ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 566
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Преди малко някой го беше постнал, но пак са затривали от темата. Според мен беше направено да се отваря от хора, които имат линк, а не да е публично достъпно, сега обаче е частно най-вероятно, не вярвам да е изтрито.

# 1 876
Каза че клиентките им минавали постоянно да пият само по кафе, без задължително да си правят нещо… това щото много ги харесвали.Joy
Имам чувството, че има нарцистично разстройство.
Кво? Минавали през салона на тълпи, заради едното фъфлене на бабаит Габриел...Тя да не би да им води курсове по самоотбрана, в друго не я виждам.

# 1 877
И аз искам да видя среща с Мария. Искам да гледам готин флирт, а не измъчени и нелепи изпълнения...не мога да го мисля Алек обаче, как ще сложи границите.. няма да е лесно, както се видя на диванчето.

Простете за хумора ми 18+, но след диванчето с Мария, Алек до тоалетната ходи да се успокои. Simple Smile

# 1 878
А,за тези,които искат Габи да им направи маникюра-не става!Тя в салона била вдъхновител🤣В общи линии работи вдъхновител на футболен отбор😂😂😂
Вдъхновител в салон за красота?!? Кого вдъхновява? Нокътните плочки...? Сигурно използва спортни лозунги от типа на: Расти си нокътна плочко здравословно и натурално! С усилия към по-целеустремен и здрав кератин!:thinking:

# 1 879
И аз искам готин флирт, но за това трябва двама. А колкото и да харесвам водолеи и да харесвах Алек външно, той ми се струва все по-студен и не страстен мъж. Не че гледам много от предаването де, обикновено началото малко и финала, повечето ви чета.

# 1 880
Салонът май е срещу Милениума.

# 1 881
  • София
Аз пък не разбирам какво значение има личният живот на футболистите. Не е ли важно да рита там качествено и да вкарва голове, сега дали има жена, любовница или и двете - е, и?! Да не е лицето на клуба тоя Оливие, та такова триене и пазене.

# 1 882
Да, Алек определено не е сексуален тип и повече го играе добър приятел, слушател, спасител, покровител, нооо...когато майсторски му натискат точните бутончета...е безсилен да устои на първичните си мъжки пориви.

# 1 883
Каза също така, че не искала да обиди стрюардесите, но за тази професия не се изисквала кой знае каква квалифиация. Нещо не разбирам тя самата какво практикува?! Висше образование няма, работила е като асистентка, продавала балони по дискотеките и накрая открила салон с парите на любовника.
Интересно дали всъщност не е била асистентка на Вердон?

# 1 884
Да, Алек определено не е сексуален тип и повече го играе добър приятел, слушател, спасител, покровител, нооо...когато майсторски му натискат точните бутончета...е безсилен да устои на първичните си мъжки пориви.
Не е много естествено това... те затова масово жените вътре са супер агресивни, и ако си по-срамежлива ще седиш в някой ъгъл, докато Теа му танцува в скута, а Надежда го натиска в храстите. Като момче ми е, не като мъж, изобщо не виждам тестостерон... дори в Евгени имаше повече, въпреки че се сърдеше за всяко нещо. Но и в двамата не виждам чувство за хумор за жалост.

# 1 885
Аз малко извън темата за систърс 🤣.
Изключително лошо впечатление от Васка, Барбара, Киара, Тея. То, не, че ми е било добро и преди де.
Васка по - добре да не се беше показвала, както до сега. Много кухо.
Барбара е малка, но все едно е отраснала през 90-те и не е излязла от там. Страшно грозно от жена "аз удрям един път", а нивото на общата ѝ култура е като на долнопробна кръчма, отново през 90-те.
Киара, ми на мен тук речника ми е беден. Само с един хиларуон не става.
Тея, вече съм писала, ще се повторя/потретя. Пошло, ниско ниво, ама адски ниско, вулгарна е даже. Това за поведението ѝ, а външният вид напълно кореспондира.
Алек ми харесва, бих се загледала по този мъж на улицата. Но какви са му вкарали в предаването, горкия!

# 1 886
Имам чувството, че има нарцистично разстройство.

Изключително точен коментар. И аз мисля, че има нещо свързано със самолюбието в анормалната му версия....То, срещу такова чудо не можеш да кажеш 2 приказки преди да те е прекъснало и да ти е казало колко е велико и какво е постигнало.....
И много ми е интересно, коя кукувица би отишла да си прави маникюра при жени, които не е долюбвала в някой формат или към, които има антипатия ?

# 1 887
  • Варна
Ако дават и банички с кафето, отивам!
Пай давали.Trollface В лицето.

# 1 888
Габриела с тая голяма уста, добре, че футболист е завъртяла, че ако беше политик , щеше съвсем да му опропасти кариерата.
И да трият, и да свалят видеа, лавината се понесе, а и тя не млъква, колкото повече дърдори, толкова по-ясно проличават нестиковките в историите ѝ...
Еша си няма в дискредитирането на  гадже.

# 1 889
Ммм, да, в предаването веднъж го виждала, при Неделчо и Туджаров били само бизнес партньори. 😏 Съчувствам само на жена му и децата.

Общи условия

Активация на акаунт