ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 565
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Имаше едно “корабче”, за което заглушиха информацията, за една Габриела ли няма

Аз гледам футбол, включително и български, това в комбинация с Ергена ясно показва, че съм мазохист. Та го знаех, но по принцип около играчите на Лудогорец рядко изскачат пикантерии, че да е известен на широката общественост.

# 1 861
А,за тези,които искат Габи да им направи маникюра-не става!Тя в салона била вдъхновител🤣В общи линии работи вдъхновител на футболен отбор😂😂😂

# 1 862
  • here and now
Е уж са най-задружното семейство във вселената, пък накрая Онли Габи...
Искам някой да я попита, защо не фигурира като собственик на салона. Интересно ми е колко и какви версии ще изложи... То е ясно, че няма да каже истината.. Ама сеирджийската ми душица иска да я види как се гърчи...

# 1 863
Какво завоалирано се е изказала Габриела, като цяла България видя Оливие Вердон, гушнат къс сестрите на откриването на салончика?? Какво завоалирано ...за кого   завоалират..за марсианците Joy

Искам Мария да е на среща другия път.

# 1 864
  • София
Каза че клиентките им минавали постоянно да пият само по кафе, без задължително да си правят нещо… това щото много ги харесвали.Joy
Имам чувството, че има нарцистично разстройство.

# 1 865
Ама тези, дето трият, да не са я пускали да влиза в Ергена като ги е страх от скандали. Видя се колко е проста тая, така че съм сигурна, че и в реалния свят не е много дискретна за връзката с футболиста. Можели да предположат какво ще натвори. Да си я бяха държали затворена в салона, тъкмо и ние никога нямаше да разберем за мизерното ѝ съществуване.

# 1 866
  • here and now
Каза че клиентките им минавали постоянно да пият само по кафе, без задължително да си правят нещо… това щото много ги харесвали.Joy
Имам чувството, че има нарцистично разстройство.
Тези, които минават за безплатно кафе, не са точно клиентки.., ама щом Габриела казва, че са, няма да споря. Не желая да ме набият и да остана безработна Mr. Green
И за кафе няма да се отбия, ако ще и пастичка и швепс да има..

# 1 867
След дъжд - качулка...след сватба - булка.....яяяя, аз като Кукушев стихоплетсвам Joy...макар и с чужда реч..ма нищо...тоест, тя вече ги натвори каквито ги натвори, та триенето е безсмислено и твъъъъърсее закъсняло. Твърде.
Само слепите и глухите не видяха снимките Joy
То па един отбор и един футболист...с това триене само засирват интереса ...

Чудя се кой ще изхвърчи др епизод....ако воже пак двенкИ да са....Simple Smile

# 1 868
Много странни неща около сестрите. Второто ми предположение е, че от продукцията са се разбрали с момичетата за цялата сюжетна линия и сега трябва да им пазят имиджа, за да не се раздрънкат.

# 1 869
В салона нямало фризьорски услуги, само маникюр, педикюр и мигли. Имали много добра козметичка. Интересно защо тогава имат само почистване на лице, маска и масаж. Ама то да вземеш оборудване струва пари...

# 1 870
И аз искам да видя среща с Мария. Искам да гледам готин флирт, а не измъчени и нелепи изпълнения...не мога да го мисля Алек обаче, как ще сложи границите.. няма да е лесно, както се видя на диванчето.

# 1 871
Разбира се, че ПР-ите на Лудогорец ще се активират да потушат тази драма и скандал - все пак става въпрос за техен играч, който е семеен. Едно е какво върши той в свободното си време, друго е в национален ефир да се разнасят истории.
Нищо чудно няма, че Габриела лъже и маже, а в предаванията, в които я канят пригласят и не смеят да влязат с бутонките. Домусчиев не е случаен и никой не иска да си има неприятности.

# 1 872
Какво кафе предлагат в салона?
Да мина да пия Идно Joy
Къде се намира..знае ли се адреЗа?

# 1 873
В салона нямало фризьорски услуги, само маникюр, педикюр и мигли. Имали много добра козметичка. Интересно защо тогава имат само почистване на лице, маска и масаж. Ама то да вземеш оборудване струва пари...

А те самите правят ли маникюр/мигли или са само шефки и пият кафе?

# 1 874
Музи били. Мълчат и вдъхновяват работничките си.

Общи условия

Активация на акаунт