ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 990
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 450
Хора, тепърва ще Ви чета, гледам на пресекулки, че съм на работа.
Ама сега ще споделя нещо, което забелязах.
Барбара от началото се чудя на кого ми прилича.
Преди 5 минути се усетих. На Оливия Уайлд ми прилича.

# 451
Футболистът много иска да е гадже с Габи, ама жена му не му дава!

Как ги виждате тези абсурдни прилики, не знам! Ако се има предвид, че е със сини очи и тъмна коса, и е жена - да, приличат си 😅

# 452
Е защо скрият името на футболиста?

1. Има две деца и не се знае дали Габа не му е само любовница.
2. Предполагам, че и редакторите няма как да са сигурни дали е той, защото едва ли са им светили.

# 453
Виктория ще ги оправи всички Grinning

# 454
  • Валенсия
Страшен змиярник, страшен кокошарник!

Ергенът трябва да си заслужава действително МНОГО, за да се перчат и заяждат една с друга по този елементарен начин, с още по-елементарни нападки и обиди една към друга.

Или пък кой знае, може би и самия Алек да не ги интересува чак толкова, колкото голяма част от тях просто да ги блазнят светлините на прожекторите?! Кой знае?! Neutral Face

# 455
Те в Лудогорец са 2-ма българи и половина.. сигурно е някоя печка..
Тошко Неделев е педя човек, а Доминик Янков доста млад.. друг кой?

# 456
Габриела не я познаваме толкова тиха...
Сценаристите са я изненадали, хубав замисъл

# 457
  • София
Оливие Вердон е футболиста.
Грозна история.
Какво дири в предаването обаче не знам. Ако не я изгонят тази вечер тотално ще се дискредитират. То даже служебно трябва да я изгонят.

# 458
Е,значи ще е "печка" .Оливие Вердон .

# 459
Гледам с малко закъснение и съм до срещата с Надя. Това момиче почва да ми допада, но не ги виждам като двойка с Алеко.
Тази вечер и Маги и Надежда са ми като сестри освен разкритите.

# 460
Памела за какво плачеше, че Габриела ще си тръгва или за мама?

# 461

Оливие Вердон. Да, тъмнокож е, но е роден във Франция. Обвиняван многократно в насилие от страна на бившите си. Има две деца. В темата със спойлерите го нищихме и друга потребителка сподели, че е вписан като собственик на салона, който Габриела откри преди няколко седмици.

# 462
Всъщност последните мнения доказват защо вътре има толкова повърхностни момичета. Ами явно това е нормата и за не малка част от зрителите - лесно смилаеми са, дават повод да се демострира превъзходство. Всичко по-различно е обявено за лудо, маргинално, неуместно. Нека не убиваме с думи този, когото не разбираме.

Този коментар към потребителите, който реално е и обида, какво трябва да означава? Защото ако Милена за теб е чак толкова трудно смилаема, не говори много добре за теб. Милена се радва на огромна симпатия, не съм видяла някой да я убива с думи, а още по-малко да я обявява за луда и маргинална. А че не й е мястото там, се вижда и от Луната. И това е точно защото е симпатична на всички. То си има и причини да е симпатична и това не е тази безмерна интелигентност, която й се приписва.
Айде, отивам да гледам Валерия, че над нея ми е трудно да смилам, много дълбокомислено става при другите.
Всеки сам си преценя. Който се е разпознал, може би има защо. Написах, каквото мисля. Не е лично. Защото не съм се обърнала на ТИ към никого. Ядът си е Ваш.

# 463
Печка... Айде да не сваляме чак толкова гарда.

# 464
Хора, тепърва ще Ви чета, гледам на пресекулки, че съм на работа.
Ама сега ще споделя нещо, което забелязах.
Барбара от началото се чудя на кого ми прилича.
Преди 5 минути се усетих. На Оливия Уайлд ми прилича.

И на мен. Красива е.

Общи условия

Активация на акаунт