ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 839
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 765
Уж голямата интрига на сезона беше сестринската връзка, а толкова тъпо го отиграха…

Майката на Габи и Пам изглежда чудесно. Не много 50-годишни изглеждат така. 40, 30, 20-годишни също. Има силна връзка с децата си, което също е похвално.

Дано довечера и другото Криси тръгне по пътеката.

# 766
Сега, като се замислих, най-малко ме дразни Екатерина към този момент, а и визуално най-много му отива.
Двете сестри са пълно delulu, ако считат, че салон на чуждо име е мерило за успех. А пък чуждото име на всичко отгоре е и женено, с две деца и си пада "малко" насилник.

# 767
Памела дава вид на добричка, да. Докато не схване за какво иде реч. Тогава започва да бълва "л@йна" -  както сама обича да се изказва.

# 768
Сигурно се живее по-лесно, когато си толкова заблуден. Joy Joy Joy
Скрит текст:
Неустоимо предложение е за бъдещите клиентки на салона, освен с нови вежди и маникюр, да си тръгнат и с някой тупаник.

Мале, забравила е да сложи филтър на тази снимка. Тази Памела не каза ли снощи, че това е близначката и. Обаче за един мозък разделен на две ме уби- това отдавна го знаехме ние.Laughing
Маги вече и мен започва да ме дразни с назидателният тон към останалите все едно са в детската и тя е леличката. И  с това колко изтръпва като види Алек- все едно за първи път мъж вижда.

# 769
  • Варна

Майката на Габи и Пам изглежда чудесно. Не много 50-годишни изглеждат така. 40, 30, 20-годишни също. Има силна връзка с децата си, което също е похвално.

Да, че е в добра форма е похвално, не ми се вижда адекватен аутфита  на 50 г. жена с голямо деколте  и гол пъп на събития и изяви. Но това и е стила,  каквото и да кажем Simple Smile

# 770
Така се харесва - така се носи жената. Не е да не може да си го позволи.

# 771
Добрутро, компанията! Сипвам кафето и ще свърша едно добро дело. В резюме ще пусна снощната серия, че да не се мъчи някой, който не е сколасал за почти четиричасовата агония.
 Теа: лекехеекснсдбфйфдлссндьйффлднддхдудвквмяпводйденеепддлфйф.
 Пам: Имам брат с мен в имението, ти си ми резервния план.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза.
 Господ е всесилен, Васка проговори.
 Теа: кдбвхвамабдйдяшщанслсейеуелендбдкеелсмсбдфкфшршешсвкедфбелевшсмеекффугтеоячаквйк.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза, брат.
 Краят на кариерата на Галена.
Култово!!! Смях се на глас. Само моля някой да каже на кого даде първа роза снощи?

Магдалена, Теа взе третата роза и беше щастлива, че е в топ три. Пропуснаха да споделят и за целувката между двамата.
Ама той целуна ли Теа, аз го изтървах покрай другите драми

# 772
Скрит текст:
Добрутро, компанията! Сипвам кафето и ще свърша едно добро дело. В резюме ще пусна снощната серия, че да не се мъчи някой, който не е сколасал за почти четиричасовата агония.
 Теа: лекехеекснсдбфйфдлссндьйффлднддхдудвквмяпводйденеепддлфйф.
 Пам: Имам брат с мен в имението, ти си ми резервния план.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза.
 Господ е всесилен, Васка проговори.
 Теа: кдбвхвамабдйдяшщанслсейеуелендбдкеелсмсбдфкфшршешсвкедфбелевшсмеекффугтеоячаквйк.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза, брат.
 Краят на кариерата на Галена.
Култово!!! Смях се на глас. Само моля някой да каже на кого даде първа роза снощи?

Магдалена, Теа взе третата роза и беше щастлива, че е в топ три. Пропуснаха да споделят и за целувката между двамата.
Ама той целуна ли Теа, аз го изтървах покрай другите драми
Целуна я.
Пък за толкова време дето ги нямаше докато змиите бълваха гущери една срещу друга на коктейла може и друго да са направили, знае ли се.. Grinning

# 773
  • София
Абе то много жени имат хубави тела и могат да си позволят по-прилепнали и разголен дрехи, ама не са тръгнали всички полуголи. Малко мярка и усет не е излишна. Не е баш удачно да си показваш виметата в уж сърцераздирателно съобщение до дъщеря ти по ТВ.

# 774
  • София
Не ме притеснява голия пъп на майката на сестрите, има тяло за такива дрехи.
То не е само до години. Потрисат ме ученичките с наднормено тегло, които се развяват с такива.
Откриване на салон за красота не е официално събитие, видимо всички са по дънки и тениски, та не е и да не е съобразила с повода.

# 775
Донорското видях не е осъден за насилие , може да не се споменава през един коментар .😀

# 776
Сега трябва да пазим реномето на футболиста ли? Пише, че и в Испания е бил задържан за насилие, което е извършил пред свидетели върху тогавашната си приятелка. Това, че е женен, сигурно ли е? Само за приятелки се говори по статиите.

# 777
Опитвам се да отворя клипа от откриването на салона на Габриела и Памела, но ми дава че страницата не е налична. Вие отваряте ли клипчето?

# 778
Очевидно лошите чувства между участничките са останали, дори и месеци след приключването на снимките - докато Йоана харесва постове в инстаграм които се подиграват на визията на Габона, Валерия пък чинно след всеки епизод се чувства длъжна да се обяснява и след вчера си е публикувала така скандалния +18 клип на стори, за да се оправдае..?

# 779
Лош или не, сезонът отвори много теми за дискусии и размисъл.
По-интересни са реакциите и вижданията на хората в темата, отколкото самото действие в шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт