ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 857
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 630
Тя разбира се, че ще каже, че не ѝ дреме. Но се видя как остана с пръст в уста. Нямаше идея, че Виктория знае толкова за нея. Неуверена и комплексиране е. От всички момичета само тя използва филтри до степен, в която си е сменила лицето. Представям си само колко не се харесва когато се види в огледалото. А и този Оливие е един ходещ червен флаг - с две деца и жена, с истории за физическо насилие, не на последно място явно ги върти по няколко наведнъж.
Но Габриела не може да си позволи свестен мъж и се задоволява с огризките.

# 631
Виктория само реве или се заяжда , наистина ми е нетърпима .

# 632
Виктория Надя и Йоана 🤮, момичета им го казаха защо не говорят когато няма камери
а когато има се правят на интересни.
Ето кой търси внимание точно тази групичка
Памче, ти ли си?
Гледам, че и тук се събраха поддръжнички на сестрите с общ мозък...

Убедена съм, че в момента Габриела пикае газ. Наистина си е вярвала, че никой няма да разбере името на футболиста.

Кой е футболиста на Габа?
Това новото “коя е Нани? Кои са сестрите? Къде работи Маги?”

Оливие Вердон е собственика на салона им за красота.

Много оРгинално, но не всички четем всеки един пост в темата.
И някой трябва специално да ви информира лично ли?

# 633
Може да не харесваш Виктория , Надя и Йоана и без да си привърженик на сестрите .

# 634
  • София
Убедена съм, че в момента Габриела пикае газ. Наистина си е вярвала, че никой няма да разбере името на футболиста.

Това новото “коя е Нани? Кои са сестрите? Къде работи Маги?”

Оливие Вердон е собственика на салона им за красота.

Много оРгинално, но не всички четем всеки един пост в темата.
В последните страници на темата беше написано многократно, да беше прочела, логично е като пишеш в дадена тема.
Чак съжалих че ти отговорих Joy

# 635
Добре тръгна серията, ама зле завърши. Без роза остана...някаква- никаква. Безсмислена церемония, безсмислена роля на ергена.

# 636
Много забозило. Драките се дракат, светиците повтарят в несвяст за “истината”, каките се правят на шокирани, има едни статистки и така още 2 месеца.

# 637

# 638
Горджъс и тя в някакъв отчаян опит за двуминутна "слава". Интересно, коя й се доверява да я гримира, тя себе си не може да оправи.

# 639
За мен най-фалшив е ергенът! Това шоу е ужасно натоварващо и май няма да мога още много да издържа.

# 640
  • гр.Пловдив
Тъотките Маги и Нани  са най-досадни ..
Все някой им е длъжен,все те са най-заслужили за среща и внимание и едва ли не Александъра да се чувства виновен,че е забавил срещата или поредността на раздаването на розата??!

Те добре ли са тия двете специално или Алекса е бабоеб?  ...айде ,засичм кога ще ме изтрият,ама поне и го казах Smiling Imp

Успех!

# 641
Чукнах в нета да видя кой е футболиста .Ако и една десета е истина да насилническото му поведение си предстамям Габриела каква тиха вода е в присъствието му . И Двете сестри са много груби и вулгарни . Чудя се в гората ли са  отглеждани .

# 642
При всички претенции на Габриела и властния и тон: каква глупост е да лъже за футболиста!

А можеше да каже: приятели сме [или] харесвам го много/ той мен не/примерно, [или] имаме обща приятелка

По най нелеп начин като патка пред амтомобилни фарове се скова, не отрече, и хоп - взе че излъга.

Оправност, досетливост, акъл, предвидливост, хитрина, дипломатичност - слаб 2 за Габриела, в национален ефир.

# 643
Все се чудя - ти ли ги броиш или някъде ги публикуват?

# 644
Габи така се закани да уволни Вики, че чак 'уволни' шефът ѝSweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт