ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 074
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Тя Габриела каза и че много хора ги знаели или познавали, каквото и да значи това.
Иначе доколкото разбрах тя в салона не практикува.
Нещо , което съм открила в годините е че добрите специалисти в тази сфера работят за себе си, или си отварят салони или плащат наем в чужд, за да шефката не практикува ти трябва да си на заплата, т.е. или си начинаеща или некадърна, такива студиа ако се задържат в годините е ясно че се пере нещо там, затова е хубаво да минават приятеки на по кафе, да се симулира дейност.

# 2 101
  • София
Оле, Джизъс! Горджъс е нелепа. И още на 20г изглежда някак възрастна. Че няма капка мозък и правилна самооценка вече е ясно.
Не помня вече кой потребител написа, че неучастието на Памела в разните кастове можело да е сигнал, че има шанс да я върнат. Силно се надявам да не се случи.

# 2 102
Не мисля, че биха върнали Памчето. Тя е болна и в момента е удобно да не говори много, защото съвсем ще омаже така и иначе омазаната вече ситуация.

# 2 103
  • Street of Dreams
Прегледах ви много по диагонал, големи страсти е имало за няма нищо.

Как стигнахте до извода, че Габриела и Магдалена се познават? По единствения пост, който видях излиза само, че едната е следвала другата и явно й прави комплимент, на което й се благодари - нищо невиждано в Инстаграм.

Пък за салона не знам какво се вълнувате - за мен той не е отворен, за да се прави оборот и на никой не му пука за клиентите. Просто футболистът ще изпере едни пари, а двете кикимори ще се правят на важни че имат какво да правят, че ще спечелят някой лев и видите ли кого познават.

# 2 104
  • София
Интересно ще е колко ще просъществува този салон, защото и моето мнение е, че ще е пералня, ама много осветлиха схемата и това може да не се хареса на женения нелюбовник

# 2 105
Ееее, това е друго. Вики е решила да изкара нещо добро от подигравките по неин адрес.
Какво пък ще изкара? Колко хора биха си облякли тениска с лика ѝ? Дори и печалбата да отива за благотворителност… Бих предпочела, да там тези 10-15-20 (колкото там са) лева директно, вместо да инвестирам в такава придобивка. 😁

# 2 106

Как стигнахте до извода, че Габриела и Магдалена се познават? По единствения пост, който видях излиза само, че едната е следвала другата и явно й прави комплимент, на което й се благодари - нищо невиждано в Инстаграм.

Пък за салона не знам какво се вълнувате - за мен той не е отворен, за да се прави оборот и на никой не му пука за клиентите. Просто футболистът ще изпере едни пари, а двете кикимори ще се правят на важни че имат какво да правят, че ще спечелят някой лев и видите ли кого познават.
Не е само това, Магдалена е тагнала Габриела още през 2017 да ѝ благодари за нещо (процедура?) в описанието на снимката. После Габриела ѝ я коментира.

Има много харесвания назад, също и други коментари.

# 2 107
И тримата ергени си приличат по едно: мамини синчета.

Незнам Алек дали е мамино синче, но все пак е общото дете. Майка му и баща му, преди това са имали други семейства и деца, а Алек е плод на общата им любов. Друго обаче мен ме притеснява, Виктор преди ергена се развиваше сам като фитнес инструктор, Гената беше музикант, а тоя какво е работил до сега при баща си???? Какво е постигнал тоя сам или с какво се занимава...? Само се е  образовал ли досега или е и работил нещо..? Защото във визитката му го лансират, не като работещ, а като милионерски син, т.е не му трябва нищо да прави.

# 2 108
Най-малкото е на някаква позиция във фирмата на баща си, предполагам мениджърска, щом се е явил да получи бизнес награда от името на фирмата.

# 2 109
Най–логичното, нале някой трябва да поеме бизнеса?  Приемственост му се вика на това. Защо да се пъне и доказва в нещо различно, от това на което е положил основите таткото.

# 2 110

Да, личи си диагонала…

# 2 111
Тя тая Габриела върви и лайква и коментира не от скоро, виждала съм и под други публикации, на Цветка Биометка например. Не значи непременно, че някой ѝ обръща внимание, та възможно е да не се познава с всички тия моми, вкл. Мага

# 2 112
За каква пералня говорите  хора? Лудогорец не е Манчестър, а този е един посредствен футболист. Пък колко пари може да взема този от футбол, та чак да пере.....Все пак е в България и черно тото да върти, няма да му се наложи чак пък да пере пари.
Чакай малко Grinning
Знаеш ли защо се перат пари?
Какъв ти Манчестър, какъв ти Лудогорец?

Е то Лудогорец е пералня, а тоя салон без техника и инвентар вътре, едва ли е голяма инвестиция. Най- скъпото вътре май е логото в салона. Аз само изразявам съмнение този младеж Вердон, да е "бъкан" с пари. Едва ли има толкова акъл, за повече от това да рита топка.

# 2 113
Тя тая Габриела върви и лайква и коментира не от скоро, виждала съм и под други публикации, на Цветка Биометка например. Не значи непременно, че някой ѝ обръща внимание, та възможно е да не се познава с всички тия моми, вкл. Мага

Маги й благодари, а Габа й отвръща. Едва ли не се познават изобщо.

# 2 114
За каква пералня говорите  хора? Лудогорец не е Манчестър, а този е един посредствен футболист. Пък колко пари може да взема този от футбол, та чак да пере.....Все пак е в България и черно тото да върти, няма да му се наложи чак пък да пере пари.
Ами например пране от такива дейности, заради които нарязоха Дебора. Така като му гледам реномето из медиите с това насилие над жени, баш на такова ми прилича. Като гледам и двете сестри с незнайно какви професии и въпросният "салон'. Хмм, салон, как звучи само, съвсем ме навежда на такива мисли.
Алек все повече ме очарова. Човекът обича Пинк Флойд, те му натресли най-долна проба чалгаджийки. В сряда май ще е кулминацията на извращенията с Теа. И като се замисля, че това вероятно се гледа от малки деца, буквално ме втриса от отвращение.

Общи условия

Активация на акаунт