ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 585
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Естествено, че нищо няма да променим, но не пречи да обсъждаме. Тези "момичета" са голяма част от обществото. Мрънкаме за кастинга, но за жалост и навън е пълно с такива. Мечтаят да станат инфлуенсъри, да имат последователи и тн. Не е най-голямата драма това, че е обвързана/държанка/любовница, а че пращи от самочувствие без покритие, нагла, агресивна, самонадеяна, няма никакво чувство за срам, емпатия, просто за мен е дъно. Явно името Гарбиела в Ергенът е символ на простотия от първи сезон още. А пък настоящата ми направи впечатление още от визитката си, как била алергична към "хлорта"... не е взела от спорта хубавото, няма спортсменство, само злоба и печалба на всяка цена. Барбарела е същата. Явно са имали кофти треньори, освен че им липсват и първите 7г.

# 1 831
Абе кАза жената, въпрос на гледна точка- за някои съм лъжкиня, за мен се жертвах в името на сестра си. Мисля си че тая Пам има серизно пробелми, психически или физически не знам, на две срещи беше, на две и стана лошо. И като няма гадже тя , се вкопчва в сестра си. Гибона наистина вярва че влизайки вътре дава шанс на сестра си да си намери гадже, не конкретно Сашко, а някой който ще иска да се отърка в известна. И тъй като моралът и е по- по нискъ от на улична котка, тя не вижда проблем, че е премълчала истината…. В нейният морален кодекс си е ок.
Жена която ходи със женен мъж с две малки деца без да и мигне окото, качва видеа и прочие няма как да види колко е гнило поведението и….
Теа е толкова пошла и жалка, че даже не ми се коментира….
Виктория болният мозък верно си вярва, че Алек би я погледнал като жена. Тя е по- досадна от муха, а той до скарата трудно се прикриваше колко не може да я диша.
Валерия ми е нечистоплътна във всяко отношение.
Силви хармониката си е в нейният свят на пясъчни кули.
На Надя злобният поглед не знам къде е, но ако някой ми навре парцал в лицето, не знам дали бих била така уравновесена. Евала и.
Летящата сервитьорка събира точки, вече е в полезрението на Алек, може и тя да е на среща.

# 1 832
  • София
Приспа ме Габриела, не я гледах дълго. Много се е обрала, личеше, че мереше всяка дума. Яко лъжи и замазване. Чисти имижд, видно. Безинтересна ми е, следващата.

# 1 833
Абе кАза жената, въпрос на гледна точка- за някои съм лъжкиня, за мен се жертвах в името на сестра си. Мисля си че тая Пам има серизно пробелми, психически или физически не знам, на две срещи беше, на две и стана лошо. И като няма гадже тя , се вкопчва в сестра си. Гибона наистина вярва че влизайки вътре дава шанс на сестра си да си намери гадже, не конкретно Сашко, а някой който ще иска да се отърка в известна. И тъй като моралът и е по- по нискъ от на улична котка, тя не вижда проблем, че е премълчала истината…. В нейният морален кодекс си е ок.

Аз не вярвам на версията ѝ, че е влязла за да е опора на сестра си. В Преди обед водещата я пита чия беше идеята да влезете и тя каза, че двете решили, а в следващото изречение  "аз предложих на Пам и тя се съгласи".
Не вярвам също, че е срещнала любовника след кастинг интервюто и че става дума за друг футболист, а не Оливие Вердон . В надкаста каза, че 8 месеца е търсила помещение за бизнеса, за който няколко пъти повтаря, че е обща бизнес идея с футболиста, т.е. най-малко от лятото на миналата година. Мисля, че се оплете във всичките си лъжи, а истината е, че влязла обвързана, за да търсят двете със сестра си популярност за салона.

# 1 834
Или да се опита да го раздели с жена му.

# 1 835
Ъпдейт на моето гледане на подкаста: това интервю е топ, много се смея! Габриела е тотално делулу. Неделчо и Туджаров са мили с нея, но хич не й спестяват критиките и тя е много смешна като се опитва да се оправдава. Даже влиза в спор със тях, че видиш ли техните мнения са грешни и тя не е направила нищо лошо.

# 1 836
  • София
Аз пък нещо видеото не го намирам в Ютуб канала им.. слушаше ми се нещо за фон.. как може да има толкова нагли и безочливи хора?!

# 1 837
  • София
Според мен ги е срам от тях си в това видео и затова е скрито, да го видят колкото се може по- малко хора.
Интересно какво се е случило последните години между нея и Маги.
Поредната която много обича кучета, но не и хора.

# 1 838
  • България
Нападна ли ги след критиките физически? Grinning

# 1 839
Според мен ги е срам от тях си в това видео и затова е скрито, да го видят колкото се може по- малко хора.
Интересно какво се е случило последните години между нея и Маги.
Поредната която много обича кучета, но не и хора.
Аз си мислех, че временно е било спряно. Нещо е рязано и пак са го пуснали.

# 1 840
Къде го гледате като е скрито 🙄

# 1 841
  • Варна
Гледам епизода от четвъртък.

Верно, че Васка я "изтриха".
И без това не я харесвам, никога не ми е харесвала.

Дали продукцията не готви изненада с нея? Неприятна изненада за нея. Нещо се е издънила.
Нея все едно я няма в това реалити.
До сега никоя така не са я изрязвали.

Само веднъж акцентираха на нея
Тя беше най отпред, в кармазъ рокличка и с огромно удоволствие пееше онази песничка за Виктория.
Най отпред на тая глутница. Пееше, танцуваше и се кефеше.

# 1 842
Колкото повече мачкат Виктория тя ми става по-симпатична.... много грозно това с песничката, нивото е ужасно ниско. Защо се занимават с нея?

# 1 843
Няма го видеото с Габриела

# 1 844
Тая Габриела не осъзнава ли че с всяко интервю затъва все повече в помията и се оплита и става от зле по-зле. Не бих си го причинила да я гледам и слушам повече. Мислех си обаче друго. Че Пам е жертвата. Мисля си, че влизането на Габриела не е за подкрепа, а за контрол. Мисля, че Пам винаги е била по-харесваната сестра от мъжете и Габриела е развила някакво контролиращо поведение като компенсация, което минава за грижа, но може да е точно обратното. Който иска да се добере до Пам ще се бие с Габа. Няма лесно да я даде тя...на някого. Пам мълчи като пукъл когато е със сестра си и само я поглежда, явно не смее една дума да каже за да не сгази лука пред нея. А не мисля, че по-глупава. Дано все пак се намери някой рицар на бял кон да спаси Пам от този ужасяващ контрол.

Общи условия

Активация на акаунт