ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 866
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 690
  • София

В клипа ми се видя и майка им с кроп топ да се кълчи. Като цяло, щяха да избията рибата, ако бяха вкарали и нея в предаването. Нищо, другият сезон ще имат идея Grinning

# 691

Джуките само изглеждат много скорошни и не са спаднали иначе си е същата кво. Сякаш е тайна, че в Инстаграм попадат 1 от 10 снимки JoyJoy То вече човек не може да им хване спатиите на жените, па къв ъгъл е използван, па колко ли е барната снимката с филтри и приложения, па колко ли грим е използван, камерата ли я разтегля и т.н. и също е абсолютно реално нещо някой да излиза много добре на снимки. Да си фотогеничен означава това, не е винаги обвързано с много добра визия. Друго нещо е да изглеждаш добре в подвижен каданс и на живо. Ако взимаш добра снимка от раз два, повече спадаш към да изглеждаш добре на живо. Пък и светлината играе много сериозна роля. Някой разправяше как Пам изглеждала на живо слаба, еми наскоро видех, че си прави там лайфове измишльотини с коментари за новия сезон, разплута та да не казвам повече.

# 692
Оо, Пам не е мръднала грам надолу! С толко тренировки, дето постоянно разправя, че блъска във фитнеса, трябваше да е изчезнала!
Скрит текст:

# 693
Пам поне имаше хубаво лице за разлика от Гибон и сестра й Джукесата.

# 694
Пам ? Хубаво лице? Аз виждах само кофти кожа и жълти, криви зъби. Не знам.

# 695
  • София
Ауу, Бай Габриел как се спече, като му извадиха кирливите ризи на показ Joy Направо му секна логореята. Вики много ме изкефи, как изчака подходящия момент, подложи му едно хубаво и го зацепи. Между другото, Габона е последният човек в къщата, който има право да коментира нечий външен вид, та дори и на Виктория. Като се харесва, защо снимките в Инстаграм нямат нищо общо с реалността? Салонът й ще просъществува, колкото и ресторантът на Дениз.

За съжаление, поредният скучен епизод, с изключение на избухването накрая, което пък нямаше нищо общо с любовни драми. Алек ще го направят статист, рекордно малко срещи се излъчват. Склявка фест е предаването, и е прекалено очевидно, че почти никоя не се интересува от Алек. Миналият сезон поне драмите се въртяха около Евгени, та беше по-интересно.

# 696
От тричасовите вчерашни дискусии и страсти, разбрах следното: Памела се държи сякаш страда от някаква лека форма на олигофрения. Сестра ѝ вероятно е там, за да я обгрижва.
Вики най-сетне е в стихията си. Подозирам, че голямата Тайна за сестрите е била известна за всички още в началото, но е трябвало да го играят загадъчни и сега продукцията е дала знак, че може да се разкрият - пред зрителя. За гаджето на Габриела, Вики е казала още в началото и сега са ѝ разрешили да го разгласи.
Валерия си каза в прав текст, че си търси спонсор, който да я подкрепя. И тук ако не може да сметне две и две Алек, значи едно корабче ми плува в окото.

Претенцията на гръцките хореографи ужасно ме подразни.
Единият с тия 50 стъпки направо разцепи мрака. Другата, която дори не изглежда като човек, който танцува, явно е станала известна с някакво псевдо-бутафорно изкуство, като дори и тя няма идея как да режисира момичетата. Не защитавам простотията и грубостта на Гаргара ( Ференц Лист - крада си го от теб), обаче и аз да бях там, щях да издивея и да се ядосам. Нелепо и смешно изглеждаше този танц. Даже се чудя дали не са извикали случайна жена да се прави на хореограф и да ги дразни, а танцът да е замислен като един вид метафора на лъжата във този формат ( имайки предвид и кои участваха в него).

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 08:40 от Анонимен

# 697
И като си помисля, че първите 1-2-3 епизода Валерия и Габриела ми бяха много симпатични, изглеждаха ми свестни. Сега точно обратното.

Симпатизирам на Надежда. Също на Надя.

# 698

Тагът отгоре още е Оливие Вердон. JoyJoyJoy

Да, изтрили са всичко от страницата, но тага в url-a си стои 😅

Така е, от Разград са силни в конкурентната  медия. Ако се излъчваше там нямаше изобщо да вкарат този сюжет в монтажа.

# 699
Ами тя жена му на Оливие много по-хубава от наша Габа, нежна, слабичка, руса, не е такава мъжкарана.

# 700
Футболиста явно си има бизнес, с две работнички- маникюристки. Голяма работа. Едната му е и любовница, да отнася кютека. Жената си е отделен въпрос. Нищо ново под слънцето. Даже самочувствието им хич не е учудващо.
Явно сестрите са насочвани от майката. Видя се колко й е акъла. Цици и срича "емоционално" писмо към щерката с дефицити. Сигурно навремето са решили, че Памела е хубавата сестра, макар и семпла, та инвестират в нея да лови спонсори, а другата сестра го играе бодигард. Хранителното разстройство също насочва към проблем по линия на майката. Семпъл и жалък сценарий.
Виктория чудесно ги закова, но дългосрочно може и да си ритна трудовата книжка. Видя се по избълваната злоба и от други подобни държанки, че в тия среди е прието да си мълчиш и да се правиш на изненадан. Разбирам я защо е озлобена към подобни , изкефи ме как им сипа и ги остави да мигат, заради шоуто, което иначе е семпло, сякаш Памела е писала сюжета...

# 701
По мнение на мъжете около мен, Виктория е "пич" след снощната серия
Дори на мен ми стана симпатична и не мисля, че работодател би се отказал от нея.
Иначе и аз съм потресена от разгърдената майка и схемата с хубавицата, бодигарда и как три жени в едно семейство да изкарат пари, осребрявайки външността си.

# 702
  • София
Майката за мен и с корекциите е в пъти по-симпатична от дъщерите 😀.
Не знам защо Виктория толкова дразни, според мен ги кове много добре и прави сезона интересен. Със сигурност не я числя към кухите лейки. Опитвам да се абстрахирам от външния вид. Да не говорим, че вчера дори имаше няколко кадъра, в които беше леко в профил, с венеца на главата и направо минаваше и за хубава.

# 703
Здравейте,
Благодаря за темата!
Чак сега изгледах и почти Ви изчетох.
Кратката ми ретроспекция:

Много хляб за психоаналитиците, да се включват и самосезират, моментално!

Евтина, нискобюджетна сценка, изпълнена от ученички в Петър Берон.

Алек, май разбра всичко . Ако не се подвеждам, ще гледаме неговата реакция, в следващите епизоди. Мисля, че имаше по-належащи за обезрозяване персони, но сеира на първо място, нали?! 🤭

# 704
  • софия
Добрутро, компанията! Сипвам кафето и ще свърша едно добро дело. В резюме ще пусна снощната серия, че да не се мъчи някой, който не е сколасал за почти четиричасовата агония.
 Теа: лекехеекснсдбфйфдлссндьйффлднддхдудвквмяпводйденеепддлфйф.
 Пам: Имам брат с мен в имението, ти си ми резервния план.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза.
 Господ е всесилен, Васка проговори.
 Теа: кдбвхвамабдйдяшщанслсейеуелендбдкеелсмсбдфкфшршешсвкедфбелевшсмеекффугтеоячаквйк.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза, брат.
 Краят на кариерата на Галена.

Общи условия

Активация на акаунт