ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 913
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 480
Надя може да е много неприятна също.

# 481
Загубиха дар слово всичките и сестри, и кликата им...

# 482
Габриела не умее да лъже, с това подсмихване е като малките деца като я питат...

Интересно защо ми е изтрит предишния коментар - бях сложила забавно клипче със същия звук "УИИИИ", който Памчето прави. На кого попречи това, може ли да разбера???

# 483
Ама защо се изказват като последна инстанция ? Да спрат вече , с нищо не могат да блеснат явно и тръгнаха да вадят кирливите ризи . Много грозно .

# 484
  • Пловдив
Мъж, който е женен изневерява с грубата бойна простачка Габриела, която прилича на мъж?
   и която се хвали, че е постигнала много в живота сама...

# 485
Валерия имала голи снимки ,клипове  ,е моделка е все пак .

# 486
Аз едно не разбрах, защо на синхрона с Габриела имаше “бийб” и то с това бяха замаскирани думи от страна на продукцията. Изглеждаше много странно.

# 487
Отвратителни са ми разобличителките.

# 488
Виктория е много неприятна -и външно , и вътрешно .

# 489
Аз едно не разбрах, защо на синхрона с Габриела имаше “бийб” и то с това бяха замаскирани думи от страна на продукцията. Изглеждаше много странно.

Защото знаят името на футболиста, но едва ли имат доказателства за връзката им. Габриела отрича.

# 490
Ама защо се изказват като последна инстанция ? Да спрат вече , с нищо не могат да блеснат явно и тръгнаха да вадят кирливите ризи . Много грозно .

Аз нямам против. Да вадят.

# 491
Габриела, която не познава Оливие Вердон го е поканила на откриването на салона 😂 ...странно

# 492
Отвратителни са ми разобличителките.
А щото па другите са много 'убави!

# 493
Аз не заемам страна. Според мен Габи няма място в предаването. Вики може да е всякаква, но поне наистина харесва Велико.

# 494
  • София
Габриела, която не познава Оливие Вердон го е поканила на откриването на салона 😂 ...странно
Той я е поканил!

Общи условия

Активация на акаунт