ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 883
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 585
Дано да си ходи Киара, много ми е антипатична. Макар че съм почти сигурна, че изгонената ще е Кристина. Просто не е интересна.

# 586
Ще си хапнем пак преди последната роза и ще се погрижим за чревната флора.

# 587
  • София
Киара няма и едно изречение този сезон. Не знам какво търси вътре ама не е и Алек. От нея лъха само надменност и гледа от виското останалите момичета с един леден и пронизващ поглед.
Дано да я изгонят нея, ама май ще е другата статистка.
Ако е тя, язък за цялата ''драма'' и разкрития. Нулев епизод.

# 588
Баш като трейлърите на Здрач филмите едно време, прекалено добра музика за такъв бълвоч JoyJoy

# 589
Тази вечер между другото повечето изглеждат много добре. Много хубаво са ги гримирали, а и са подбрали на коя в кой тоалет ще отива сякаш и така са ги разпределили коя кой танц ще танцува

# 590
  • София
Е те разкритията не стигнаха до Ергена, чак странно предвид това че всичко му “обаждат” като на лелката в детската.

# 591
  • София
Много ми се иска да изчистят колкото се може по-скоро токисчното Шуши груп, за да гледаме нормално романтично предаване, а не Биг брадърска простотия.

# 592
Мен  сезона ме изненадва приятно с включените разкрития. Част от момичетата се познават от преди, не само в този сезон и е логично да си знаят кирливите ризи. Подозирам че и в предните сезони е имало такива разговори, но не са били излъчени.

Момичетата, обвинили Вердон в насилие, също са били в паралелни връзки с него. Габриела не е нито първата, а едва ли ще е и последната. Поне съсобственици да бяха в салона. Grinning
Охоо, не знаех, че е бил обвиняван като насилник. С бат Габриел очаквам той да е жертвата този път:))

# 593
Много хубаво са ги гримирали
Ако не беше с баданарката щеше да е по-добре, но квот таквоз.

# 594
  • тук и там
Не на всички им отиваше гримът,но на Теа специално  и отиваше ,Катето и тя беше хубава.

# 595
  • here and now
Тези там евевнтуално в хорър могат да се справят..., нямат капацитет за "романтични" актриси...

# 596
  • София
Щеше да е по-интересно да изгони 2, мое мнение, предвид, че миналата седмица пропусна.

# 597
Много ми се иска да изчистят колкото се може по-скоро токисчното Шуши груп, за да гледаме нормално романтично предаване, а не Биг брадърска простотия.
С тоя състав на продукцията - никакъв шанс.

# 598
Не разбрах какъв беше сценарният замисъл на прекъснатото розораздаване в миналия епизод🤨,  ама нищо….сигурно ще го видим като епилог😉в края на сезона😵💫

# 599
Е те разкритията не стигнаха до Ергена, чак странно предвид това че всичко му “обаждат” като на лелката в детската.
Сигурна съм, че Йоана му каза, личеше си прекъсването на кадъра.

Общи условия

Активация на акаунт