ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 092
  • 2 187
  •   2
Отговори
# 2 010
Пламена има познати сред момите в този сезон. Някои не харесвала вече толкова. Подозирам, че една от тях е Габа и затова я защитава.

# 2 011
Като говорим за познати, нека само си припомним, че Виктория е клиент на Александра и всичко става обяснимо...Grinning

# 2 012
А Маги на Елена. 😁 Криси ЗубАра познава Капитонова...

# 2 013

На третата снимка прилича на Синди Крауфорд до някъде.....Дори много ми харесва. А сега, с тези дълги черни пирги прилича на врана, демоде и абе айде да не продължавам, че някои момичета се правят на пълни олигофрени, при условие, че са били най-нормални дори някои от тях чаровни с външността си.

# 2 014
Тогава този психодиспансер в предаването да не ни изненадва😂😂😂

# 2 015
Като говорим за познати, нека само си припомним, че Виктория е клиент на Александра и всичко става обяснимо...Grinning
ходи на психолог при нея ли? Satisfied

Какво предлага като услуга Елена, та Маги и е клиент?

Милите, как взаимно допълват дефицитите си!

# 2 016
Не знам, Ева нещо се оплете като беше в някой подкаст, че Виктория ходила при Александра, май са ония групови сеанси. Grinning

# 2 017
На мен не ми е много високо мнението за Алек, не знам защо се приема за някакъв лауреат. Стандартно момче. Надявам се, че цялото хвалене да не идва от това, че е завършил френска гимназия, че ще припадна. Grinning

Не е лауреат. Нормално момче - образован, с готино семейство, с милиони в банковите сметки.... Съвсем нормално момче. Жалко, че не е това масовата картинка.

# 2 018
Е, какво от това, останалите такива да не си взеха ядрени физици за жени? Или пък това ги спря да си намерят любовници? Това че, някой има пари, които в случая дори не са негови, грам не означава, че има някакви много високи стандарти за жени или пък той много си заслужава.

# 2 019
Е, какво от това, останалите такива да не си взеха ядрени физици за жени? Или пък това ги спря да си намерят любовници? Това, че някой има пари, които в случая дори не са негови, грам не означава, че има някакви много високи стандарти за жени или пък той много си заслужава.

Хората със законен и печеливш бизнес съвсем не си взимат такива Памчета и Габки за съпруги.
Разликата между средата на Алек и тяхната няма наваксване. Той е имал шансът на здраво семейство, да го отгледат двама родители до тази възраст, да го научат на бизнес. Повечето девойки в предаването са с ужасни съдби. Това може и да предизвиква съчувствието му, докато са там, но си влачи своите призраци и дефицити, които създават бездна между него и момичетата.
Не е мой тип Алек, не го защитавам, но някои неща са очевидни. И между другото хич не е асексуален - просто няма жена там, която да отговаря на всичките му критерии и той това глобално много добре го вижда. Ама пусти нагон - защо да не се пробва с някои, поне докато са там, да си уплътни времето..

# 2 020
  • София
Послушах малко Пам и аз- няма значение каква е темата, тя говореше основно за себе си както винаги. Богат речник има, спор няма, но е досадна за слушане.
Извинявам се, ако се писали, но не разбрах- ще има ли надкаст с Габриела или не? Между другото в Чакалкаста подхвърлиха предположение, че щом Памела не ходи по тв изяви има шанс да я върнат.

# 2 021
  • SF
Нека си сложат странните момичета за сеир, но толкова ли е трудно от 26 да сложат 2, които да пасват на ергена?!

Те просто не са се явили на кастинга и не са имали желание да срещнат мъжа си на малкия екран.
Изборът е бил ограничен. Един и същи типаж се явява по тези кастинги и има желание да се покаже.
Върхът на напъните на сценаристите е било да измислят нещо от "обвързана жена се бори за сърцето на Алек" или "сестри тайно пребивават под един покрив, състезавайки се за любовта на Ергена". Провали им се. Добра основа, но не можа да се надгради по интересен начин.

# 2 022
На мен само Екатерина ми стои добре с него, харесвам я.
Екатерина е красавица и си има собствен стил, но й липсват качества за дълготрайна партньорка на Алек.

Какви качества й липсват?

Не знам как само от това, което се вижда в предаването, преценявате какви жени харесва ергенът и от какви жени с какви качества има нужда той за дълготрайна връзка. Не се заяждам, питам, да подчертая.

Каква жена и с какви качества според вас би му задържала вниманието дългосрочно?

# 2 023
Може да сте прави, но аз не знам нищо за ергена. Той се появи от нищото. Та, въобще не съм склонна да му идеализирам образа. Прилича си на загоряло детенце, може би Виктор е единственият, който не се държеше така, нищо, че не ми беше фаворит.

# 2 024
  • SF
И той не знае. Като се случи, ще ни сподели и сам ще си отговори на този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт