ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 885
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 675
Сега гледам репетициите на танца и срещата, че не успях да видя по-рано. Барбара има красиво лице, за мен и тялото ѝ не е грозно. Но самият ѝ маниер е като на бик. 0 елегантност, женственост и грация. Дори по-малко от Габриела.
Иначе относно срещата. Аз не съм гледала тази с Екатерина, ще започнах да гледам от епизода, в който нарекоха Силви вещица. За мен тази е най-успешната среща от трите, които съм видяла. Според мен Алек наистина се забавлява с нея, колкото и да е кухоглава Памела.

# 676
Аз не знам от кога е женен този Вердон и децата не са на 2 години като гледам, eдното е родено през 2018-та, но приятелка, която е заплашвал с убийство, е имал от септември до ноември 2020 година. Явно наистина жена му няма нищо против да си има и приятелка, и сега пак си има човекът. 😆
По всичко, което чета за този уж мъж, вероятно жена му предпочита друга да му отнася агресията.

# 677
Здравейте! Чета ви още от първия ерген, но чак сега коментирам. Още преди да бъде излъчен този сезон, сестрите са се били в гърдите как ще отворят салон за красота и ще стане много популярен, защото ще ги дават по телевизията. А после държат сметка на другите кой за какво е там.

# 678
Габриела е нагла, нарцистична, манипулативна и агресивна, но рано или късно всеки си намира майстора. Виктория се оказа по-обиграна змия от нея. Доста добре ѝ подложи. Явно има много опит в терариуми.

Друго няма какво да се коментира. С малки изключения гледаме тъжни истории от панелките за объркани момичета от разбити семейства, бивши и настоящи метреси в токсични връзки с насилници и маникюристки бленуващи за живот на мутреси.

Този сезон като че ли най-неетичен ми се струва подборът на участнички.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 04:44 от Clare

# 679
Аз не разбрах защо не изгони Габриела, Защо му е във формата?
Или се прави на неразбрал за гаджето.

# 680
Това някой чул ли го е и какво трябва да означава?!
Скрит текст:
Чух го, но беше на шега.
Защо да е било шега и каква точно шега?
На видеото от откриването на салона Габриела носи пръстен като халка.

https://www.instagram.com/p/B7tuNRMhmlc/ Тук на снимка от 2020 г. също е с халка, поне така изглежда. Защо я носи не е ясно.

# 681
  • София
Голяма излагация. И бтв уж скриха името, пък го пльоснали в сайта си... И никой не може да ме убеди, че ергенино избира коя да е на среща. Да, може би му е забавна (?!?!?!) Памела, но цялата сценка с мама и малката сестричка Trollface , си  беше планирана. Едва ли пръстенът е годежен, нали спорнсорът е женен. Коментарът на Силви за етноса им беше грубичък, но има нещо вярно. За пушенето в стаята, където спят нямам думи. 
Барбара прилича на Оливия Уайлд, но с това поведение на борче-борсук е на светлинни години от нежното излъчване на актрисата.
На мен пък много от момичетата вчера не ми харесаха, Маги само беше по-приятно гримирана. Не ми харесва обаче колко е обсебваща. Отпадналата трябваше да е друга/и, но ги оставиха за сеир.

# 682
  • София
Свързва се с него по ИГ и му се оплаква колко несправедливо е била обвинена. Той решава да поправи тази несправедливост, като я кани на откриването на салона му, където двамата се срещат и запознават на живо за първи път. Sweat Smile

За *втори път, защото на синхрон каза - "запознахме се един отдавна" 😂

# 683
Тази седмица ще е скука. Все неща, които ние знаем, ама като в индийските сериали трябва да сме уау как ще реагира Алеко като разбере 😂
Срещата с Памела беше скучна.
Реакциите на останалите момичета на тайната също.
Само на Габриела реакцията като я натопиха за гаджето беше що годе нещо, ама това за 3 часа.
За капак скучна церемония. Ясно е, че има много храстчета за гонене, ама има можеше поне някакъв драматизъм в церемонията да сложат за цвят.
Супер скучен сезон Sad

# 684
  • София
Алеко (уж) не знае последните разкрития на Виктория, та бат Габи минава между капките. Толкова се надявах тази еманация на женствеността и изискаността Барбара да си замине, ама...

И какво стана с "цялата картина", видя ли я Алеко, половината рози от миналия път за кого останаха? За Наум ли?

# 685
Тъй като се занимавам с подобни неща, знам че след публикуване на страница в интернет, тя се обхожда от роботите на Гугъл и се взима текст автоматично за резултата в търсачката, ако ръчно не се посочи друг. След като го изтрият от страницата може да мине доста време до обновяване на резултата в търсачката.
В момента разбира се като се отвори страницата текстът е сменен, но това няма никакво значение 🤣 Телефоните в редакцията са звъннали със закъснение .. 😂

Тагът отгоре още е Оливие Вердон. JoyJoyJoy

# 686
Коя девойка си тръгна снощи, пропуснах точно края. А за Габриела ми се струва,че когато и казаха за любимия навън ,изведнъж сякаш утихна ,пак се напъваше да ги над говори, но без онази дива ярост от преди.

# 687
Поредния статив - Кристина.

# 688
  • тук и там
Кристина си тръгна. Горджиса я оставиха тази вечер да вдигне някакъв скандал и да хвърля възглавници..

# 689

Общи условия

Активация на акаунт