктория зачекна тази тема на барбекюто последваха странности в държанието на Алек. Бързо му казаха рязко да се заинтересува от Вал и после с многострадална физиономия съобщи, че е тъжен и приключва срещата.
 Изобщо не беше Вал драмата тогава, а снесената информация. След това всички бяха, като в небрано лозе, включително и Виктория, която се чудеше дали няма да излети, защото си отваря устата много.
 След като са се окопитили са донагласили линията по която ще се движи този сюжет. Снощи видяхме как приключи.
 Винаги е имало момичета с гаджета вътре, не е за сефте. Просто този път го избълваха пред камерите и режисьори и продуценти решиха да го разиграят.

# 1 699
  • София /Абсурдистан
Със сигурност нещо съм пропуснала, но от къде Виктория знае кой с кого има връзка?

# 1 700
  • София
Цялото отиграване на ситуацията с гаджето и сестрите беше доста нелепо.
Съшито, срязано, закърпено предаване, без много логика и с малко мисъл.
"Изпратиха" ги нелепо сестрите, а днес имам усещането, че искат да им поизбелят образите.

# 1 701
  • София
Със сигурност нещо съм пропуснала, но от къде Виктория знае кой с кого има връзка?

Уж по футболна линия. Или покрай познанството си с Памела, и аз не разбрах съвсем.

# 1 702
Изглежда Памела е била зле. Бързо възстановяване ѝ желая.
Скрит текст:

# 1 703
Каква е тая мания да се снимат с абокати..не го разбирам .
Да не се мислят за известни, и че хората ги интересува??
Не й желая лошо, нека се оправя и оздравява....обаче ми е безинтересно как протича битието й . Напълно дезинтерисирана съм . Тотално. Глобално. Всеобхватно...

# 1 704
  • София /Абсурдистан
А защо ги изгониха в комплект? Можеше обвързаната само да си тръгне, а другата да остане. Всъщност и двете са шматки, може би са искали да стават известни чрез формата, кой да ги знае. Нали сега инфлуерстването е престижно.

# 1 705
А защо ги изгониха в комплект? Можеше обвързаната само да си тръгне, а другата да остане. Всъщност и двете са шматки, може би са искали да стават известни чрез формата, кой да ги знае. Нали сега инфлуерстването е престижно.
Защото са скачени съдове и не могат да бъдат разделени, понеже са на една и съща възраст. 😂 Накрая дори се държаха за ръчички, което изглеждаше супер окуърд и болно...

# 1 706
Още не съм изгледала целия епизод, но Теа е много проста, заедно с Барбара са двамата глупаци. Една гънка няма там.

# 1 707
  • here and now
А някой знае ли какво точно е работила Габриела?
Защото имам подозрения, че не може да докаже доход и затова салона е на името на гаджето.

# 1 708
Нали балони бяха?

# 1 709
Тея е влезнала в роля с цел да покаже колко добра актриса е, но вече в тази изолирана среда не прави разлика между шоу и реалност, не че ролята и е не и е близка до нея 😀

Общи условия

Активация на акаунт