ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 948
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 525
Май Памела прекарва доста време на белия трон.

# 526
Надя и Йоана какво ходят и се оплакват , за тях нещо нямат ли да кажат? Ужасно неприятни жени , Виктория въобще не я отразява Алек , да се успокои , че няма да и го вземат обвързаните .

# 527
То насред толкова реклами за чревна флора, черва и вътрешости, тамън си е приказката на Пам.

# 528
  • София
Мен  сезона ме изненадва приятно с включените разкрития. Част от момичетата се познават от преди, не само в този сезон и е логично да си знаят кирливите ризи. Подозирам че и в предните сезони е имало такива разговори, но не са били излъчени.

Момичетата, обвинили Вердон в насилие, също са били в паралелни връзки с него. Габриела не е нито първата, а едва ли ще е и последната. Поне съсобственици да бяха в салона. Grinning

# 529
Сега няма какво друго да излъчват. Любов няма.

# 530
Аз пропуснах какво е казала Пам, ама така, като ви чета, май не искам да знам  Mr. Green
Същото като на срещата. Тя сигурно само този пример дава.
Че другите имали л**на, а те ябълки (на първата или втората им среща му разказва и на ергена същата история, малко изменена - по-дълга тогава).

Ама сега много накратко я спомена, което ме навежда на мисълта, че явно я е разказвала цялата и преди на цялата група.

# 531
  • here and now
Сега няма какво друго да излъчват. Любов няма.
Ама има сеир. На мен ми е много забавно Mr. Green

# 532
Хахаха, Габриела има наглостта да дава оценки кой какъв е.
Тази трябва да излети с двеста от предаването. Голяма греда за продукцията. Осраха се тотално с концепцията. Излъгала ги е и тях Габриела
Двете сестри са решили да отидат на безплатна почивка Simple Smile

# 533
Виктория колко пъти рева , че коментира?

# 534
Валерия си търси по-скоро баща.

# 535
Аз ли нещо пропуснах-как точно Виктория получи факс за Оливие?

# 536
Аз пропуснах какво е казала Пам, ама така, като ви чета, май не искам да знам  Mr. Green
Същото като на срещата. Тя сигурно само този пример дава.
Че другите имали л**на, а те ябълки (на първата или втората им среща му разказва и на ергена същата история, малко изменена - по-дълга тогава).

Ама сега много накратко я спомена, което ме навежда на мисълта, че явно я е разказвала цялата и преди на цялата група.
Сигурна съм, че разказва тая история на всички😂

# 537
Еее недейте така, какви сме били пишещите - като ергенките. За ССФ или добро или нищо. 😁
Не се учудвайте на физиономиите и зейналата уста на Мага това са американски похвати и превземки.
Значи Валерия ми е непоносима като Габа и Барба. То и гласът му груб и изказ "бейби аз ако искам... никой не може да ме спре и да те спаси..." и бла бла високопарни мутренски приказки. Грозна работа. А, сега пък пред Алек ще мърка и ще се прави на нежна.. брр.
Аз съм на страната на Надя и Йоана. На Виктория не съм фенка и на методите ѝ.

# 538
Гледам малко назад. Е как лъже Габриел.

# 539
Награди я с гушкане.

Общи условия

Активация на акаунт